Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(Isila @ 2013 08 29, 11:04)
Nežinau ar kas važiavo. Mes važiuosim kovo 31 - balandžio 6, apsistosim Santa Fe. Pasinaudojom akcija 30%. UK šiuo metu duoda 40%.  Dar toli, aš jau laukiu.

ir kiek kainavo jei ne paslaptis, aš vis pasidairau, bet niekada esu nepirkusi tai nė nenutuokiu nei kainų nei kaip tą daryti biggrin.gif . O gal visai neblogai su 40% būtų nusipirkti bigsmile.gif . prieš gerą pusmetį perskaičiau visas temas dabar vėl reiks perversti ...
Atsakyti
550 eur su 30 proc.

Per UK su 40 proc tas pats variantas 385 svarų.

Bet aš ne online bookinau, o skambinau, nes taip įmoki tik 15 proc nuo sumos. Online visa suma iškart. O man dabar reiks susimokėt iki kovo 1 d.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 09 03, 08:43)
550 eur su 30 proc.

Per UK su 40 proc tas pats variantas 385 svarų.

Bet aš ne online bookinau, o skambinau, nes taip įmoki tik 15 proc nuo sumos. Online visa suma iškart. O man dabar reiks susimokėt iki kovo 1 d.

thumbup.gif

Mes irgi kovą skrendam pas Mikius thumbup.gif Beje už viešbutį susimokėjau paprasta Visa Debit kortele. O praeitose temose skaičiau, kad neleidžia, tik kreditinėm g.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2013 09 03, 14:06)
thumbup.gif

Mes irgi kovą skrendam pas Mikius  thumbup.gif Beje už viešbutį susimokėjau paprasta Visa Debit kortele. O praeitose temose skaičiau, kad neleidžia, tik kreditinėm  g.gif

Leido bookint su ja? Man tai net tokios nemeta pasirinkimuose.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 09 03, 16:06)
Leido bookint su ja? Man tai net tokios nemeta pasirinkimuose.

As rinkausi Visa. Visur kur reikia moket kortele ir pasirinkime Visa, Mastercard... pasirenku Visa ir tiko. Sumokejau, atskaitė. Na lyg viskas OK. Kad labai daug kur rašo credit card Visa, Mastercard kad reikalinga. Bet pasirenku Visa ir tinka. Vieninteliu atveju netiko man, tai nuomotis auto. Bijau primeluot, tik gal ne visų bankų g.gif Mano ne lieutviško banko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 03 rugsėjo 2013 - 17:11
isila,cia kaina zmogui jusu,ar kiek asmenu?
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2013 09 03, 17:11)
As rinkausi Visa. Visur kur reikia moket kortele ir pasirinkime Visa, Mastercard... pasirenku Visa ir tiko. Sumokejau, atskaitė. Na lyg viskas OK. Kad labai daug kur rašo credit card Visa, Mastercard kad reikalinga. Bet pasirenku Visa ir tinka. Vieninteliu atveju netiko man, tai nuomotis auto. Bijau primeluot, tik gal ne visų bankų  g.gif Mano ne lieutviško banko.

Gal dėl to, kad mano LT?

QUOTE(DijaDeima @ 2013 09 03, 18:37)
isila,cia kaina zmogui jusu,ar kiek asmenu?

1 suagęs ir 2 vaikai, viešbutis su pusryčiais 6 naktim ir bilietai visiems 3į abu parkus 7 dienom.
Atsakyti
bet kaip jus randat tokias kainas?as per ju puslapy kai ziuriu 2suauge/2vaikai,man maziausiai 1800eu.meta doh.gif ir tai ziuriu 4naktim kokiom tik...
Papildyta:
nu va,patikrinau,kovui tai 780eu.ismete,bet cia 4naktim...
Atsakyti
Aš 806e sumokėjau už 4 naktis. 2 suaugę, 2 vaikai iki 12m. New yorke
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2013 09 03, 20:13)
bet kaip jus randat tokias kainas?as per ju puslapy kai ziuriu 2suauge/2vaikai,man maziausiai 1800eu.meta doh.gif ir tai ziuriu 4naktim kokiom tik...
Papildyta:
nu va,patikrinau,kovui tai 780eu.ismete,bet cia 4naktim...

Koks viešbutis? Kada atvykimas? Vaikai iki 12 nemokamai, aš naudojausi šia akcija. Atvykimas penktadienį ir šeštadienį yra žymiai brangesnis. Geresnis viešbutis daugiau kainuoja. Dar galima rinktis kambarius, automatiškai dažniausiai meta brangesnus variantus.
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2013 08 29, 07:46)
Nagi, gal kas nors per vasarele aplanket pasaku sali? Musu kelione arteja, o as tokia stebetinai rami unsure.gif  gal svieziasni ispudziu kas pazertu? 4u.gif

Bovome birzelio menesi 4u.gif Dukrai tai paliko labai dideli ispudy biggrin.gif

QUOTE(Isila @ 2013 08 29, 09:04)
Nežinau ar kas važiavo. Mes važiuosim kovo 31 - balandžio 6, apsistosim Santa Fe. Pasinaudojom akcija 30%. UK šiuo metu duoda 40%.  Dar toli, aš jau laukiu.

Mes buvome apsistoje Santa Fe.... Nenoriu jusu liudinti, bet yspudis nekoks.... Pusryciu maistas buvo toks prastas, kokio dar niekada gyvenime nebuvau patyrusi jokiame viesbutyje. Bet is to pasimokeme, jog ekpromtu i Disneylanda geriau nevaziuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2013 09 04, 10:46)
Bovome birzelio menesi 4u.gif Dukrai tai paliko labai dideli ispudy biggrin.gif
Mes buvome apsistoje Santa Fe.... Nenoriu jusu liudinti, bet yspudis nekoks.... Pusryciu maistas buvo toks prastas, kokio dar niekada gyvenime nebuvau patyrusi jokiame viesbutyje. Bet is to pasimokeme, jog ekpromtu i Disneylanda geriau nevaziuoti lotuliukas.gif

šiuo atveju žinau, kur važiuoju. Juk daug ką pasako ir kaina. Ir pusryčius žinau, ne ką tesiskiria nuo Cheyenne.
Tiesiog susidaro per didelis kainų šuolis. Sequoia Lodge neverta tos kainos, kurios prašoma. HNY - labai brangu, anksčiau yra pavykę gauti pigiau.
Iš kitos puses, kai į viešbutį grįžti tik pamiegoti ir puikiai supranti, kad už tokią kaina 5* negausi, lūkesčiai atitinkami. Va, su Sequoia Lodge turėjau didesnių lūkėsčių ir skaudžiai nusivylėm. Iš kitos pusės, Santa Fe Cars tematika. Mano vaikai - fanai. Ateina veikėjai. Yra nemokamas autobusas, gaunam EMH. Vaikai pusryčių beveik nevalgo, kaina maža. biggrin.gif
Atsakyti