Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(ssanta @ 2013 07 29, 07:45)
Sveikos,
As dar su kalusimais, nelabai suprantu ka reiskia sie sakinukai 2nd sitting - 9.30pm - 2nd category ir 1st sitting - 6.30pm - 2nd , jei nori pasirinkti incredible dinner-show, tiksliau mane domina tos raideles su skaiciukais, nesuprantu kuo skiriasi apart laiko  blush2.gif kas cia per kategorijos? Tikriausiai kvailas klausimas   blush2.gif  Ir dar klausimelis, zinau kazkur cia skaiciau apie tai, bet nerandu, uzsakinejant viesbuti, praso boking number, tai cia tuo atveju, jei esi rezervaves is anksciau, nes ten priskirtai kaip ir prie special requests. Ir dar klausimelis, kaip manot ar uzteks 5 dienu ten, imsim viesbuti nuo 3 iki 7 d. sio men, atskrendam 2 d. bet vakare ir manau teisingiau ryte buti Disneyland ir pradet naudotis bilietais, nei kad is vakaro atvykus  g.gif

2nd-reiškia antras
1st-pirmas. Čia du šou. O kategorijos kaip suprantu tai pagal vietas. Pirma kat geresnės vietos.
O booking number, ten jei turit ankstesnę rezervaciją, tai tada sujungtų ten abi rezervacijas.
Mes planuojam 5dienom, manau užteks.
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2013 07 29, 08:45)
Sveikos,
As dar su kalusimais, nelabai suprantu ka reiskia sie sakinukai 2nd sitting - 9.30pm - 2nd category ir 1st sitting - 6.30pm - 2nd , jei nori pasirinkti incredible dinner-show, tiksliau mane domina tos raideles su skaiciukais, nesuprantu kuo skiriasi apart laiko  blush2.gif kas cia per kategorijos? Tikriausiai kvailas klausimas   blush2.gif  Ir dar klausimelis, zinau kazkur cia skaiciau apie tai, bet nerandu, uzsakinejant viesbuti, praso boking number, tai cia tuo atveju, jei esi rezervaves is anksciau, nes ten priskirtai kaip ir prie special requests. Ir dar klausimelis, kaip manot ar uzteks 5 dienu ten, imsim viesbuti nuo 3 iki 7 d. sio men, atskrendam 2 d. bet vakare ir manau teisingiau ryte buti Disneyland ir pradet naudotis bilietais, nei kad is vakaro atvykus  g.gif

Jei kalbat apie Buffalo Bills Wil West show, tai ten būna 2 pasirodymai per dieną ir yra dviejų kategorijų vietos - kur "geriau" ir "prasčiau" matosi. Daugiau lyg jokio skirtumo nėra. Ten galima gi apžvelgt visą vietą ir pažiūrėt kur sėdima.

BBWWS atskirai galima rezervuoti telefonu. Kitu atveju darant užsakymą kartu su viešbučiu. KItaip ne.

5 dienų turėtų tikrai užtekti.

Aš planuoju vėl kovą važiuoti, dabar kaip tik 30 proc nuolaidos. eisiu žiūrėt kaip sus krydžiasi reikalai.
Atsakyti
Isila, kurios šalies psl 30proc, nerandu g.gif
O kaip su datų pakeitimais viešbučių? Nerandu, kur parašyta.... Įmanoma pakeist ar ne g.gif Bijau, kad užsibukinus kažkurias dienas, paskui Ryanairas išmes toj dienom brangesnius bilietus. Kaip čia daryt? Kaip jūs Isila darot? Pirma perkat bilietus, tada viešbutį?
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2013 07 29, 16:26)
Isila, kurios šalies psl 30proc, nerandu  g.gif
O kaip su datų pakeitimais viešbučių? Nerandu, kur parašyta.... Įmanoma pakeist ar ne  g.gif  Bijau, kad užsibukinus kažkurias dienas, paskui Ryanairas išmes toj dienom brangesnius bilietus. Kaip čia daryt? Kaip jūs Isila darot? Pirma perkat bilietus, tada viešbutį?

datas galima keist tik keičiant patį užsakymą, t.y. tarsi atsisakot turimo ir padarot naują, taip prarandant tą akciją pagal, kurią užsakėt. Jums galiotų tos dienos, kurią naujai užsakinėjat akcija. Realiai, keisti galima, kartais apsimoka, jei nauja super duper akcija. Kitu atveju - nieko gero. Kartais DLP būna sukalbamas.

Visada pirma imu viešbutį, nes jo akcijos retesnės reikiamam laikotarpiui, o bilietus gauti įmanoma - kur kas daugiau pasirinkimų. bet atsižvelgiu į tai, kaip skraido ryanair'as. Tiesiog skaičiuoju laiką, nes nuo Beauvais dar virš 2 val kelio iki DLP.... tad pvz atskridus 22.30 menkas malonumas iki DLP keliaut biggrin.gif

Pirmais metais skridau su airbaltic'u. Nesąmonė, briedas.
Antrais su Ryanair'u. Na, čia viskas aišku.
trečias skrydis buvo su Lufthansa - ech, tada supranti ką reiškia normalios avialinijos biggrin.gif
Sekanti kelionė turbūt bus Ryanair'u. Žiūrėsiu kiek atsieis bilietai, kaip skris. Kaip datos dėliosis. Bandžiau dabar žiūrėt, neduoda atgalinio skrydžio balandžio mėn g.gif doh.gif

Aš visada imu bagažą, pernai ėmiau net 2 lagaminus, ėmiau daug skirtingų rūbų, kas pilnai pasiteisino. Kovą orai permainingi: vieną dieną ėjau trumpom rankovėm ir svajojau apie šortus, o kitą jau reikėjo šiltų striukių, pirštinių ir kepurių doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 07 29, 16:24)
datas galima keist tik keičiant patį užsakymą, t.y. tarsi atsisakot turimo ir padarot naują, taip prarandant tą akciją pagal, kurią užsakėt. Jums galiotų tos dienos, kurią naujai užsakinėjat akcija. Realiai, keisti galima, kartais apsimoka, jei nauja super duper akcija. Kitu atveju - nieko gero. Kartais DLP būna sukalbamas.

Visada pirma imu viešbutį, nes jo akcijos retesnės reikiamam laikotarpiui, o bilietus gauti įmanoma - kur kas daugiau pasirinkimų. bet atsižvelgiu į tai, kaip skraido ryanair'as. Tiesiog skaičiuoju laiką, nes nuo Beauvais dar virš 2 val kelio iki DLP.... tad pvz atskridus 22.30 menkas malonumas iki DLP keliaut biggrin.gif

Pirmais metais skridau su airbaltic'u. Nesąmonė, briedas.
Antrais su Ryanair'u. Na, čia viskas aišku.
trečias skrydis buvo su Lufthansa - ech, tada supranti ką reiškia normalios avialinijos biggrin.gif
Sekanti kelionė turbūt bus Ryanair'u. Žiūrėsiu kiek atsieis bilietai, kaip skris. Kaip datos dėliosis. Bandžiau dabar žiūrėt, neduoda atgalinio skrydžio balandžio mėn  g.gif  doh.gif

Aš visada imu bagažą, pernai ėmiau net 2 lagaminus, ėmiau daug skirtingų rūbų, kas pilnai pasiteisino. Kovą orai permainingi: vieną dieną ėjau trumpom rankovėm ir svajojau apie šortus, o kitą jau reikėjo šiltų striukių, pirštinių ir kepurių  doh.gif

Aišku, ačiū.
Ar aš negerai žiūriu, bet VLN-Paris Ryanairas dieną skraido, ne naktį. 14.40h būna vietoj. Ir wizzairas panašiai, jei neklystu. Tik atgal wizzairas apie pietus skrenda, o Ryanairas anksti ryte, kas nelabai...
O su vaikais rūbų, tai man visada nemažai reik. Be lagamino be šansų.

O neparašėt, kur 30proc randat? Aš tik 25 berods randu, kur naktis free. g.gif
Atsakyti
pernai taip skrido, kai reikėjo užsakinėt, paskui pakeitė biggrin.gif

Aš pasirenku LTU kaip savo šalį. Nuolaida gali skirtis priklausomai nuo viešbučio. Bet šiai akimirkai buvo 600 eur 1 suaugęs 2 vaikai 6 naktim kovą.
Papildyta:
bet kaip nevykusiai Ryanair'as skraidys kovą... 8.40 išskrenda iš Beauvais į Vilnių... pyyyppp....

atskrenda 14.40.. pasiėmi bagažą, bus 15...kol nuvažiuosi į DLP bus geriausiu atveju 17val... Neapsimoka tai dienai imti bilietų. vadinasi reik kažkur nakvot. Išskrenda 8.40. Tai Reiškias reikia apie 7 būt orouoste, tai išvažiuot apie 5... Tada geriau prie orouosto nakvot. Kaip su vaikais labai nepatogu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 07 29, 17:10)
pernai taip skrido, kai reikėjo užsakinėt, paskui pakeitė biggrin.gif

Aš pasirenku LTU kaip savo šalį. Nuolaida gali skirtis priklausomai nuo viešbučio. Bet šiai akimirkai buvo 600 eur 1 suaugęs 2 vaikai 6 naktim kovą.
Papildyta:
bet kaip nevykusiai Ryanair'as skraidys kovą... 8.40 išskrenda iš Beauvais į Vilnių... pyyyppp....

atskrenda 14.40.. pasiėmi bagažą, bus 15...kol nuvažiuosi į DLP bus geriausiu atveju 17val... Neapsimoka tai dienai imti bilietų. vadinasi reik kažkur nakvot. Išskrenda 8.40. Tai Reiškias reikia apie 7 būt orouoste, tai išvažiuot apie 5... Tada geriau prie orouosto nakvot. Kaip su vaikais labai nepatogu  doh.gif

Taip taip, laikai nepatogūs. Atgal tai dar su wizzairu galima, kad taip anksti nereikėtų. Ar 14h jie kažkur skrenda... Tiksliai nepamenu.
Aš žiūrėjau du suaugę, du vaikai iki 12m NewYorke, tai 806e 4naktim. Kovą ir žiūriu.
Atsakyti
kovui yra du pasiūlymai: 30 proc off arba 2 naktys nemokamai. rezultatas tas pats. Aš gaunu 6 naktim už 550eur 1 suaugęs 2 vaikai. Tai dabar skaičiuoju kas pigiau: šis pasiūlymas ar pirkti annual pass ir gyventi offsite.
Atsakyti
Nerandu, kur galima užsisakyt naktinę kelionę prie eifelio g.gif
Ir Mickey Cafe galima užsisakyt vėliau? Na kai bookini viešbutį, tai meta pasirinkimuose. Jei atsisakau ar galiu vėliau taip padaryt?
Ačiū, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 14 rugpjūčio 2013 - 22:45
Reikia skambinti, internetu negalima. Galima bus viesbuty atvažiavus
Atsakyti
Nagi, gal kas nors per vasarele aplanket pasaku sali? Musu kelione arteja, o as tokia stebetinai rami unsure.gif gal svieziasni ispudziu kas pazertu? 4u.gif
Atsakyti
Nežinau ar kas važiavo. Mes važiuosim kovo 31 - balandžio 6, apsistosim Santa Fe. Pasinaudojom akcija 30%. UK šiuo metu duoda 40%. Dar toli, aš jau laukiu.
Atsakyti