Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(Isila @ 2013 06 20, 21:52)
Pažiūrėkit, gal brangesnį kambarį parinko. Aš irgi kovui laukiu, bet noriu 5-6 naktų ir tikiuosi geresnio pasiūlymo. Bet jei imant 2 + 2 nemokamai, tai 50% nuolaida. Atvykimas šeštadienį ar penktadienį didina kainą

Aš žiūriu pirm ar treč artvykimą. Tai vat ir nežinau ar čia jau gera kaina ar dar gali būt geresnė su 50proc nuolaida g.gif

O čia naujovė, kad užsakinėjant viešbutį meta ir transferį iš oro uosto? Anksčiau lyg nemesdavo?
Ir rašo free half board meal plan, bet užsakant neduoda g.gif We're sorry, but we are not in a position to meet your request meta g.gif
Atsakyti
merginos, gal nujauciat rudeniui bus ar nebus didesne nei 25% nuolaida? butent heloweenui norim su vaikais nulekt ax.gif
Atsakyti
Niekad negali žinot, visada rizikuoji. Tos akcijos vyksta be jokios tvarkos. Be to, helovynas einama šventė, bus sausakimša ir be didesnių akcijų. Taikykit, kuomet viskas vyksta ir naktį
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 07 03, 10:21)
Niekad negali žinot, visada rizikuoji. Tos akcijos vyksta be jokios tvarkos. Be to, helovynas einama šventė, bus sausakimša ir be didesnių akcijų. Taikykit, kuomet viskas vyksta ir naktį

isivaizduoju kad bus daugiau zmoniu, bet gal ne tiek kiek vasara smile.gif
Atsakyti
labai labai reikia patarimo 4u.gif pirkau is disneylando psl pasiemima is orouosto, patvirtinimas buvo, kad isspirktas pasiemimas, bet... viska pirkau per uk, kaip jie zinos, kada mes atskrendam? Negavau jokios uzklausos. Rasiau, skambinau. Jie man sako ,,Taip, taip, mes jus pasiimsim,, doh.gif Ar buvo kam taip? Ar neliksim stoviniuoti orouoste? ir dar beveik 100euru prarade, vaziuosim su 3 vaikais autikais doh.gif
Atsakyti
Skambinkit ir paklauskit. Ar pabandykit pažiūrėti info užsienio forumuose
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 07 14, 12:43)
Skambinkit ir paklauskit. Ar pabandykit pažiūrėti info užsienio forumuose

Jau skambinau, sako ,,taip, taip, pasiimsim,,. Klausiu kaip suzinosit mano atskridimo laika, sako ,,taip taip, zinom,, doh.gif
o forumuose matyt, ne taip ieskau, kad nerandu unsure.gif
Atsakyti
O kai pildei dėl pasiėmimo, niekur nieko nerašei? Kas parašyta atsiųstuose popieriuose? Jei nori, galiu savo lankomam forume paklaust arba pati prisiregistravus gali
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 07 14, 21:20)
O kai pildei dėl pasiėmimo, niekur nieko nerašei? Kas parašyta atsiųstuose popieriuose? Jei nori, galiu savo lankomam forume paklaust arba pati prisiregistravus gali

as jau Tau labiau nei dekinga uz visa suteikta info wub.gif , buciau dekinga dar labiau, jei padetum isspresti man sita klausima. Patvirtinime irasyta ,,Airport Transfer :

Transfer VEA airport BEAUVAIS – Disneyland® Paris for 3 adults, 1 child on 11/09/2013 96.00 EUR
ir niekas daugiau manes nieko neklause, nieko nesiteiravo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2013 07 14, 19:42)
as jau Tau labiau nei dekinga uz visa suteikta info wub.gif , buciau dekinga dar labiau, jei padetum isspresti man sita klausima. Patvirtinime irasyta ,,Airport Transfer :

Transfer VEA airport BEAUVAIS – Disneyland® Paris for 3 adults, 1 child on 11/09/2013      96.00 EUR
ir niekas daugiau manes nieko neklause, nieko nesiteiravo g.gif

Jei neklystu, jie važiuoja du kartus dienoj. Tai jiem ir nereikia žinot, kada jūs atskrisit. Jūs turit patys žiūrėt jų laikus man rodos ir nueit į jų autobusą. Nieks jūsų neveš kitu laiku Ar klystu g.gif
Atsakyti
la, merginos ar teko kam buti salia Disney siame viesbutyje
"The 4-star Magic Circus Hotel"
http://www.vi-hotels...rcus/the-hotel/
kokie privalumai, ar jis nuveza iki parko nemokamai ar duoda parkingo celiukus nemokamai.
Vykstam jau si sestadieni
Atsakyti
QUOTE(Dilke @ 2013 07 23, 23:21)
la, merginos ar teko kam buti salia Disney siame viesbutyje
"The 4-star Magic Circus Hotel"
http://www.vi-hotels...rcus/the-hotel/
kokie privalumai, ar jis nuveza iki parko nemokamai ar duoda parkingo celiukus nemokamai.
Vykstam jau si sestadieni

jis yra kiek tolėliau nuo parko, nemokamas autobusas kursuoja kas 20 min kažkur, pėsčias nuo parko nelabai pareisi. Ne Disnėjaus tematikos viešbutis, partnerių viešbutis. Mašiną statysitės prie viešbučio, į parką keliausit tuo nemokamu autobusu.
Atsakyti