Sveikos,
pasisaskysiu ir aš apie Disneylanda, nes buvom prieš porą dienų. Kadangi mes šiuo metu laikinai gyvename Belgijoje, tai važiavome 2 dienom. Greičiausiai gavosi tik apžvalginė kelionė. Jei reikėtu dabar rinktis, tai imčiau minimum 3 naktis. Bet reikėtų palaukti kokius penkis metus, nes mano šešiametis ir dvimetuke dar per maži. Man atrodo, kad optimaliausias vaikų amžius 8-12 metų. Nes labai jau jiem atsibosdavo laukti prie atrakcijonu po 30 min.
Kelionę rinkausi anksti pavasarį, kad nesutaptų jokios vaikų atostogos. Bet man žmonių buvo vis tiek per daug.
QUOTE(Isila @ 2013 03 05, 17:02)
Žiūrėti 1 naktį yra nesąmonė, nes nėra jai jokių akcijų.
Ne visiškai tiesa. Mes tiesioginiame Disneyland puslapyje radome 1 nakties akciją su 40 proc nuolaidą. Akcija tuo metu galiojo kelias dienas ir tik Belgijai.
QUOTE(Jelenka @ 2013 03 07, 09:14)
Nežinau, ar skiriasi, bet žinau, kad atėjus viešbutį po dienos parke, nėra kada ir ypatingai įvertinti premium ar ne priemuim kambaro privalumus. Mes gyvenome vos ne pačiame pigiausiame Santa Fe, kambaris buvo visai padorus, o ir pusryčiai labai neblogi.
Sutinku visais 100 proc. prie kambarių nėra ko prisikabinti. O pusryčiai klasikiniai prancūziški.