Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(Isila @ 2013 03 10, 19:00)
tai jums bus žymiai lengviau irnesakyk.gif įtariu, jiems labiau patiks studios, ten atrakcionai rimtesni

Ne tas zodis, koks geris smile.gif
Tai ir mastau, kad gal pirmai dienai tegu ,,varlinuke" apsipranta, o tuomet matyt lindes ten, kur labiausia ,,veža". Dar masciau kazkaip ta akvariuma apziuret susiorganizuot, bet kad ans dirba ne iki velumos.
Deliojuosi, na, kaip bebutu, neimanoma visko, ko sirdis geidzia, per kelias dienas pamatyt hihihi.gif
Atsakyti
Ne, neįmanoma, o taip norisi! Aš taip norėčiau dar Paryžių aplankyti, apsishopinti, bet kur ten su dviem padaužom
Atsakyti

Kas buvote Disneilende - ar galima dienos eigoje išeiti iš parko, o po kelių valandų vėl sugrįžti?
[/quote]

Jūsų bilietai bus dianai arba kelioms(priklausomai kokius pirksite), tai galėsite įeiti ir išeiti kiek tik norėsite per nurodytas dienas.
mes pirkom viešbutį ir parko bilietus 4 dienoms, o bilietai galiojo 6 dienas smile.gif
Taip jie sūlo dar prasitesti ir viešbučio laiką.
Atsakyti
Kurios samdesi transporta is CDG oro uosto ir atgal, kaip manot ar uzteks laiko iki oro uosto, jei vezejai raso, kad is viesbucio paims pries 3 valandas iki skrydzio? g.gif
Atsakyti
Iki CDG 30 min kelio, laiko tikrai užteks. Mums irgi taip norodė. Aną kartą taip vežė, laiko buvo per akis.
Atsakyti
Sveikos,
pasisaskysiu ir aš apie Disneylanda, nes buvom prieš porą dienų. Kadangi mes šiuo metu laikinai gyvename Belgijoje, tai važiavome 2 dienom. Greičiausiai gavosi tik apžvalginė kelionė. Jei reikėtu dabar rinktis, tai imčiau minimum 3 naktis. Bet reikėtų palaukti kokius penkis metus, nes mano šešiametis ir dvimetuke dar per maži. Man atrodo, kad optimaliausias vaikų amžius 8-12 metų. Nes labai jau jiem atsibosdavo laukti prie atrakcijonu po 30 min.
Kelionę rinkausi anksti pavasarį, kad nesutaptų jokios vaikų atostogos. Bet man žmonių buvo vis tiek per daug. smile.gif

QUOTE(Isila @ 2013 03 05, 17:02)

Žiūrėti 1 naktį yra nesąmonė, nes nėra jai jokių akcijų.

Ne visiškai tiesa. Mes tiesioginiame Disneyland puslapyje radome 1 nakties akciją su 40 proc nuolaidą. Akcija tuo metu galiojo kelias dienas ir tik Belgijai.

QUOTE(Jelenka @ 2013 03 07, 09:14)
Nežinau, ar skiriasi, bet žinau, kad atėjus  viešbutį po dienos parke, nėra kada ir ypatingai įvertinti premium ar ne priemuim kambaro privalumus. Mes gyvenome vos ne pačiame pigiausiame Santa Fe, kambaris buvo visai padorus, o ir pusryčiai labai neblogi.

Sutinku visais 100 proc. prie kambarių nėra ko prisikabinti. O pusryčiai klasikiniai prancūziški.
Atsakyti
na ką, lagaminai sukrauti. Antradienį skrendam thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, mes taip pat jau kraunam lagaminus, bet keliaujam su automobiliu. Disneylanda lankysim 26 dieną. bigsmile.gif Tikiuosi gero laiko ir puikiu atostogu net ik vaikams wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 03 17, 18:42)
na ką, lagaminai sukrauti. Antradienį skrendam  thumbup.gif  thumbup.gif

Na super thumbup.gif Ir dar 7-10 šilumos ums žada rolleyes.gif
Geros kelionės ir ... Lauksim su įspūdžiais ax.gif
Atsakyti
Pernai buvo 18, tai man dabar taip šalta atrodo. Be to, ir lietų žada. Prisikroviau pilną lagaminą, nes orus permainingus žada. Bet vis tiek bus fainai, vaikai jau valandas skaičiuoja
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 03 18, 00:07)
Pernai buvo 18, tai man dabar taip šalta atrodo. Be to, ir lietų žada. Prisikroviau pilną lagaminą, nes orus permainingus žada. Bet vis tiek bus fainai, vaikai jau valandas skaičiuoja

Ai, žinokit mes to oro net nepastebėjom, nors ir buvo tik 3 laipsniai. Svarbiausia apsirengti. O nuo lietaus mus gelbėjo vienkartiniai politileniniai lietpalčiai.
Geros kelionės!
Atsakyti
mes irgi juos pasiėmėmė. Turbūt išlepome, kai per anas dvi keliones toks nuostabus oras buvo. Norėtųsi ir dabar saulutės blush2.gif bet neabejoju, kad laiką praleisime fantastiškai thumbup.gif
Atsakyti