Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(Jelenka @ 2013 03 07, 08:14)
Nežinau, ar skiriasi, bet žinau, kad atėjus  viešbutį po dienos parke, nėra kada ir ypatingai įvertinti premium ar ne priemuim kambaro privalumus. Mes gyvenome vos ne pačiame pigiausiame Santa Fe, kambaris buvo visai padorus, o ir pusryčiai labai neblogi. Geriau atkreipti dėmesį, ar yra šatlas iki parko, nes Ranch yra tolokai, be šatlo ar mašinos bus bloga.

Davy Crockett Ranch skirta tik atvysktantiems savo transporto ir yra vienintelis viešbutis, į kurį nevažiuoja nemokamas Disney autobusas. Į visus kitus važiuoja.
Atsakyti
Isila, gali imesti nuoroda pervezimo firmos is/ i oro uosto.Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Aš rinkausi RStransports, ėmiau shared, nes pigiau. Aną kartą niekas kitas su mumis nevyko. Pirmą kartą vykom su ezyshuttle, labai patenkinta, bet jie gerokai brangesni
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2013 03 07, 08:14)
Nežinau, ar skiriasi, bet žinau, kad atėjus  viešbutį po dienos parke, nėra kada ir ypatingai įvertinti premium ar ne priemuim kambaro privalumus. Mes gyvenome vos ne pačiame pigiausiame Santa Fe, kambaris buvo visai padorus, o ir pusryčiai labai neblogi. Geriau atkreipti dėmesį, ar yra šatlas iki parko, nes Ranch yra tolokai, be šatlo ar mašinos bus bloga.

Ačiū už atsakymą 4u.gif Mes važiuotume su savo mašina. Man ir Santa Fe pagal kainą visai nieko pasirodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 03 07, 23:27)
Aš rinkausi RStransports, ėmiau shared, nes pigiau. Aną kartą niekas kitas su mumis nevyko. Pirmą kartą vykom su ezyshuttle, labai patenkinta, bet jie gerokai brangesni

Bet ar as klystu, tu rasei , kad bilietus pirkaisi per LT, tada juk is/i oro uosto iki Disney vezimas nemokamas.O RStransports tikrai nebrangus.Dar karteli didelis aciu tau uz informacija
Atsakyti
Ne, nėra jokio nemokamo vežimo. Gal ne taip supratote? Nemokamas autobusas yra tik tarp DLP ir viešbučių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 09 kovo 2013 - 10:29
Žiūrinėju parko bilietus ir neapsisprendžiu, ar geriau būrų pirkti vietoje (todėl, kad dar neapsisprendę kiek tiksliai dienų būsim, na - gal ekspromtu nuspręsim vieną iš trijų dienų neit, o varyt Paryžiun), ar netu vistik geriau, prieš tai apsisprendus g.gif

Ir dar - ar teisingai suprantu, kad perkant bilietą, nurodyta kaina galioja iki 2013 kovo 27, po to bus kita; bet parkan galiu nuvykti ir po tos datos, t.y. bet kada iki 2014 metų pavasario g.gif

1 day at both Disney Parks.Valid 1 year from date of purchase. Price valid until 27th March 2013.
https://www.booktick...id=32454335543R

Kas buvote Disneilende - ar galima dienos eigoje išeiti iš parko, o po kelių valandų vėl sugrįžti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tempo: 09 kovo 2013 - 11:44
pirkti vietoj brangiau. Perkant iš anksto, galima sutaupyti. Važiuojant keliom dienom, geriau išnaudot laiką ten, o tada važiuot Paryžiun, nes kitaip realiai tik pinigus prarasite. Sumokėsite už bilietus, o į parką neisite.
Supratote teisingai, dabar kaina tokia, gal kokia akcija, vėliau keisis. BIlietai galios iki nurodytos datos.
Mes iš parko pastoviai išeiname, mūsų bilietas yra į abu parkus. bet žmonės šiaip apstoviai pirmyn atgal vaikšto, nemanau, kad būtų problema.
Atsakyti
Ačiū!
Auka dėl vaikų bus lotuliukas.gif doh.gif
Belieka apsispręsti, kiek būsim ten smile.gif
Atsakyti
Priklausomai nuo to, koks vaikų amžius, kas domina, ką norit pamatyt, ar domina paradas, susitikimai su veikėjais, šou, pietūs su veikėjais, ar norit pasivaikščioti... Ar eisit į abu parkus ir tt. Mes atrodo ilgam važiuojame, bet vis kažko nespėjame, nepadarome, skubame. Man norisi neskubėti, ramiai pasibūti, pasimėgauti. Tikiuosi šį kartą taip ir bus. Jau žinau, kur nebeisime, kur eisime ne vieną kartą, kur pietausime ir tt. Mane planas gelbsti.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 03 10, 14:00)
Priklausomai nuo to, koks vaikų amžius, kas domina, ką norit pamatyt, ar domina paradas, susitikimai su veikėjais, šou, pietūs su veikėjais, ar norit pasivaikščioti... Ar eisit į abu parkus ir tt. Mes atrodo ilgam važiuojame, bet vis kažko nespėjame, nepadarome, skubame. Man norisi neskubėti, ramiai pasibūti, pasimėgauti. Tikiuosi šį kartą taip ir bus. Jau žinau, kur nebeisime, kur eisime ne vieną kartą, kur pietausime ir tt. Mane planas gelbsti.

As dar neapsisprendziau, ar verta is anksto planuotis, kur norim nueiti/pasisupti parke. Mat chebra - suauge su -niolikiniais varom tridieniui, teminiai pietus nedomina, mums tiks ir sumustiakai is krepselio ar panasiai (vakarieniausim tik rimtai kavinukese, miestuky), su peliuku Mikiu ir nebutina labintis asmeniskai lotuliukas.gif Dar mintijam palikti -niolikinius vienus parke su ijungtais mobiliakais, o patiems Paryziun ciuozt vienai papildomai dienai (pusdieniui). Gal viena diena uzteks vieno parko, antrai ir treciai i abu g.gif
Kas ten domintu ta amziaus grupe, dar nenagrinejau, tik susidariau ispudi, kad bus, kas domina, gal ir ekspromtu. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tempo: 10 kovo 2013 - 14:03
tai jums bus žymiai lengviau irnesakyk.gif įtariu, jiems labiau patiks studios, ten atrakcionai rimtesni
Atsakyti