Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(Airisė @ 2013 03 05, 09:57)
Isila, turiu jums keletą klausimukų. ax.gif Jūs čia tikra ekspertė.  thumbup.gif

Pasakojot, kad pirmą naktį praleisit kokiam pigiam viešbutuke, o kitą dieną tik vyksit į DLP. Ar vyksit iš pat ryto? Ta prasme, nėra taip, kad užsiregistruot DLP galima tik po pietų? Ar jūs tik nuvyksit, paliksit lagaminus, eisit į parką, o tada apsistosit viešbuty. g.gif
Ir dar, jeigu mes apsistojam ne pačiam DLP, o pvz. Kyriad, ar bilietus į DLP reikia pirktis papildomai?
Ir paskutinis. Kaip jūs nuvykstat tiesiai iš oro uosto į DLP? g.gif

Beje, bandžiau per DLP puslapį žiūrėtis kainas, tai rinkausi 1 naktį, o išmetė vos ne tokią pat kainą 2 naktim ir parašė, kad pritaikė 40 proc nuolaidą. g.gif Planuojam vykti balandžio mėn. Kaip manot? Geras laikas būtų?

Iš anksto dėkui už atsakymus. 4u.gif Labai palengvintumėt man gyvenimą. biggrin.gif

mes taip darom, nes kitaip prarandam brangų laiką. Aš nematau prasmės mokėt už bilitus, jei jais pasinaudoji apie pusę dienos.
8 val. mes prisistatysimį Disney viešbutį, paliksim lagaminus, gausim bilietus ir varysim į parką iškart tų EMH. Pernai taip apt darėm, tikrai pasiteisino.

Kai pvz, imat 3 naktis, bilietus gaunat 4 dienom, t.y. bilietai būna ir atvykimo ir išvykimo dieną. Pvz jei imat 09 01- 09 04, tai bilietus ir gausit 01, 02, 03, 04 dienom mirksiukas.gif atskirai pirktis nebūtina. jei imat pvz Kyriad, tai gaunat tik viešbutį ir bilietus reikia pirktis atskirai. Bet jei imsit Kyriad per oficialų psl, įeis ir bilietai. Bet da-niausiai jiem akcijų nėra.

Kainas reikia žiūrėti per Dlp psl. Žiūrėti 1 naktį yra nesąmonė, nes nėra jai jokių akcijų. Ne mažiau kaip 2 naktys, kad gauti akciją. Be to, reikia žiūrėti akcijos sąlygas. Bandykit įvairius viešbučius, per įvairių šalių psl. Jei pasakytumėt datas, būtų lengviau pažiūrėti.
Balandį jau šilta, nerekomenduojama pirma balandžio savaitė, nes atostogos, šventės ir t.t. -daug žmonių. bet šiaip turėtų būti faina. thumbup.gif

QUOTE(eglita @ 2013 03 05, 11:16)
Ačiū už greitą atsakymą ax.gif Agentūra "Saitas". Pabandžiau pati pasiieškoti pakeitusi datas, nes mums nėra  svarbi labai tiksli data. Tai Davy Crocket Ranch nuo 08-28 3 naktys imant "bunglow"room išeina apie 770 eurų. Gal ir neverta ieškoti ko pigiau, tik įdomu ar labai skiriasi kambariai bunglow nuo premium bunglow g.gif .

Davy Crocket ranch yra tolėliau, nuo jos į parką reikia vykti savo mašina. Bet užtad maistą galima gamintis, nes yra mažos virtuvėlės. Pagooglinkit, pamatysit foto, bus aiškiau.
Atsakyti
Labai ačiū, Isila. 4u.gif O kas tas EMH? g.gif
Atsakyti
EMH - extra magic hours. Disney viešbučių svečiams parkas atidaromas 8 val ir 2 val būna atviras tik jiems thumbup.gif
Atsakyti
Supratau smile.gif

Aš dabar linkstu link tokio varianto - pirmos 2 naktys mieste, kitos 3 naktys DLP.
Žiūrėsiu kiek agentūroj paskaičiuos. g.gif Pati organizuotis šiek tiek prisibijau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2013 03 05, 16:42)
Supratau smile.gif

Aš dabar linkstu link tokio varianto - pirmos 2 naktys mieste, kitos 3 naktys DLP.
Žiūrėsiu kiek agentūroj paskaičiuos.  g.gif Pati organizuotis šiek tiek prisibijau. blush2.gif

o ko bijot pačiai? Nėra nieko baisaus. plius jums lieka variantas naudotis tos šalies, kur akcija geresnė puslapiu. Aš dabar nė už ką neatiduočiau šito agentūrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 03 05, 16:52)
o ko bijot pačiai? Nėra nieko baisaus. plius jums lieka variantas naudotis tos šalies, kur akcija geresnė puslapiu.  Aš dabar nė už ką neatiduočiau šito agentūrai  schmoll.gif

Nes nesu niekad organizavusis kelionės. ax.gif Aišku jeigu kaina kandžiosis, tai teks. biggrin.gif
Isila, o jūs jau viską užsirezervinus, susiorganizavus? Jei ne paslaptis, kiek jum maždaug atsiėjo viskas? blush2.gif
Atsakyti
Isila manau jau krauna lagaminus i kelione:)

as irgi nemoku issirinkti geriausio varianto. Nematau, perkant viesbuti kaina i parka itraukta?
Atsakyti
Aš jau rugsėjį nusipirkau tongue.gif akcija superinė buvo, kaina nerealiai tiko, tai nelaukiau ir pirkau. Tikrinau juodai per visų šalių psl, sekiau akcijas ir, sulaukus geros, čiupau biggrin.gif nes žinojau, kada noriu važiuot. realiai, pamatai kainą, kuri tinka, ir viskas, nelauki. Galima rizikuot, bet... jei būčiau nepirkus iš anksto, būčiau likus be nieko schmoll.gif

tada tikrinau viešbučių rezervacijos psl, ieškojau akcijų viešbučiui šalia parko, kad pernakvot atskridus. Taip "užsiroviau" ant www.expedia.co.uk akcijos Disney Cheyenne viešbučiui už 65 eur thumbup.gif Pernai ėmėm Kyriad už 81 eur....

Tada ilgai ir nuobodžiai laukiau bilietų akcijų. Šįkart kaip niekada skrydžiai gadino visą reikalą, nes normalių tiesiog nebuvo doh.gif Pirmiausia žiūrėjau Ryanair, bet jų leidimasis Beauvais buvo 22.30, o dar 2 val kelio iki viešbučio doh.gif pati išdrįsčiau, bet ne su mažamečiais. Wizzair skrido gerokai brangiau, be to, dar ir netinkamom dienom doh.gif O paskui Ryanair pakeitė skrydžius, jų sumažino ir nebeskrido man reikiamą dieną, tai teko ranka numot. Jie skraido neporinėm savaitės dienom, o man neapsimoka atskrist trečiadienį, nes prarandu daugiau nei pusę dienos doh.gif taip pat ir išskridimo dieną doh.gif nenoriu mokėt ir nesinaudot.

tada liko Airbaltic, bet jais nepasitikiu schmoll.gif o ką darysi? Suskaičiavau, pažiūrėjau... Rygos orouoste gržtant laukt pusdienis doh.gif Skrist iš Rygos brangiau nei iš Vilniaus doh.gif Tada peržiūrėjau ir pasirinkau Lufthansa. Gerokai brangiau, bet susumavus viską skirtumas pasidarė nebe toks didelis. Nes bagažą aš imčiau. Jei su Ryanair, pirkčiau ir priority.

Transportas ir Beauvais gerokai brangesnis nei iš CDG. Jau nekalbant apie laiką.

Taigi, 5n/6d Sequoia Lodge viešbuty su bilietais į abu parkus 3 žmonėm (1 suaugęs ir 2 vaikai) man atsiėjo 610 eur....
Lufhansa skrydis iš Vilniaus per Frankfurtą į Paryžių CDG ir atgal 2100lt.
Pervežimas iš/į orouostą - 98 eur.
2 nakvynės po ir prieš skrydį Cheyenne viešbuty nepilnai 130 Eur.

daug. Ryanairas būtų skraidinęs už 1000lt, bet dar imčiau bagažą į abi puses, priority.... jei neklystu susidaro 1500lt. Pervežimas iš Beauvais 175eur. Žvelgiant į laiko ir mano nervų sąnaudas skirtumes nėra toks didelis lotuliukas.gif
Gal kiti drąsesni, bet aš viena su dviem vaikais ir lagaminais su persėdimais nesu pasiruošusi tąsytis. Todėl ir moku daugiau. važiuojant autobusu, metro būtų pigiau, bet reiktų persėsti, gali tekti ilgai laukti ir pan. O čia - atvažiuos ir nuveš nuo durų iki durų.
Vėl gi, galiu skristi su ryanair, bet tada tektų keisti kelionės datą, nes pernelyg daug praloščiau. Tiesiog reikia viską apgalvot, suskaičiuot ir spręst. kartais geriau pamokėt daugiau, bet turėti daugiau laiko, greičiau nuvykti ir pan.
Galima apsistot pigesniam viešbuty, bet mano vaikam aktualu baseinas - tad ėmėm brangesnį. Santa Fe būtų atsiėjęs pigiau. Galima būti trumpiau. Tada ir maistui pinigų susitaupo biggrin.gif

taigi, visa tai tik tieškojimai, ieškojimai ir ieškojimai.

Ir dar viskas priklauso nuo to, ko jums reikia. Gal jums nereikia Disney viešbučio, ir jums ne problema pavažiuot 1 stotelę - tokiuose viešbučiuose kainos gerokai mažesnės. pasigavus akcijinius bilietus į parką ar įsigyjus annual pass galima tikrai gerą kelionę susiorganozuoti. O mano vaikam reikia tų mikių aplink ir disney kvapo blush2.gif

ddrrugelis, perjant disney viešbutį įeina bilietai į abu parkus visom viešnagės dienom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Isila, o jūs pervežimą iš oro uosto organizavotės per viešbutį? g.gif Kada jau varot? bigsmile.gif

Man agentūra paskaičiavo 4800 dviem suaugusiem ir 6 m. vaikui. g.gif 2 naktys Paryžiuje, o 3 Kyriad'e. Balandžio antroj pusėj. Dabar galvoju, kad gal vistik patiems labiau apsimoka organizuotis... g.gif
Atsakyti
Ne, ne per viešbutį. Ten daug tokias paslaugas teikiančių firmų, jau ne pirmą kartą su šita važiuosiu. Apie ją daug gerų atsiliepimų.
O Kyriad jau su bilietais? Jei pasakytumėt datas bei vaikų gimimo dienas, pabandyčiau peržvelgt pasiūlymus.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 03 06, 21:35)
Ne, ne per viešbutį. Ten daug tokias paslaugas teikiančių firmų, jau ne pirmą kartą su šita važiuosiu. Apie ją daug gerų atsiliepimų.
O Kyriad jau su bilietais? Jei pasakytumėt datas bei vaikų gimimo dienas, pabandyčiau peržvelgt pasiūlymus.
Gal galėtumėt kokį internetinį puslapį jų nurodyt? ax.gif

Jo, Kyriad su bilietais 2 dienom. Mes dar tikslios datos nesam numatę, bet šis pasiūlymas tai 04/19-04/24. Gimimo datą parašysiu až. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 07 kovo 2013 - 08:09
QUOTE(eglita @ 2013 03 05, 12:16)
Ačiū už greitą atsakymą ax.gif Agentūra "Saitas". Pabandžiau pati pasiieškoti pakeitusi datas, nes mums nėra  svarbi labai tiksli data. Tai Davy Crocket Ranch nuo 08-28 3 naktys imant "bunglow"room išeina apie 770 eurų. Gal ir neverta ieškoti ko pigiau, tik įdomu ar labai skiriasi kambariai bunglow nuo premium bunglow g.gif .

Nežinau, ar skiriasi, bet žinau, kad atėjus viešbutį po dienos parke, nėra kada ir ypatingai įvertinti premium ar ne priemuim kambaro privalumus. Mes gyvenome vos ne pačiame pigiausiame Santa Fe, kambaris buvo visai padorus, o ir pusryčiai labai neblogi. Geriau atkreipti dėmesį, ar yra šatlas iki parko, nes Ranch yra tolokai, be šatlo ar mašinos bus bloga.
Atsakyti