Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(Isila @ 2013 01 11, 11:05)
Aš manau, kad į Disneilendą reik važiuot, jei pats Disney kažką tau reiškia. Jei tik dėl atrakcionų, manau, yra rimtesnių parkų.

Visiskai pritariu. Kaip atrakcijonu parkas Disneylendas yra prastas. Nu ir aisku svarbu vaiku amzius, jai yra 10 ir daugiau - i Disneylenda vaziuoti tikrai neverta. Pats esu aplankes labai daug parku visoje Europoje ir galiu pasakyti kad geriau uz Heide tikrai nerasit.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 01 11, 11:05)
pagal planą, parkas turėtų veikti iki 20 val. tad tikiuosi iki 22 nereiks laukti to Dreams. Aš pažiūrėt noriu, bet vaikam jau labai vėlai gaunasi, plius jie į baseiną nori  g.gif

Aš manau, kad į Disneilendą reik važiuot, jei pats Disney kažką tau reiškia. Jei tik dėl atrakcionų, manau, yra rimtesnių parkų.

Man Disney nereiskia nieko hihihi.gif Bunant Paryziuje ji vaziuoju tik del vaiko ir del to jog labai lengvas susiekimas nuo Paryziaus. Tikrai pritariu jog yra daugybe parku daug smagesniu nei Disneylandas 4u.gif Vat jeigu butu arciau Paryziaus labai noretusi dar ir dar vaziuoti i Parc du Futuroscope thumbup.gif
Atsakyti
Nanezinau , mes buvom vaikai buvo vienas 11 metu, kita s7 metu ir trecias 3, tai vyriausiui labiausiai ir patiko, jai butume buve viena diena, jauciu nei vienam nebutu patike, nes ir pati nelabai supratau kas vyyksta, o jau antra , trecia ir kitas dienas uh , buvo tikrai smagu thumbup.gif Nesakau kad geriausias parkas , kad kitu neverta aplankyti, tiesiog tikrai didziulis skirtumas ar ten praleidi viena diena ar 4 , mes mielai butumem dar porai dienu pasilike smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 11 sausio 2013 - 18:18
QUOTE(Isila @ 2013 01 07, 14:52)
ddrrugelis, toks variantas labai labai  thumbup.gif išnaudokit viską iki maximumo  mirksiukas.gif laikas ten oi kaip lekia  doh.gif

pupik, jei imsit 1 naktį, gausit bilietus dviem dienom į abu parkus.

Studios atrakcionai rimtesni. Crush coaster, Flying carpets, Slinky dog, car ride, RC raser, Parachute drop, Armegedon, Tower of terror ir pan. Be to, ten yra du nuostabus show - Animagique ir Cinemagique. Taip pat Sticht live ir Art of Animation. Paradas stars and cars (jei nepakeitė). Ir dar Stunt show su mašinom, super show.

Annual passport reikia pirkti, dykai nieks neduoda. kainas ir info ta tema galima pažiūrėti čia

Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(3apa3a @ 2013 01 11, 16:51)
Visiskai pritariu. Kaip atrakcijonu parkas Disneylendas yra prastas. Nu ir aisku svarbu vaiku amzius, jai yra 10 ir daugiau - i Disneylenda vaziuoti tikrai neverta. Pats esu aplankes labai daug parku visoje Europoje ir galiu pasakyti kad geriau uz Heide tikrai nerasit.

Tai reiskia pabuvojome ir mes tame geriausiame parke g.gif Bet man tai schmoll.gif Nelabai artima mums ta tema jo-piratine, viesbutis tik 1-piratinis, na ir tikrai jis daugiau turbut didesniems vaikasm, nes dukra pastoviai klause ar but tas, ar but tas , ka ji mate Disney parke. Kad jis musm dag reikstu, nepasakyciua, nei Mike ar Mikis jai nieko nereiskia, vat Auksaplauke tai jooo, zuviukas nemo, na tos spalvos ten, aplinka wub.gif Ir vis klausia kad vel I Disneju vaziuosim.... mes tikim pasaka, mums jos dar reikia blush2.gif Tiesa, ir pyko ji, kad daug kur jos neleido, kad ir kaip vokieciams irodinejau kad mes jau 130 cm.( tas tiesa),, nors 6.5 metu (bet sakiau kad 7 tuoj bus lotuliukas.gif ) ne ir viskas, kur Disney visur ejom, savrbu kad suauges butu, net su liftu tuo kritom (buciau ziniojusi ne uz ka nebuciau ejusi ) o dukra dar prasesi doh.gif Dar tokie , nebeatsimenu pasivazinejimai greiti jai irgi patiko, kur as rekiau net, ji man sake nedaryt jai gedos lotuliukas.gif
Atsakyti
mano vaikam labai įstrigę viskas. Žiūri filmukus ir tuoj sako, ar su tuo buvo susitikę, kaip ten buvo. Kai prie mažiaus buvo priėjus Tiana su savo princus, tai jis net nušbito ir man kužda "mama, mano princesė atėjo". Tuo metu Princesė ir varlius buvo jo žiūrimiausias filmukas. Vyresnėlis persirengė Buzz'u, kai ėjo su juo susitikti ir iki dabar pasakoja, kaip Buzz'as elgėsi, kaip liepė jam veiksmus kartoti ir t.t. Ir apie kelionę jie kalba kaip kelionęs pas Mikį. Jiems būtina su tais veikėjais sustikti.
Atsakyti
Laba, ir mes jau pagaliau rezervavom viesbutuka, ir laukiam savo keliones i pasaku sali....ui, kad greiciau tas laikas prabegtu...aciu merginoms uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Smagu girdet! Kada kelione, kur apsistosit?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 01 13, 22:41)
Smagu girdet! Kada kelione, kur apsistosit?

Apsistoti nusprendem Newpor bay club viesbutuke (pasinaudojom ta akcija 4 naktys uz 2 kaina)...busim ten nuo geguzes 28 iki birzelio 1. Paciam Disneilendui ketinam skirti tris dienas, dvi pasiliksim pasigrozeti Paryziumi....keliausim su savo masiniuku, tai bandau susirasti ir grazesniu vieteliu netoliese Paryziaus...Keliausim su dviem mociutem, tai nerimauju, kaip cia joms tas disneilendas patiks.... g.gif 4u.gif Man jau ir paciai baisu darosi, kaip cia mes viska susiplanuosim, viskuo pasigrozesim ir isvengsim nesklandumu blush2.gif ....
dar toks klausimelis, kaip su tais pusryciais, kaip as suprantu rezervuojant viesbuti jie jau iskaiciuoti turetu buti, bent jau rezervuojant rase, kad iskaiciuoti ir pusryciai, bet ziuriu as ta atsiusta ju rezervacija ir nieko apie pusrycius as nerandu... g.gif nu gal as ne taip suprantau....nu jau nieko nebesuprantu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambekle: 14 sausio 2013 - 00:26
pusryčiai tikrai įeina, tik jie nieko nerašo. Kai įsičekinsit, jūsų paklaus kada norit pusryčiauti ir turėsit ateiti tuo laiku. Jums išduos korteles (po vieną 1 kambariui). Pusryčiai nuo 7 iki 11 val., laikas kas 30 min. Mes visada imam 7.00-7.30. Bet neturėjo tuo metu tiek, tai davė porą 7.30-8.00. Visada eidavom apie 7.20, nes tada 8val jau pasiekiam parko vartus.
bambekle, gali AŽ parašyt kiek jum atsiėjo?

Susiplanuosi, nepergyvenk. Atsisiųsk vasaros Disneilendo leidinuką (yra PDF formatu oficialiam psl.). Paskui balandžio - gegužės pradžioj pažiūrėk programėles, taip matysim kokie show ir kiti renginiai kuriom valandom vyksta. Jei nuspręsit imti character meal, rezervuokit iš anksto (60 dienų prieš kelionę galima jau).

Aš laukiu kada mum bus tos 60 dienų lotuliukas.gif
Rezervuosiu Sunday brunch at Inventions (žvėriški pinigai doh.gif bet todėl dabar ir taupau ax.gif ).
Planuose Restaurant des stars, Plaza gardens (šituos irgi rezervuosiu).
Noriu į Agrabah cafe, bet jaučiu vaikam nepatiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 01 14, 15:56)
pusryčiai tikrai įeina, tik jie nieko nerašo. Kai įsičekinsit, jūsų paklaus kada norit pusryčiauti ir turėsit ateiti tuo laiku. Jums išduos korteles (po vieną 1 kambariui). Pusryčiai nuo 7 iki 11 val., laikas kas 30 min. Mes visada imam 7.00-7.30. Bet neturėjo tuo metu tiek, tai davė porą 7.30-8.00. Visada eidavom apie 7.20, nes tada 8val jau pasiekiam parko vartus.
bambekle, gali AŽ parašyt kiek jum atsiėjo?

Susiplanuosi, nepergyvenk. Atsisiųsk vasaros Disneilendo leidinuką (yra PDF formatu oficialiam psl.). Paskui balandžio - gegužės pradžioj pažiūrėk programėles, taip matysim kokie show ir kiti renginiai kuriom valandom vyksta. Jei nuspręsit imti character meal, rezervuokit iš anksto (60 dienų prieš kelionę galima jau).

Aš laukiu kada mum bus tos 60 dienų  lotuliukas.gif
Rezervuosiu Sunday brunch at Inventions (žvėriški pinigai  doh.gif  bet todėl dabar ir taupau  ax.gif  ).
Planuose Restaurant des stars, Plaza gardens (šituos irgi rezervuosiu).
Noriu į Agrabah cafe, bet jaučiu vaikam nepatiks  doh.gif

UI, KAIP JUS MANE NURAMINOT DEL TU PUSRYCIU, NES JAU GALVOJAU, KAD VEL KAZKA NETAIP PADARIAU... blush2.gif ...BUTINAI DAR KARTA TEKS PERSKAITYTI TEMAS, KAD NEUZDAVINETI TU PACIU KLAUSIMU, O TIKIU, KAD JU MAN ISKILS DAR NE VIENAS.... ax.gif blush2.gif ....NA, DAR NEZINOM KA TIKSLIAI APLANKYSIM, BET MIKI KAVINUKE , BUTINAI...TEKS PASISTUDIJUOTI VISAS PROGRAMELES, KAD NEPRALEISTI JOKIU SVARBIU RENGINUKU.... doh.gif
Atsakyti
Mes Mickey's cafe buvome du kartus. veikėjai ir bendarvimas super, tačiau aptarnavimas ir maistas skirtingai. Pirmą kartą buvo pravalas, prasčiausias "pavalgymas" per kelionę, nevertas pinigų. Antras kartas buvo visai kitoks, maistas buvo labai skanus, aptarnavimas pusė velnio. Būtinai rezervuokitės iš anksto. Pasiklauskit, kada ateina veikėjai ir užsakykit staliuką 15-20 min. anksčiau. Eilės ten kilometrinės. tenka palaukt ir užssakius staliuką. Mes imdavom nuo anksčiausiai. Atrodo 17.30... g.gif
Šįmet neisim, nes taupiau pinigus Inventions.
Labai gaila, kad nebėra veikėjų Cowboy cookout. ten gal ir panašu į tvartą, bet maistas skanus ir labiau apsimokėjo.
Atsakyti