QUOTE(3apa3a @ 2013 01 11, 16:51)
Visiskai pritariu. Kaip atrakcijonu parkas Disneylendas yra prastas. Nu ir aisku svarbu vaiku amzius, jai yra 10 ir daugiau - i Disneylenda vaziuoti tikrai neverta. Pats esu aplankes labai daug parku visoje Europoje ir galiu pasakyti kad geriau uz Heide tikrai nerasit.
Tai reiskia pabuvojome ir mes tame geriausiame parke
Bet man tai
Nelabai artima mums ta tema jo-piratine, viesbutis tik 1-piratinis, na ir tikrai jis daugiau turbut didesniems vaikasm, nes dukra pastoviai klause ar but tas, ar but tas , ka ji mate Disney parke. Kad jis musm dag reikstu, nepasakyciua, nei Mike ar Mikis jai nieko nereiskia, vat Auksaplauke tai jooo, zuviukas nemo, na tos spalvos ten, aplinka
Ir vis klausia kad vel I Disneju vaziuosim.... mes tikim pasaka, mums jos dar reikia
Tiesa, ir pyko ji, kad daug kur jos neleido, kad ir kaip vokieciams irodinejau kad mes jau 130 cm.( tas tiesa),, nors 6.5 metu (bet sakiau kad 7 tuoj bus
) ne ir viskas, kur Disney visur ejom, savrbu kad suauges butu, net su liftu tuo kritom (buciau ziniojusi ne uz ka nebuciau ejusi ) o dukra dar prasesi
Dar tokie , nebeatsimenu pasivazinejimai greiti jai irgi patiko, kur as rekiau net, ji man sake nedaryt jai gedos