Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(ddrrugelis @ 2013 01 08, 07:08)
kas zinote,keik laiko uztrunka kelione is paryziaus iki disney parko, tikriausiai Isila ax.gif  4u.gif

su metro ir apie 45 min- 1 val.
Atsakyti
Ilgai, vis tik rinkciausi varianta su nakvyne prie disneilendo. Gal vakarui uzsakyciau mickey's cafe, kad su veikejais pabendraut. Pati planuoju eit i koki bara isgirtuju kokteiliuku. Trecia kelione, tikiuosi sikart tikrai pasivaisint.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 01 09, 01:08)
Ilgai, vis tik rinkciausi varianta su nakvyne prie disneilendo. Gal vakarui uzsakyciau mickey's cafe, kad su veikejais pabendraut. Pati planuoju eit i koki bara isgirtuju kokteiliuku. Trecia kelione, tikiuosi sikart tikrai pasivaisint.

Jus cempione, jau trecia kart thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos keliautojos 4u.gif ,

Noėčiau išgirsti Jūsų, jau keliavusių i Paryžių, patarimų. Mūsų šeima (du suaugę ir du vaikai 4 m. ir 7 m.) gegužės praždioje ketiname važiuoti į Paryžių ir, kadangi keliausime su vaikais, būtinai norime aplankyti Disneylandą. Sakykite, kiek dienų mums reiktų, kad spėtumėm ir miestu pasigrožėt ir Disneylande pabūt ir kad nereiktų lėkt. Ar užtektų Disneylande vienos dienos? Gal kokį viešbutuką galėtumėt rekomenduot , kad tiktų apsistoti su vaikais. Ir kur geriau apsistoti ar prie Disneylando, ar pačiame Paryžiuje? Ačiū už patarimus.
Atsakyti
QUOTE(ddrrugelis @ 2013 01 09, 09:21)
Jus cempione, jau  trecia kart thumbup.gif

ne, ne čempionė. Fanatikė. pamišelė lotuliukas.gif

QUOTE(Lolita2 @ 2013 01 09, 12:42)
Sveikos keliautojos  4u.gif ,

Noėčiau išgirsti Jūsų, jau keliavusių i Paryžių, patarimų. Mūsų šeima (du suaugę ir du vaikai 4 m. ir 7 m.) gegužės praždioje ketiname važiuoti į Paryžių ir, kadangi keliausime su vaikais,  būtinai norime aplankyti Disneylandą. Sakykite, kiek dienų mums reiktų, kad spėtumėm ir miestu pasigrožėt ir Disneylande pabūt ir kad nereiktų lėkt. Ar užtektų Disneylande vienos dienos?  Gal kokį viešbutuką galėtumėt rekomenduot , kad tiktų apsistoti su vaikais. Ir kur geriau apsistoti ar prie Disneylando, ar pačiame Paryžiuje? Ačiū už patarimus.

vienos dienos tikrai mažai DLP. Juk tai du parkai. Nebent bėgant, skubant ir aplankant pagrindinius atrakcionus viename parke. dvi dienos manyčiau susipažinimu tiktų. Jei nelekiant, tada imčiau 3 dienas. Užtektų laiko ir kai kuriuos šou pamatyt, ir su veikėjais nusifotografuot.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 01 09, 15:58)
ne, ne čempionė. Fanatikė. pamišelė  lotuliukas.gif
vienos dienos tikrai mažai DLP. Juk tai du parkai. Nebent bėgant, skubant ir aplankant pagrindinius atrakcionus viename parke. dvi dienos manyčiau susipažinimu tiktų. Jei nelekiant, tada imčiau 3 dienas. Užtektų laiko ir kai kuriuos šou pamatyt, ir su veikėjais nusifotografuot.

3 dienas Disneylande, man butu per daug. Vienam parkui - 1 diena kaip tik. Per Kaledas buvome Disneylande, tai 9.00 jau stovejome prie vartu, 9.30 atrakino vartus. Per 1 valanda apejome 3 atrakcijonus, nes is ryto eiliu nebuvo. Paskui mazdaug valanda laukdavom prie pagrindiniu atrakcijonu. Nors ant Puoduku, Skraidanciu Drambliuku ir Karuseles ejome po 2-3 kartus, nes ten eile mazesne ir greitai juda.
Naktinis spektaklis prasidejo 22.00 iki 22.30 Tai realiai mes parke prabuvome 14 valandu doh.gif jau bloga nuo to parko daresi ir man ir vaikui (6 metu), tik labai norejosi ispudingojo naktinio reginio sulaukti. jeigu butumem tureja bilietus ir kitai dienai, tai nemanau, kad butumem tuo pasinaudoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O cheri cheri: 10 sausio 2013 - 14:38
Sveikos. Ar kuri nors buvote disneilende siuo metu laiku? Paryziuje dabar pliusine temperatura, bet ar viskas veikia ne vasaros metu?
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2013 01 10, 16:27)
Sveikos. Ar kuri nors buvote disneilende siuo metu laiku? Paryziuje dabar pliusine temperatura, bet ar viskas veikia ne vasaros metu?

Buvau Kaledu antra diena - veike visi atrakcijonai, netgi uzejus labai stipriam lietui, nesustabde ne vieno.

Siaip Disneylando puslapiukyje kazkur yra info, kuriomis datomis kurie atrakcijonai neveiks.
Atsakyti
QUOTE(O cheri cheri @ 2013 01 10, 14:36)
3 dienas Disneylande, man butu per daug. Vienam parkui - 1 diena kaip tik. Per Kaledas buvome Disneylande, tai 9.00 jau stovejome prie vartu, 9.30 atrakino vartus. Per 1 valanda apejome 3 atrakcijonus, nes is ryto eiliu nebuvo. Paskui mazdaug valanda laukdavom prie pagrindiniu atrakcijonu. Nors ant Puoduku, Skraidanciu Drambliuku ir Karuseles ejome po 2-3 kartus, nes ten eile mazesne ir greitai juda.
Naktinis spektaklis prasidejo 22.00 iki 22.30 Tai realiai mes parke prabuvome 14 valandu  doh.gif  jau bloga nuo to parko daresi ir man ir vaikui (6 metu), tik labai norejosi ispudingojo naktinio reginio sulaukti. jeigu butumem tureja bilietus ir kitai dienai, tai nemanau, kad butumem tuo pasinaudoja.

aš per 1 dieną nieko nespėčiau hihihi.gif pernelyg visko norisi nuveikt ir pernelyg visko daug. Ir skubėt nesinori. Nenoriu vėl lėkt, skaičiuot laiką kaip pirmą kartą. Mes tiek ilgai parke nebūnam, grįžtam ir į viešbutį, ir pavalgymui normaliai laiko skiriame. Vaikai sunkiai iš parko išeina, jiems vis mažai ax.gif
Bet kaip vėlai tas Dreams doh.gif o iki kada parkas dirbo, kai jūs lankėtės?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 01 10, 23:35)
aš per 1 dieną nieko nespėčiau hihihi.gif pernelyg visko norisi nuveikt ir pernelyg visko daug. Ir skubėt nesinori. Nenoriu vėl lėkt, skaičiuot laiką kaip pirmą kartą. Mes tiek ilgai parke nebūnam, grįžtam ir į viešbutį, ir pavalgymui normaliai laiko skiriame.  Vaikai sunkiai iš parko išeina, jiems vis mažai  ax.gif
Bet kaip vėlai tas Dreams  doh.gif o iki kada parkas dirbo, kai jūs lankėtės?

Mes vienais metais buvome apsitoja Santa Fe viesbutyje, bet antra diena jau nebejome i Disneylanda, vaziavome i akvariuma esanti Val d'Europe (viena stotele iki Disney). O siaip apsistojame Paryziuje pas draugus ir atvaziuojame tik vienai dienai i parka (nors nezinau ar dar kada vaziuosiu ten, nepaliko man jokio ispudzio si karta schmoll.gif ).

Dreams spektaklis baigesi mazdaug 22.30 ir viskas, visi link vartu. Nors patys atrakcionai nustojo veikti gerokai anksciau - vieni 20.00 kiti 21.00 doh.gif
mes 21.00 jau stovejome uzsieme "geresne" vieta spektaklio ziurejimui
4u.gif
Atsakyti
pagal planą, parkas turėtų veikti iki 20 val. tad tikiuosi iki 22 nereiks laukti to Dreams. Aš pažiūrėt noriu, bet vaikam jau labai vėlai gaunasi, plius jie į baseiną nori g.gif

Aš manau, kad į Disneilendą reik važiuot, jei pats Disney kažką tau reiškia. Jei tik dėl atrakcionų, manau, yra rimtesnių parkų.
Atsakyti
norejau paklausti, mes i disneylanda Paryziuje planuojame nuvykti birzelio sekmadieni ir parke busime tik apie 16.00h, unsure.gif girdejau kad sekmadieni daug veiksmo vyksta,paradai, fejerverkai ir t.t.
tai galvojau ar labai daug praleisime atvaziave tokiu laiku.?
nesu ten buvusi ir nzn kada daugmaz tie paradai ir fejerverkai buna blush2.gif

gal kas galite pasidalinti ziniomis 4u.gif
Atsakyti