Sakykit prasau, o kur pervezima galima nebrangiai susiorganizuot is oro uosto ir i ji (beauvais) 5 asmenys. Labai dekinga busiu uz info!
Aš ėmiau RStransports, shared option, nes jie pigiausi. Mum trim kainavo 175 eur pirmyn atgal. Shared option reiškia, kad autobusiuke būsite ne vieni. Bet į DLP labai geru 'autobusiuku", tiksliau minivanu važiavom vieni. O į orouostą vežė mus lengvaja mašina, irgi vienus. va ir shared užtat pigiau. Bandykit VEA žiūrėt, gal bus pigiau pigiausiai viešasis transportas.
extra magic hours - Disney viešbučio svečiai į parką įleidžiami nuo 8 val, o visi kiti nuo 10 val. mums jos super super, nes pasivežinam ant populiarųjų karusėlių vos ne non stop, eilės max 5min. Fantastika tiesiog. Jei imi Disney viešbutį, t.y. visą paketą, gauni bilietus į abu aprkus visom dienom. Pvz 2naktys, bilietai 3 dienom. Tad jūsų atveju aš daryčiau kaip ir savuoju, pernakvočiau pigiam viešbuty atskridus ir išskrendant. Nes išskridus 13 val, jūs orouoste būsit 14.30 nes Paryžius 1 val atgal pagal laiko juostą). Na, išeinat išlipat, pasiimat bagažą. jau ir 15 val. Kelio iki Disneilendo 2 val. Tai jį pasieksit apie 17 val. Kol įsičekinsit, dar koks 30 min. Tai kiek telieka laiko parke? Ašaros. Ir išskrendant taip pat. 15 skrydis, 2 val iki jo būt orouoste, 2 val kelio, tai parką tektų palikti 11 val. Mokėt už tik 3 val parke? Neapsimoka. Ir iš visų jūsų 3 dienų lieka 1 pilna diena. Nė už ką
[/quote]
o jei taip
atskrendam i Paryziu su Wizzair 14 h, apie 17 bunam paryziui. Dar turim laiko i vakarini paryziu zvigtelt. Noreciau, nakvoti kokiam butuke, kaip suprantu ir pigiau ir pusrycius, kokius noresim valgysim. Gal zinot, kur ieskoti?
Ryte vykstam i Disney parka, aiku, nebus pilnos dienos. Kadangi planuojudvi dienas parke, tai vistik gaunasi, kad reikia imti viena nakti viesbutyje, ar ka prarasiu? Kitos dienos ryta issiregistruojam, bet visa diena praleidziam parke, ar tiek kiek leis jegos:)
Vakare gryztam i paryziu, velgi noreciau bute nakvoti. Turim visa sekancia diena. Kitos dienos turesim dar ryta laisva.
Manau pakaks
QUOTE(Isila @ 2013 01 06, 12:58)
Bet šiaip daugelis važiuoja su kleckais. Bet man gaila jų, kai tenk aeilėse laukti: zyzia, nusibosta.
Įdomu tiem, kurie supranta, kuriem patinka pasisupti, kurie žino Disney filmukų veikėjus.
Įdomu tiem, kurie supranta, kuriem patinka pasisupti, kurie žino Disney filmukų veikėjus.
manau cia daugiau tevu uzgaida,
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 01 06, 13:09)
O jau daugelis supyniu tiko? Nelabai isivaizduoju as to disneilendo, bet greitu metu perskaitysiu temas ir apsiviesiu.
Paprastuose atrakcionuose tai 4meciam dar ne tiek daug buna tinkamu pramogu. Arba visai leliukiska, arba jau tos basuokliskos supynes suaugusiems
Paprastuose atrakcionuose tai 4meciam dar ne tiek daug buna tinkamu pramogu. Arba visai leliukiska, arba jau tos basuokliskos supynes suaugusiems
nebus tikrai daug ir jos niekuom ipatingos, tik atmosfera, paradas padarys ispudi didesni.Seip del amziaus jauciu minimalus butu 4 metai, bet tikrai gautum gryzti dar, jai nori vieno gero atsiminimo vaikui tai su vyresniu, gerokai vyresniu vaziuoti.
Mes kai buvom tai dukrai buvo 6metai ir tai ne i visas supynes galima buvo jai, pavargdavo labai, vistik zmoniu mases, atstumai nueiti per dienas, o va sunui buvo 11m, tai jis kaip zuvis vandenyje ryte su vyru iseidavo ir velai vakare gryzdavo, ispudziu pilnas, o vyras lezuvi iskises, nusikales paskui ji belakstant
Sakykit, o jei nori 2 dienas parke praleisti, ir perki viešbutį 1 nakčiai Disneyland'o, tai duoda nemokamus bilietus 2 dienom???
T. y. jei pvz., ketvirtadienį ir penktadienį nori būti parke, tai 1 naktis viešbutyje užsakoma ir gauni ir ketvirtadienį ir penktadienį bilietus nemokamai ar tik 1 dieną parko bilietus nemokamai?
Ar bilietus nemokamai duoda į abu parkus, ar tik į vieną?
Kas ten per atrakcijos tam antram parke - Disney studio?
Papildyta:
Kas tas annual passport - kas jį išduoda, kam, kaip ir už kiek?
Papildyta:
Ir dar klausimas:
Kaip iš miesto atvažiuoti į Disneilandą ir kiek tai kainuoja, kur rasti info apie laikus, kainas?
Iš anksto labai ačiū už atsakymus
T. y. jei pvz., ketvirtadienį ir penktadienį nori būti parke, tai 1 naktis viešbutyje užsakoma ir gauni ir ketvirtadienį ir penktadienį bilietus nemokamai ar tik 1 dieną parko bilietus nemokamai?
Ar bilietus nemokamai duoda į abu parkus, ar tik į vieną?
Kas ten per atrakcijos tam antram parke - Disney studio?
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2013 01 04, 21:05)
Kitas variantas, bet reik pasiskaičiuot ar jum apsimoka, tai annual passports. Pagal kainą jie yra 3 tipų. Su jais galima atitinkamą dienų kiekį patekt į parkus nemokamai, gaut nuolaidas viešbučiuose, kavinėse, parduotuvėse. Bet kiekvienam asmeniui reikės to paso. bet taip galima apsistoti pigesnieme viešbuty šalia Disneilendo, nereikės pirkti bilietų. bet būtina pasitikrinti ar numatyto vizito metu nebus blackout days, t.y. dienos kada jūsų pasas negalioja. Brangiausias galioja vias 365 dienas per metus.
Klausimai?
Klausimai?
Kas tas annual passport - kas jį išduoda, kam, kaip ir už kiek?
Papildyta:
Ir dar klausimas:
Kaip iš miesto atvažiuoti į Disneilandą ir kiek tai kainuoja, kur rasti info apie laikus, kainas?
Iš anksto labai ačiū už atsakymus
ddrrugelis, toks variantas labai labai išnaudokit viską iki maximumo laikas ten oi kaip lekia
pupik, jei imsit 1 naktį, gausit bilietus dviem dienom į abu parkus.
Studios atrakcionai rimtesni. Crush coaster, Flying carpets, Slinky dog, car ride, RC raser, Parachute drop, Armegedon, Tower of terror ir pan. Be to, ten yra du nuostabus show - Animagique ir Cinemagique. Taip pat Sticht live ir Art of Animation. Paradas stars and cars (jei nepakeitė). Ir dar Stunt show su mašinom, super show.
Annual passport reikia pirkti, dykai nieks neduoda. kainas ir info ta tema galima pažiūrėti čia
pupik, jei imsit 1 naktį, gausit bilietus dviem dienom į abu parkus.
Studios atrakcionai rimtesni. Crush coaster, Flying carpets, Slinky dog, car ride, RC raser, Parachute drop, Armegedon, Tower of terror ir pan. Be to, ten yra du nuostabus show - Animagique ir Cinemagique. Taip pat Sticht live ir Art of Animation. Paradas stars and cars (jei nepakeitė). Ir dar Stunt show su mašinom, super show.
Annual passport reikia pirkti, dykai nieks neduoda. kainas ir info ta tema galima pažiūrėti čia
imu registruotą, netelpu niekaip gal kiti ir mokat susipakuot, bet aš tai ne žaislai, knygutės, rūbai - be šansų man ir vaikai mano terlos pernai 2 vnt kelnių neužteko
ddrugelis, aš dabar pamąsčiau, kad jūsų vietoj, aš nakvočiau viešbuty prie disneilendo. Jų ten pigesnių tikrai yra. Pasimėgaučiau disney village ir ryte pasinaudočiau EMH.
ddrugelis, aš dabar pamąsčiau, kad jūsų vietoj, aš nakvočiau viešbuty prie disneilendo. Jų ten pigesnių tikrai yra. Pasimėgaučiau disney village ir ryte pasinaudočiau EMH.
QUOTE(Isila @ 2013 01 07, 16:16)
imu registruotą, netelpu niekaip gal kiti ir mokat susipakuot, bet aš tai ne žaislai, knygutės, rūbai - be šansų man ir vaikai mano terlos pernai 2 vnt kelnių neužteko
kas ten per pramogos disney village? cia ne pats parkas kaip suprantu? o EMH pasinaudoti manu butu sudetinga, vaikai po pirmos dienos keliones manau miegos iki 9. o dar reiktu i viesbuti prissitatyti, apsiforminti ir t.t. ar taip supratau?
Mano bernai be problemu kelesi, jaudulys miegot neleido. Tai imanoma ir igyvendinama. Vakare anksciau atsigulsit. O jei dar ryte is miesto vaziuoti, daughter laiko prarasite. Anksciau 15 val neisicekinsit. Galima uzsiregistruot, gaut bilietus, palikt bagaza. Ir pirmyn i parka. Is pati rites rinkciausi toki varianta: viesbutis prie DLP, pvz koks Kyriad ar bandyt per kokia Expedia pagaut nuolaidu Disney viesbuciu kambariam be bilietu. Tada tingus letas vakaras, Disney village. O ryte 8 jau check in Disney viesbuty. Disney village ne parkas. Tai parduotuves, restoranai ir pan.
QUOTE(ddrrugelis @ 2013 01 08, 08:08)
kas zinote,keik laiko uztrunka kelione is paryziaus iki disney parko, tikriausiai Isila
mes su auto vaziavom apie 1val.bet cia turbut nuo kamsciu,nuo vietos is kurios isvaziuoji dar priklauso