o žiūrėjot kitus psl? Pvz airių ar international? Ar net kokių vokiečių? Galutinė kaina gali skirtis net pagal tą pačią akciją.
berods, pigesniem nei NPB viešbučiam tą akciją pritaiko kitaip ir gaunasi brangiau nei geresniem viešbuty. jau ne pirmą kartą pastebiu tai.
NPB - pats didžiausias viešbutis. Aplinka super, bet, pasakoja, kad pusryčiai būna sumaištis, dideli atstumai vaikščioti, ilgos eilės prie check-in'o. Bet jei kaina tenkina, tai visa kita smulkmė
Aš rezervavau Sequia Lodge.
bandau rezervuoti Newport by viesbuti, ir jau pirmi nesklandumai...ar butina atsiskaityti kreditine kortele, nes mano debetines nepriima...
jap, airiu puslapis duoda 888 euru su ta pacia akcija 2+2, jau sutaupom...bet vel kazkokia nesamone su rezervacija, meto ivairius errorus puslapio...
jap, airiu puslapis duoda 888 euru su ta pacia akcija 2+2, jau sutaupom...bet vel kazkokia nesamone su rezervacija, meto ivairius errorus puslapio...
kaip as suprantu uzsakyti dar galima, bet perki dvi naktis gauni 4, tik kad sunku atskirti kur toji nuolaida.
Papildyta:
stai cia man skaiciuoja du bilietus
https://www.booktick...category_detail
o kur tuomet tas nemokamas
Papildyta:
stai cia man skaiciuoja du bilietus
https://www.booktick...category_detail
o kur tuomet tas nemokamas
Vaikam nemokamai tik uzsakant per oficialu psl www.disneylandparis.com ir imant pilna paketa- viesbutis ir bilietai. Jei imat tik bilietus, tokiu akciju nera.
Taip, uzsakymui reik kreditines ir visa suma nuskaiciuoja is karto.
Taip, uzsakymui reik kreditines ir visa suma nuskaiciuoja is karto.
Sveikos
radau disney parko bilieta vienam zmogui 35e vienas parkas, bet radau per prancuzu puslapi,o pati esu is airijos, ar praso kazkokio patvirtinimo ar konors? ar galios man tas bilietas kad ir nesu is prancuzijos?
radau disney parko bilieta vienam zmogui 35e vienas parkas, bet radau per prancuzu puslapi,o pati esu is airijos, ar praso kazkokio patvirtinimo ar konors? ar galios man tas bilietas kad ir nesu is prancuzijos?
QUOTE(Isila @ 2012 12 28, 15:51)
NPB - pats didžiausias viešbutis. Aplinka super, bet, pasakoja, kad pusryčiai būna sumaištis, dideli atstumai vaikščioti, ilgos eilės prie check-in'o. Bet jei kaina tenkina, tai visa kita smulkmė
man jis tolokai
kada vaziuojat?Man per ta akcija vistiek daug brangiau rode nei praita kart kai gavom 60% nuolaida, tai praleisim si kart, lauksim geresniu.
o del atsiskaitymo, tai reik butinai kreditines, bet jai nenorit iskart moket visos sumos galima rezervuot paskambinus, tada reik iskart sumoket 10% nuo sumos, o likusia dali issimoket likus menesiui iki keliones
Mes kai buvom pries isvaziuojant atkreipem demesi kad bilietai musu kur i abu parkus su ekstra valandom galioja dar dvi dienas, tai studentam pardavem uz simboline kaina, jie buvo labai patenkinti, bet seip neteko pastebet tokios praktikos
QUOTE(Milux @ 2013 01 02, 16:55)
man jis tolokai
kada vaziuojat?Man per ta akcija vistiek daug brangiau rode nei praita kart kai gavom 60% nuolaida, tai praleisim si kart, lauksim geresniu.
o del atsiskaitymo, tai reik butinai kreditines, bet jai nenorit iskart moket visos sumos galima rezervuot paskambinus, tada reik iskart sumoket 10% nuo sumos, o likusia dali issimoket likus menesiui iki keliones
Mes kai buvom pries isvaziuojant atkreipem demesi kad bilietai musu kur i abu parkus su ekstra valandom galioja dar dvi dienas, tai studentam pardavem uz simboline kaina, jie buvo labai patenkinti, bet seip neteko pastebet tokios praktikos
mes nusprendėm, kad su tai bilietais galima įeiti tam tikrą dienų skaičių per tam tikrą laiką. Na, tarkim, 5 dienų bilietai, su kuriais galima įeiti 5 dienas bet kada laikotarpy nuo 2013 01 10 iki 2013 01 20.
kovo 19 važiuojam liko 2mėn ir 2 sav labai laukiu. Vaikam dar nesakiau, jie sažiningai taupo pinigėlius. Padarysiu jiem siurprizą.
aš gavau labai gera kaina, negaliu skųstis. Vargu ar pavyks gauti geresne, nes visai akcijų nebėra mum tinkamų. Na, bet svarbiausia važiuojam. geriau pigesnis viešbutis ir daugiau linksmybių ten.
O kodėl NBP tolokai?
O mes visgi užsisakėm per Novaturą liepos 23 dienai - vaikas pamatys ir Paryžių ir dar į Asterikso parką nukeliaus...............
smagu kike laiko truks kelionė? Kur kiek pabūsit? Kokio amžiaus jūsiškis? Įdomu, nes gal reiktų ir mum kur kitur keliones organozuotis
QUOTE(kulverstukas11 @ 2013 01 02, 16:31)
Sveikos
QUOTE(kulverstukas11 @ 2013 01 02, 21:13)
oi, su tik bilietų pirkimais nesu susipažinus. Niekad nebandžiau. galiu paklaust užsienio forume, jei domina info.
Jei kas norit važiuot, labai neblogas pasiūlymas
UK pasiūlymas
QUOTE(Isila @ 2013 01 02, 21:15)
oi, su tik bilietų pirkimais nesu susipažinus. Niekad nebandžiau. galiu paklaust užsienio forume, jei domina info.
UK pasiūlymas
UK pasiūlymas
Butu saunu
o kaip su visu komplektu? UK Disney's Davy Crockett Ranch gaunasi apie 200e brangiau nei prancuzu puslapyje, ir beto ar cia apsistoje gautume extra magic hours? jeigu ne, tai kuriuose viezbuciuose gautume?