Meiduke, na taip, potyris nerealus
Padekit!!!
o cia tikrai i disneylanda bilietai,i 2parkus?
http://www.fnacspect...PARCS-MI259.htm
noriu pirkti dabar,bet cia pigiau gaunasi 180eu,mums,per disney.com 220eu gaunasi...bijau,kad paskui nebutu apgaule kazkokia
o cia tikrai i disneylanda bilietai,i 2parkus?
http://www.fnacspect...PARCS-MI259.htm
noriu pirkti dabar,bet cia pigiau gaunasi 180eu,mums,per disney.com 220eu gaunasi...bijau,kad paskui nebutu apgaule kazkokia
QUOTE(bambekle @ 2012 10 19, 16:03)
Laba, bandau uzsisakyti New York viesbuti geguzes pabaigai, bet buvau nustebinta, kadangi nei vienas tinklapis nebeduoda uzsirezervuoti sio bei kitu disneilando viesbuciu man reikalingom datom...nebesuprantu, nemanau, kad visi viesbuciai yra uzsakyti geguzes pabaigoje...gal kas susiduret su panasia situacija...dar praeita savaite ziurejau kainas, o dabar nebeduoda....
gal nauja akcija ir pagal ją negalima tom datom tame viešbuty ta kaina? BŪna taip. Arba kažkoks gedimas.
Dija Deima, reiktų pakalust kokiam užsienio forume, pasakytų ar čia rimta ir patikima.
QUOTE(Isila @ 2012 10 21, 13:58)
gal nauja akcija ir pagal ją negalima tom datom tame viešbuty ta kaina? BŪna taip. Arba kažkoks gedimas.
Dija Deima, reiktų pakalust kokiam užsienio forume, pasakytų ar čia rimta ir patikima.
tikiuosi, kad vyksta kazkokie pakeitimai, ar kokia akcija su tuo susijusi, nes jau visos datos su visais suderintos ir atostogos suplanuotos....tikiuosi viskas bus ok...
QUOTE(Isila @ 2012 10 21, 11:58)
nusiprikau jau vakar kainavo mums 4asm 180eu.atsispauzdinau tuos bilietus,pinigus nuskaiciavo,tikiuosi bus geri,nebus kokia afiora
QUOTE(bambekle @ 2012 10 21, 15:38)
tikiuosi, kad vyksta kazkokie pakeitimai, ar kokia akcija su tuo susijusi, nes jau visos datos su visais suderintos ir atostogos suplanuotos....tikiuosi viskas bus ok...
per kur žiūrėjai ir kokias datas?
QUOTE(Isila @ 2012 10 21, 18:24)
per kur žiūrėjai ir kokias datas?
Ziurejau http://www.disneylandparisoffers.com/ ir pacio disneilando puslapi nuo geguzes 27 dienos, trims naktims....
o bandei keisti šalį? Pvz vietoj LT pasirinkti UK, JAV ar Airiją, ar kokią Vokietiją?
QUOTE(Isila @ 2012 10 22, 09:16)
o bandei keisti šalį? Pvz vietoj LT pasirinkti UK, JAV ar Airiją, ar kokią Vokietiją?
vienintele salis, kurios nebandziau LT, nes ir vaziuotume mes is Uk , dar toks klausimelis, kas buvot tam New York viesbuti, gal zinot ar parkingas ten yra jeigu atvyksti su savu transportu...
QUOTE(bambekle @ 2012 10 22, 16:07)
vienintele salis, kurios nebandziau LT, nes ir vaziuotume mes is Uk , dar toks klausimelis, kas buvot tam New York viesbuti, gal zinot ar parkingas ten yra jeigu atvyksti su savu transportu...
jokio skirtumo iš kur važiuoji, nes visus popierius gausi el.paštu. Pvz aš pernai naudojausi airių psl pasiūlymu - taip buvo pigiau šįmet irgi ketinau, bet, deja, nesuspėjau. Pasinaudojau LT.
Aš buvau HNY. Labai fainas viešbutis. Pagal aprašymą parkingas nemokamas yra, bet deja, neatkreipiau dėmesio nei kaip, nei kur
QUOTE(Isila @ 2012 10 22, 18:12)
jokio skirtumo iš kur važiuoji, nes visus popierius gausi el.paštu. Pvz aš pernai naudojausi airių psl pasiūlymu - taip buvo pigiau šįmet irgi ketinau, bet, deja, nesuspėjau. Pasinaudojau LT.
Aš buvau HNY. Labai fainas viešbutis. Pagal aprašymą parkingas nemokamas yra, bet deja, neatkreipiau dėmesio nei kaip, nei kur
na, pirmiausiai bandysim rezervuotis viesbuti, o paskui jau ieskosim parkingo...
linkiu sėkmės, užmatysit gerą akciją, duokit žinią