kaip aš laukiu kada dreams pamatysime
tai taip,su transferiu isvaziuoja 19.30min,berods,zinau,kad daug kur nespesim,bet ir nestresuoju,vaikai daug karuseliu bijos,mes taip pat,tai tik apsiziuresim svarbiausia su herojais pasimatys ir gal sunus dar pasisiups kazkur,realiai kazi ko ir nesitikiu ten per ta diena.
del savaitgalio,tai irgi suabejojau,gal geriau penktadieny vaziuoti,maziau zmoniu bus
paryziui pazystamu neturim planuojam apsistoti 10 rajone pagal ju tuos zymejimus,tai nezinau,baisu,kad tos stoteles nerasim,kur surenka ten i disneilanda zodziu streso man pakankamai,bet gal viskas bus gerai
del savaitgalio,tai irgi suabejojau,gal geriau penktadieny vaziuoti,maziau zmoniu bus
paryziui pazystamu neturim planuojam apsistoti 10 rajone pagal ju tuos zymejimus,tai nezinau,baisu,kad tos stoteles nerasim,kur surenka ten i disneilanda zodziu streso man pakankamai,bet gal viskas bus gerai
dijadeima, vaikai karuselių daugumos nebijos, nes jos nėra tokios, na kaip dažniausiai įsivaizduojame. It's a small world, tea cups, dumbo, orbitron, buzz lightyear, Peter pan, snow white, Pinocchio, casey jr, Story book land canal boat cruise, Lanselot carousel - vaikams tikrai patiks. Jos ramios, paprastos. Na, vaikiškos.
Big thunder mountain, Space mountain, Indiana Johnes yra rimtesnės. Pagooglink, susidarysi vaizdą kaip jos atrodo. Bus lengviau.
Big thunder mountain, Space mountain, Indiana Johnes yra rimtesnės. Pagooglink, susidarysi vaizdą kaip jos atrodo. Bus lengviau.
Mūsų mergina laabai bijojo Karibų piratų, na pačio to įėjimo iki laivelių, nes viskas labai tikroviškai padaryta. O po to kai įsėdo, viskas buvo daug paprasčiau, bet išlipus vistiek pareiškė - nepatiko, nes baisu buvo. Pinokis nebaisus, snieguolė - kai kur netikėtai nusigąsdavo, piteris penas irgi panašiai. Dumbo liuks, stebūklinga knyga - neverta laiko gaišti, puodukai - buvo be proto didelė eilė, tai nėjom. Pasirinko Bazą, kol tėtis eilę atstovėjo, mes Bazo picoje papietavom. Vau ir vėl prisiminimai sukilo. Paryžius... Nors labiau ir vėl noriu į Veneciją.
o mano vaikams ta stebuklinga knyga laaaabai patiko. Ėjom ir ėjom. Smagus lėtas pasiplaukiojimas. Skirtingi tie vaikai bet tikrai nereikia nusiteikti, kad ten bus baisu. Vaikai greitai atsirinks.
QUOTE(Isila @ 2012 10 16, 10:45)
o mano vaikams ta stebuklinga knyga laaaabai patiko. Ėjom ir ėjom. Smagus lėtas pasiplaukiojimas. Skirtingi tie vaikai bet tikrai nereikia nusiteikti, kad ten bus baisu. Vaikai greitai atsirinks.
Nu gal būtų nieko, bet labai maži jau tie personažai, užtat labai traukinukas patiko kur netoli tos knygos ir garo traukinys nerealus
mums kažkurią dieną pasisekė, eilės prie Casey Jr. nebuvo, tai iš eilės ėjom ir ėjom, tik vis tekdavo atstumą nuo išėjimo iki įėjimo prabėgt Disneyland railroad vaikam irgi patiko, daug važiavom. Gaila, kad ten eilės visada ilgos.
Dar planavom į Fantom mažor užsukti, bet nespėjom iki parado, o po parao iš karto turėjom palikti parką ir skubėti į autobusą
QUOTE(Jūja @ 2012 10 17, 18:26)
Dar planavom į Fantom mažor užsukti, bet nespėjom iki parado, o po parao iš karto turėjom palikti parką ir skubėti į autobusą
mes, kai pirmą kartą važiavom, ėjom, bet vaikas labai išsigando, net nepasiekėm pačios karuselės. Ten įėjus į namą, įeini į kambarį, kuris iš tiesų yra lifas, bet atrodo lyg staiga imtų lubos kilti į viršų. Paskui eini koridorium iki karuselės. Va čia mes išėjom per atsarginį išėjimą draugė ėjo, sakė baisu, labai realu, bet labai faina.
QUOTE(Isila @ 2012 10 17, 22:41)
mes, kai pirmą kartą važiavom, ėjom, bet vaikas labai išsigando, net nepasiekėm pačios karuselės. Ten įėjus į namą, įeini į kambarį, kuris iš tiesų yra lifas, bet atrodo lyg staiga imtų lubos kilti į viršų. Paskui eini koridorium iki karuselės. Va čia mes išėjom per atsarginį išėjimą draugė ėjo, sakė baisu, labai realu, bet labai faina.
Ar Jūs kalbat apie tą kur yra Disneilende? Nes kiek žinau Studijos parke irgi yra siaubo namas su liftu. Va į tą, tai tikrai norėčiau kažkada patekt, dar adrenalino pasisemti.
QUOTE(Isila @ 2012 10 17, 22:41)
Man jis buvo nebaisus, o ziauriai fainas, vazinejome gal 5 kartus... iki paskutinio karto, kai tikrai buvau persigandusi kaip reikiant.
Viena popiete nusprendeme nueiti dviese sy vyresne dukra, nes vyras priziurejo kita, miegancia vezimelyje.
Iki tol kazkaip skubedavome, nespejome gerai paziureti paveikslu galerijos viduje. Ten kai is lifto iseini yra besikeiciantis paveikslas - na pvz. pavaizduota kazkokia grafiene, o i paveiksla ziurint vaizdas palaipsniui keiciasi i ragana su gyvatemis vietoje plauku. Fantastiskai padaryta, ir tokiu paveikslu gal 6, prie kiekvieno uztrunki po puse minutes, kad apziureti.
Kol mes tai dareme, visi zmones jau isedo i savo "karietas" ir isvaziavo. Likome mes su dukra ir i "karietas" sodinantis personalas. Isedame, vaziuojame. Pries mus ne vienos gyvos dvasios, uz musu irgi nieko nera, neujauku, nesmagu. Pakaruokliai, vaiduokliai duris lauzo kol pravaziuojame. Ju garsai, balsai, juokas. Nu dar nieko, kelis kart vaziavus jau zinau kas po ko seka, tai ne taip baisu. Cia as save taip itikinejau. Privaziuojame prie kalbancios galvos ir staiga musu "karieta" sustoja.
Logiskai as suprantu kas tai kazkoks trumpas gedimas, nes ju tikrai ten pasitaiko ir kituose atrakcionuose, bet baime logikos nezino. Pries mane tik kalbancia ziauriu balsu moteriskes galva rutule. Dukra vos ne cypia is baimes, suspaudus mano ranka.
Tai pradedu balsu mastyti, kad ji girdetu ir suprastu kaip tai padarytas, kad tai holografija ir t.t. Pati kalbu ir netikiu, o tikiu vaiduokliais labiau nei savo protu Gal tas gedimas truko tik 20-30 sekundziu, bet pasirode kaip visa amzinybe, o cia tik puse kelio mazdaug pravaziuota buvo. Vos iskentejome antra puse ir dejome is ten, dar pro kapus kelias.
Tai va, pirma karta itikejau vaiduokliais, adrenalino lygis buvo didesnis nei krentant liftu Studios. Bet toks efektas manau buvo pasiektas tik todel, kas mes ten buvome vieni ir uzstrigome. Zinoma paveikslu galerijos perziurea irgi prisidejo, sukure taip sakant nuotaika.
Nors jei be jokiu incidentu ir su zmoniu grupe tai tikrai nebaisu, net linksma kartais budavo.
Laba, bandau uzsisakyti New York viesbuti geguzes pabaigai, bet buvau nustebinta, kadangi nei vienas tinklapis nebeduoda uzsirezervuoti sio bei kitu disneilando viesbuciu man reikalingom datom...nebesuprantu, nemanau, kad visi viesbuciai yra uzsakyti geguzes pabaigoje...gal kas susiduret su panasia situacija...dar praeita savaite ziurejau kainas, o dabar nebeduoda....