Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(DijaDeima @ 2012 10 10, 16:22)
Musu tiklas Paryzius yra,tai disneilendui planuojam tik 1diena skirti,gal ir nespesim daug kur,bet kiek spesim,tiek ax.gif
Tik dabar galvoju g.gif gal kas taip vaziavo,ar man pirkti bilieta online,ten siulo iskarto ir pervezima is paryziaus,ar patiems ten kazkaip davaziuoti ir vietoj bilietus pirkti g.gif

Jei gerai pamenu vietoje bilieto kaina rugpjūčio mėnesį kainavo ar 51, ar 61 euras g.gif , žinau, kad laaabai daug, nes mes važiavom su exursus, tai mums pirko grupės bilietus, kaina buvo apie 40 eurų, mes norėjom dar ir į kitą parką patekti pusdieniui, bet tas bilietas tik vienam parkui skirtas, o į kitą įėjimas naujas bilietas ir tiek pat kainuoja, nei euru nepigiau doh.gif . Tai apsiribojom vienu parku, nors per tas eiles vargiai būtume suspėję abu aplankyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ddrrugelis @ 2012 10 10, 13:17)
o lakpricio men kaip suprantu nerekomenduojate ten vykti, geriau pavasario palaukti?

mes lapkricio pab - gruodzio pr. buvom -puiku, juk daugiausia nuo nusiteikimo priklauso... ne sauleta, apsiniauke, bet be lietaus... viskas puiku smile.gif
super....
ir kaledu senelis buvo... toks tikras...
thumbup.gif
Atsakyti
va Kalėdų senelį ir aš labai noriu pamatyti, bet taip bijau prasto oro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2012 10 11, 19:31)
Jei gerai pamenu vietoje bilieto kaina rugpjūčio mėnesį kainavo ar 51, ar 61 euras g.gif , žinau, kad laaabai daug, nes mes važiavom su exursus, tai mums pirko grupės bilietus, kaina buvo apie 40 eurų, mes norėjom dar ir į kitą parką patekti pusdieniui, bet tas bilietas tik vienam parkui skirtas, o į kitą įėjimas naujas bilietas ir tiek pat kainuoja, nei euru nepigiau  doh.gif . Tai apsiribojom vienu parku, nors per tas eiles vargiai būtume suspėję abu aplankyti. 4u.gif

tai ir online ne ka pigiau,mums su transferiu is paryziaus 4asm.seimai 322eu,berods,ar 312eu,nepamenu tiksliai.tik cia i abu parkus jau...
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2012 10 12, 13:27)
tai ir online ne ka pigiau,mums su transferiu is paryziaus 4asm.seimai 322eu,berods,ar 312eu,nepamenu tiksliai.tik cia i abu parkus jau...

o kiek jums pats pervežimas kainuoja? gal per kitur būtų pigiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2012 10 12, 14:27)

O transferis cia asmeniskas su auto? I viena puse?

Jei yra zinoma tiksli data kada vaziuosite i Disneylanda, galima pirkti bilietus tai dienai (bet uzsisakyti reikia minimum pries 5 dienas). Atsiimti FNAC parduotuvese Parzyiuje (Eliziejaus laukuose tikrai viena yra).

FNAC ( 2 parkams) 45€ vienam zmogui, o vienam parkui 35€
http://www.fnacspect...PARCS-MI259.htm

Metro i viena puse vienam zmogui kaina apie 6.50€. (26€ - 4 zmoniu kompanijai, i abi puses €62)
Tai gaunasi apie €232 4 zmonems su grizimu atgal i Paryziu.

Bet jei vaziuoti ne metro, bet uzsakyti asmenini transferi i veina puse €75, i abi puses €160
http://interservicep...com/link-ed.php
Gaunasi €255 su bilietais ar €340 su asmeniniu transferiu pirmyn ir atgal.

Atsakyti
QUOTE(Meiduke @ 2012 10 12, 16:01)
O transferis cia asmeniskas su auto? I viena puse?

Jei yra zinoma tiksli data kada vaziuosite i Disneylanda, galima pirkti bilietus tai dienai (bet uzsisakyti reikia minimum pries 5 dienas). Atsiimti FNAC parduotuvese Parzyiuje (Eliziejaus laukuose tikrai viena yra).

FNAC ( 2 parkams) 45€ vienam zmogui, o vienam parkui 35€
http://www.fnacspect...PARCS-MI259.htm

Metro i viena puse vienam zmogui kaina apie 6.50€. (26€ - 4 zmoniu kompanijai, i abi puses €62) 
Tai gaunasi apie €232  4 zmonems su grizimu atgal i Paryziu.

Bet jei vaziuoti ne metro, bet uzsakyti asmenini transferi i veina puse €75, i abi puses €160
http://interservicep...com/link-ed.php
Gaunasi €255 su bilietais ar €340 su asmeniniu transferiu pirmyn ir atgal.

pagal jusu nuoroda ivedus data man ismeta 53 zmogui
as ziurejau ten su transferiu,ten nurodytos stotel;es is kur paima
gal su metro dar ir geriau,bijau tik as tu metro labai unsure.gif apskritai bijau ir stoteles tos nerasti,jei uzsakysiu transfer,zodziu niekad taip pries kelione nebuvau pasimetus,kaip sy karta,man labai ten viskas painu atrodo doh.gif
Papildyta:
nu,va ivedu ten 4zmones gaunasi 212eu,+metro 62eu=274eu,o ten buvau su transferiu radus 312berods,nedaug ir skiriasi tada g.gif
Atsakyti
Mes uzsisake viesbuti disneilende, bet noretume gal dar ir i Paryziu palekti, gal zinote ar imanoma uzsisakyti ekskursija viesbutyje?
Atsakyti
Gal savaitgaliui kaina keiciasi, todel ir rodo aukstesne. Mano pasirinktoms dienoms tai zemesne rodo.

Bet dabar ziuriu yra ir geresniu pasiulymu, bet net su google verteju nesupratau ar galima kur atsiimti Paryziuje ar jie tik pastu siuncia. Gal kas su gera pranzuzu kalba geriau suprastu 4u.gif

http://www.paris-bil...e_noel_9041.php

Akcijinis bilietai 1 dienai/ 2 parkams tik 32€. Galimos rezervuoti datos: nuo lapkricio 12 iki gruodzio 20 dienos.

QUOTE(DijaDeima @ 2012 10 12, 18:53)
pagal jusu nuoroda ivedus data man ismeta 53 zmogui
as ziurejau ten su transferiu,ten nurodytos stotel;es is kur paima
gal su metro dar ir geriau,bijau tik as tu metro labai unsure.gif apskritai bijau ir stoteles tos nerasti,jei uzsakysiu transfer,zodziu niekad taip pries kelione nebuvau pasimetus,kaip sy karta,man labai ten viskas painu atrodo doh.gif
Papildyta:
nu,va ivedu ten 4zmones gaunasi 212eu,+metro 62eu=274eu,o ten buvau su transferiu radus 312berods,nedaug ir skiriasi tada g.gif

Atsakyti
QUOTE(Meiduke @ 2012 10 13, 08:28)
Gal savaitgaliui kaina keiciasi, todel ir rodo aukstesne. Mano pasirinktoms dienoms tai zemesne rodo.

Bet dabar ziuriu yra ir geresniu pasiulymu, bet net su google verteju nesupratau ar galima kur atsiimti Paryziuje ar jie tik pastu siuncia. Gal kas su gera pranzuzu kalba geriau suprastu 4u.gif

http://www.paris-bil...e_noel_9041.php

Akcijinis bilietai 1 dienai/ 2 parkams tik 32€. Galimos rezervuoti datos: nuo lapkricio 12 iki gruodzio 20 dienos.

man datos netinka unsure.gif
Atsakyti
dijadeima, Prancūzijoj pažįstamų neturit? Jiems ten kažkaip bilietai gaunasi pigiau.
o iš kur jums transferio reikia?

ginara, galima. Mes ėmėm vakarinę ekskursiją po Paryžių autubusu. Man realiai gaila pinigų mokėt ir už bilietus, kuriais tą dieną nepasinaudoji ir už ekskursiją, kad visą dieną Paryžiui atiduoti.
Atsakyti
O Jus vaziuojate savaitgali? Paprastai savaitgaliais parkas dirba iki 22 val, Studios iki 19 val.
Dreams show (kuris Disneyland fanu ivertinamas kaip vienas geriausiu per Disneyland Paris parko istorija) prasideda pries parko uzdaryma.

O kiek as suprantu tas variantas su transferiu surenka turistus i autobusa 19.30.
2.5 val prarandama. 4u.gif Paziurekite ju salygose ar toks grizimo laikas, gal velesnis?

Nezinau kada jus vaziuosite, bet nuo spalio 27 iki lapkricio 11 dienos prancuzams ir anglams mokykloje rudens atostogos. Jei dar savaitgalis, gali buti laaabai dideles eiles. Tai tos papildomos 2.5 val tikrai praverstu. Bet per du parkus sunku bus suspeti, nebent is anksto paskaityti apie visus atrakcionus ir rinktis i kokius eiti ir kokius ne. Cia priklauso nuo vaiku amziaus, tai daugeli galima butu praleisti.

Metro nera sudetingas, vaziuoti nuo Paryziaus centro apie 45 min., tuo labiau jei vaziuosite tik vienai dienai ir be lagaminu. bigsmile.gif Galima isnagrineti per visus uzsienio forumus visus rupimus klausimus, tikrai yra informacijos. bigsmile.gif

Atsakyti