Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

dar nesikraunam, bet kelionę jau užsakiau. Tiesa, tik 5 naktim, nes visokių kuriozų teko patirt. Dabar susirašinėju su DLP it tikiuosi iš jų atsiprašymo ax.gif

važiuosim kovo gale, užsisakėm Sequoia Lodge.

Dabar ieškau skrydžių ir pigių viešbučių pernakvojimui. Laiko daug - gaudysiu pasiūlymus, gal pasiseks gauti kambarį už mačiau nei 71E.

Užtat skrydžiai varo į neviltį.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 10 09, 12:33)
Dabar ieškau skrydžių ir pigių viešbučių pernakvojimui. Laiko daug - gaudysiu pasiūlymus, gal pasiseks gauti kambarį už mačiau nei 71E.

Darbo dienomis Kyriad imanoma gauti uz 75 Eur. (Cia uzsakant per Venere.com dar galima rasti ju koduka nuo 10 iki 15% nuolaidai).

O Ryanair is Vilniaus Jums netinka? Neziurjau kovo men. datu, bet siuo metu skrydis apie 14-15 val., taigi atskridus lieka vakaras pasivaiksciuojimui po Disney Village. Tik atgal skrydis nepatogus 8.50 ryte.
Bet uztat net su brangiu asmeniniu transferiu nuo Beuavois gaunasi pigiau nei su pigiu nuo CDG skrendant kokia Lufthansa su persedimais.

Sausio menesi buna geru pasiulymu bilietams, gal ir Lufthansai buna geros kainos.
Atsakyti
deja, kovą Ryanair leidžiasi 22.30val. Pernai taip skridau, tiesa, leidosi 20.30. Nuo Beauvais dar 150km iki Disneilendo. Tad būtume apie 01 val viešbuty, tada 7 val. keltis, kad persikraustyti... Ne, su dviem mažamečiais man tai neparanku.

Kyriad randu už 71 Eur, tad ir ieškau kažko pigiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, vykstam į Paryžių, ir noriu paklausti, kiek kainuoja bilietas į Disneylandą 1 dienai ir į 1 parką ? Internete 35 eur paprastą savaites dieną, ar tai gerai supratau. Kiek kainuoja kai vietoj perki?
Atsakyti
QUOTE(blas @ 2012 10 09, 20:13)
Sveiki, vykstam į Paryžių, ir noriu paklausti, kiek kainuoja bilietas į Disneylandą 1 dienai ir į 1 parką ? Internete 35 eur paprastą savaites dieną, ar tai gerai supratau. Kiek kainuoja kai vietoj perki?

net neįsivaizduoju, niekad prie kasų nėjau, net nežiūrėjau. Gal užsienio forumuose yra info?
Atsakyti
Cia oficialios kainos surasytos, skirtumas vos ne dvigubai. Jei turite laiko, tai geriau internetu pirkti, bet reikia maziausiai pries 5 dienas ir smulkiai isnagrineti kur atsiimti ir koki dokumenta tureti. 4u.gif

http://www.dlrpmagic...g/park-tickets/
Atsakyti
o lakpricio men kaip suprantu nerekomenduojate ten vykti, geriau pavasario palaukti?
Atsakyti
QUOTE(ddrrugelis @ 2012 10 10, 13:17)
o lakpricio men kaip suprantu nerekomenduojate ten vykti, geriau pavasario palaukti?

kodėl nerekomenduojama? Tiesiog, na, metų laikas toks. Atsižvelgiant į orą... Bet šiaip ir Helovynas ir pasiruošimas Kalėdom. Sako, būna tikrai smagu. Tik šiltesnės aprangos reikia.
Atsakyti
o kur geriau gyventi parko viesbutyje ar galima is Paryziaus atvaziuoti. Kiek laiko reikia kad parke viska, bent didziaja dali apeiti?
Atsakyti
QUOTE(ddrrugelis @ 2012 10 10, 13:55)
o kur geriau gyventi parko viesbutyje ar galima is Paryziaus atvaziuoti. Kiek laiko reikia kad parke viska, bent didziaja dali apeiti?

skubant - vienam parkui viena diena. Ne mažiau, bet vargu ar viską įmanoma aplėkt. Aš tai tikrai nespėjau. Na, paprastai skaičiuojant vidurkis laukimo ne piko metu yra 20-30min. Populiarių atrakcionų būna ir daugiau pvz 40-50. Piko metu gali tekt ir 2 val. laukt. Nors pvz prie Crush Coaster mažiau kaip 90min kovo mėnesį nesu mačius. Na, tai vien primetus po 30 min kiekvienai karuselei, dar vaikščiojimui, pavalgymui, WC, parduotuvės... Greit greit ir ne visur 1 dienos vienam parkui. g.gif
Lakstymas iš Paryžiaus.. Kaip jum patogiau. Laiko sąnaudos visa tai. Bet susisiekimas tikrai nėra prastas. Viešbučius galima rasti pigiau ir pan. Apsigyvenant parko viešbuty gauni komplektą - viešbutis plius bilietai visom dienom. Tai realiai reikia skaičiuoti, kas labiau apsimoka. Iš miesto važinėjant dar prisidės ir transporto išlaidos pirmyn/atgal. Jei vienai dienai, tai vargu ar apsimoka imti parko viešbutį. Jei planuojat ilgiau, gal tada. Tiesiog reikia atsižvelgti į pageidavimus, galimybes, laiko sąnaudas, finansus ir kainas.

Aš renkuosi parko viešbuty, nes man taip lengviau, nes šiuo atveju mano tikslas yra būtent tik disneilendas.
Atsakyti
Musu tiklas Paryzius yra,tai disneilendui planuojam tik 1diena skirti,gal ir nespesim daug kur,bet kiek spesim,tiek ax.gif
Tik dabar galvoju g.gif gal kas taip vaziavo,ar man pirkti bilieta online,ten siulo iskarto ir pervezima is paryziaus,ar patiems ten kazkaip davaziuoti ir vietoj bilietus pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2012 10 10, 15:22)
Musu tiklas Paryzius yra,tai disneilendui planuojam tik 1diena skirti,gal ir nespesim daug kur,bet kiek spesim,tiek ax.gif
Tik dabar galvoju g.gif gal kas taip vaziavo,ar man pirkti bilieta online,ten siulo iskarto ir pervezima is paryziaus,ar patiems ten kazkaip davaziuoti ir vietoj bilietus pirkti g.gif

žiūrėk pagal kainas, kas labiau apsimoka. Plius, jei pirksi vieotj, reik atvykt anksčiau, kad bilietą nusipirkti, vėl eilės.
Atsakyti