Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

nematau nei vieno tokio šleivo kreivo kaip mano... Bet parodysiu savo rasojusį nelaimėlį, nes kitaip vis tiek nemoku... ax.gif mums ir toks gražus buvo, nes savas... O be to, svečiams, pratusiems prie pirktinių tortų, labai skanus! biggrin.gif

apie 5 kg, snickers ir rafaelo, puošta MMG.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 28 liepos 2012 - 22:26
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 28, 19:54)

aciu smile.gif
Cosette labai saunus tortukas 4u.gif klaidas ir pati zinot, bet be praktikos nebus tobulejimo, o kad savas tai tikrai saunu mirksiukas.gif tokiais orais be kondicionieriu dirbti manau ir musu profem issukis, o mums tai ka jau kalbet smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 28 liepos 2012 - 23:27
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 28, 18:55)

Maniskis su 100 gelyciu

nu man tos rozytes nerealios, pas ka pamatau, tai vis stalciu atidarau. Man be sansu. doh.gif
Atsakyti
prisidariau ir as pirma kart rozyciu is saldainiu mases,patiko labai lipdymas,o kas svarbiausia skanios thumbup.gif

user posted image

ir snikeriuka dariau,nu pirma kart toks nerealiai skanus gavos,turbut kad del artimo zmogaus darytas lotuliukas.gif Gelytes mano aisku sukrito visiskai,bet dzin,svarbu skanios buvo biggrin.gif ir sausainukais apdejau,nes zinojau kad bus suvalgyti biggrin.gif bet galejau ir ta saldainiu mase dengt,nes tikrai nebloga,reik bandyt dar cukrine mase daryt,jauciu dar skaniau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 29 liepos 2012 - 00:08
Ačiū už patarimus paaugliams, bet su kompo klaviatūra darbo žiauriai daug. Aišku toks variantas labai jiems patiktų. Kompo ekranas - valgomas popierius, mačiau. Gal kas turit nuotraukėlių su supaprastintais variantais. Pas mus daug vaikinų, tokio pat visiems irgi nedarysi. Gal kuri darėte ką nors panašaus?
Atsakyti
Sveikos mamkos, aciu uz grazius atsiliepimus del mano jureivisko tortuko smile.gif
Begalo grazus visu darbai net kaikuriuos jau issisaugojau 4u.gif , nepykit visu neisvardinsiu nes jau daug cia pas mus nuostabiu auksarankiu va jum saunuolem 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O cia pasirodau savo du tortukus darytus vienom ir tom paciom krikstynom, bet kadangi buvo saulegrazu tema bet taip pat norejo ir batuku tai nusprende kad reik 2 tortu smile.gif
Rafaelo apie 4kg
user posted image
Ir istikruju dabar tik nuotraukoj pamaciau kad neuzmaskavau broko ant priekio per pati viduri doh.gif doh.gif
Ir mazytis varskinis su zele, 1kg
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 07 28, 13:14)
Kamuolys darosi jei apvalus , per du vienodus dubenėlius , sutepi juose , paskui sudedi vieną su kitu , jokios formos nereikia , arba puse kamuolio , tepasi tik viename dubenėlyje .

Stadionas darosi stačiakampis  , nereik formos , išsikepi biskvitus tokios formos paprastoje skardoje  ir pertepi , be to kamuolį galima uždėti ir ant apvalaus torto , tikrai nėra jokios problemos .

O kaip dengti kamuolį (ar šiaip apvalų daiktą) pastažu be raukšlių, neįsivaizduoju. Ar tik dzibuoti galima? Ačiū.
Atsakyti
labas nuo ryto, apžiūrėjau Jūsų tortus, be abejonės jie puikūs visi
įvairių skonių tortai, dengti pastilažu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

krikšto dukros darbelis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2012 07 28, 23:01)
prisidariau ir as pirma kart rozyciu is saldainiu mases,patiko labai lipdymas,o kas svarbiausia skanios thumbup.gif

ir snikeriuka dariau,nu pirma kart toks nerealiai skanus gavos,turbut kad del artimo zmogaus darytas lotuliukas.gif Gelytes mano aisku sukrito visiskai,bet dzin,svarbu skanios buvo biggrin.gif ir sausainukais apdejau,nes zinojau kad bus suvalgyti biggrin.gif bet galejau ir ta saldainiu mase dengt,nes tikrai nebloga,reik bandyt dar cukrine mase daryt,jauciu dar skaniau ax.gif

Labas rytas
Kaip pastebejau ir jums mases atinka bigsmile.gif , man visai nieko galima valgyt , jei ji tui neperdaug dažu. Jei per daug nevalgau. O šiaip kai aš ne lt tai pastebejau kad čia tiesiog visi nori tos mases iš manes kuo daugiau, o darželyje tai pidarau visokiu nelaimeliu tai taip ir vaikai kaulije per kokius festus gelytes ar ka kita. Gal nes per daug norim iš torto ,kad ir skanus ir gražus ir sveikas ir be kalotiju ir dar šioks toks , man tortas turi but saldus , o ne batonas. Kai viena ragavau sako ai man atinka kai nesaldus , nu tai gau geriau surio torta valgyt prie vyno. Nekalbu apie tuos kur ten vien cukrus dantis gelia , bet tortas ir turi but saldus juk desertas. O kai ta mase saldi tai taip gerai , medutis papraščiausias virsta miam niam. O va bezze man saug saldesne negu masė g.gif
O tortu grazumas ir tobulejančių thumbup.gif
Atsiprašau už of topic.
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 07 29, 09:39)
Labas rytas
Kaip pastebejau ir jums mases atinka  bigsmile.gif , man visai nieko galima valgyt , jei ji tui neperdaug dažu. Jei per daug nevalgau. O šiaip kai aš ne lt tai pastebejau kad čia tiesiog visi nori tos mases iš manes kuo daugiau, o darželyje tai pidarau visokiu nelaimeliu tai taip ir vaikai kaulije per kokius festus gelytes ar ka kita. Gal nes per daug norim iš torto ,kad ir skanus ir gražus ir sveikas ir be kalotiju ir dar šioks toks , man tortas turi but saldus , o ne batonas. Kai viena ragavau sako ai man atinka kai nesaldus , nu tai gau geriau surio torta valgyt prie vyno. Nekalbu apie tuos kur ten vien cukrus dantis gelia , bet tortas ir turi but saldus juk desertas. O kai ta mase saldi tai taip gerai , medutis papraščiausias virsta miam niam. O va bezze man saug saldesne negu masė  g.gif
O tortu grazumas ir tobulejančių  thumbup.gif
Atsiprašau už of topic.

Labai viskas graziai pasakyta drinks_cheers.gif musu snikersiuka vakar valge zmones gyre,ne del to kad as dariau,o tikrai del to kad labai skanus ir aisku vis priduria kad labai saldus,bet tikrai taip ir turi but su tortu,nors as ir drekinau tik vandeniu,be cukraus,ir kitur dejau mazai jo,beze labai saldi,nors ir ten dejau maziau cukraus,nes zinau kad viska sujungus bus saldus,bet ir gerai,kai saldu tai daug nesuvalgysi lotuliukas.gif po gabaliuka ir psio biggrin.gif
bet as vistiek noriu dar kazkokios kitos mases,kaip kietu saldainiu,kad padaryt butu galima ant pagaliuku ir laikytus,na kaip prie baznycios bobulytes pardavineja lotuliukas.gif tai jauciu cia bus cukrine kokia tai mase g.gif @adrij@ neisduoda paslapties is ko tie saldainiukai,kuriuos vaikai pirmiau suvalgo,o paskui ciupa ciupsus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2012 07 29, 10:01)
is ko tie saldainiukai,kuriuos vaikai pirmiau suvalgo,o paskui ciupa ciupsus laugh.gif

Visi vaikai isskyrus viena, kuriuos pazistu, valgo pirmiau papuosimus, o tik paskui torto kasni. Jies bile gelyte, meskutis ir t.t. Cia jsus vaikai gal tokie, kaip mano vienas minetas. Ne visi gi vienodu skoniu megejai. O gelytes tai visur is cukraus.
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2012 07 29, 10:40)
Visi vaikai isskyrus viena, kuriuos pazistu, valgo pirmiau papuosimus, o tik paskui torto kasni. Jies bile gelyte, meskutis ir t.t. Cia jsus vaikai gal tokie, kaip mano vienas minetas. Ne visi gi vienodu skoniu megejai. O gelytes tai visur is cukraus.

Is 12 vaiku,vaiku gimtadienyje,nei vienas nevalge papuosimu,padarytu is pastiliazo lipdymui biggrin.gif nors kai pjaustem torta aisku visi norejo su papuosimu,bet paragave.... nu gal ne taip padarytas,bet jau n kartu dariau ir net uzsakiau,manydama kad ne taip kazka darau,bet matyt tas pastiliazas lipdymui tikrai nelabai kaip su skoniu,nors grazu tikrai thumbup.gif
Vat is cukraus,kitas reikalas,jau isivaizduoju kaip vaiku akys blizga prie tokiu tortuku,kur daug saldainuku cukriniu bigsmile.gif reik mokintis daryti juos ax.gif
Atsakyti