Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 27, 22:56)
koks dar raudonuot?man is galvos neisiena tavo paveikslai.aisku,butum didmietyje,gal ir su tortais kazka galima butu gerokai rimciau,bet musu kaime ...  smile.gif va paveikslai,gal kokia fotografija...nebandei?

Nu bandau, bandau ir fotografija. Nu, alie atspet sugebi tu blush2.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 07 28, 00:04)
Niekaip nedaeina kaip tu padarei veidukus blush2.gif

As tai labai primityviai. Ten nieko nereik sugebet. Pasimi modelino, ikisi lele veidu i ji ir viskas. Istrauki ir lauki kol sudzius modelinas. Man kai stagiai reikejo, o nedziuvo para laiko ta ikisau i orkaite padziovint - suskilo. Tai vat, dabar nepasidarau niekaip normalaus, neiskilusio.
Aisku, galima ir rankomis, bet taip man grazau. Neisformuosi taip kaip tikros leles. N, bet cia skonio reikalas. Man SZ irgi labai grazus vedeliai ir be formeliu
Atsakyti
Nu jau tortu grozis wub.gif nerealiai wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

Mergytes, reikalinga skubi pagalba blush2.gif
Darau torta su buteliu (tusciu), vakar pasidariau pastilaza, apklojau buteli, bet siandien ryte jis mane net nepradejes dziuti.. vaje vaje, o torto tai reik siandien vakare doh.gif Nejaugi teks kist tikra buteli i torta lotuliukas.gif
Sakykit, ar dar laukti, ar gal gamintis kokia Adrijos mase gelems lipdyti, kur sudetis cukraus pudra, zelatina ir vanduo g.gif Ar nera sansu, kad iki vakaro ir jis man sustings g.gif
Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas .

Mingailiux puikūs abu tortai thumbup.gif , linksmi , tikri vaikiški .

Mano , gal ne toks linksmas , bet irgi vaikiškas biggrin.gif .

user posted image...user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 28, 07:40)
Nu bandau, bandau ir fotografija. Nu, alie atspet sugebi tu  blush2.gif

ane? bigsmile.gif o nuotraukas yra kur paziureti? bigsmile.gif
QUOTE(@adrij@ @ 2012 07 28, 09:23)
Labas rytas .

grazu smile.gif
--------
butelis jau nesudziuvo per nakti,jauciu ir nesudzius iki vakaro.ka daryti..?nezinau.gal bandyti geliu mase
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 28, 03:43)
bet visai nesudetinga, tiesiog grazaus veidelio reiktu, ir kad neminkstas butu, o tai kiek ziurejau pard. tai visu lelyciu minksti veideliai, tai su tokia nieko gero neiseis smile.gif

supratau. turiu viena tinkama namuose mirksiukas.gif

Truputi dirbau per karscius:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Įdėsiu ir savo ax.gif
user posted image

Atsakyti
Merginos, prašau patarti ar pasidalintgi savo patirtimi - KOKIUS TORTUKUS DAROT BERNIUKAMS PAAUGLIAMS? Man jiems sunkiausia, gėlytėm napapuoši. Torto kamuolio ar stadiono formų nerturiu. Vienas iš variantų - piratas. Kokie dar, be šių?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 28, 10:10)
ane?  bigsmile.gif  o nuotraukas yra kur paziureti?  bigsmile.gif

Neturiu dar blogo. Pradedu, tai pazystamiems fotkinu kol susirinksiu ivairesniu nuotraku, kad pasirodyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaru @ 2012 07 28, 12:11)
Merginos, prašau patarti ar pasidalintgi savo patirtimi -  KOKIUS TORTUKUS DAROT BERNIUKAMS PAAUGLIAMS? Man jiems sunkiausia, gėlytėm napapuoši. Torto kamuolio ar stadiono formų nerturiu. Vienas iš variantų - piratas. Kokie dar, be šių?

Kamuolys darosi jei apvalus , per du vienodus dubenėlius , sutepi juose , paskui sudedi vieną su kitu , jokios formos nereikia , arba puse kamuolio , tepasi tik viename dubenėlyje .

Stadionas darosi stačiakampis , nereik formos , išsikepi biskvitus tokios formos paprastoje skardoje ir pertepi , be to kamuolį galima uždėti ir ant apvalaus torto , tikrai nėra jokios problemos .
Atsakyti
aciu uz patarimus toms kurios paraset i privata 4u.gif 4u.gif 4u.gif mano tortukas triju aukstu gavosi stabilus, tvirtas. aciu 4u.gif pasirodau kas gavosi man, zinau kad nieko ipatingo, bet as dziaugiuosi savo darbus blush2.gif

7.5 KG medutis

user posted image

ir dar su vienu pasivaidensiu ax.gif
2.5 sokoladinis

user posted image

o sitas skirtas jaunam vyrukui ax.gif nesugalvojau kaip papuosti, nes ta pati problema, gelyciu nepridesi o kazkokiu formu idomesniu nemoku ax.gif

2.5 kg turtingas kavos tortas
user posted image

mingailiux - o modelina naudojat ta paprasta ( na kad moldus pasidaryt )kur vaikai zaidzia, lipdo? ar yra kazkoks specialus? blush2.gif
Atsakyti
peleda kokia faina wub.gif

@adrija@ nuo tokiu tortu gali ir saules smugi gaut biggrin.gif ,
pirmas vestuvinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ar si torta su kolbomis vezama taip ar surenkama vietoje blush2.gif

medutis su vaisiais
user posted image

juodas princas
user posted image

svocios, juodas miskas
user posted image

vestuvinis iv. skoniu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(leila10 @ 2012 07 27, 23:18)

labai grazus tortukai wub.gif , tik knygai truksta ruozeliu ( lapu imitacijos)

QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 28, 06:40)
Pasimi modelino, ikisi lele veidu i ji ir viskas. Istrauki ir lauki kol sudzius modelinas.

Galim daryti ir i su pastilazu likusiu (mase)

QUOTE(@adrij@ @ 2012 07 28, 08:23)
Labas rytas .

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Lašiaaalis @ 2012 07 28, 09:47)

thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 28, 12:12)
Neturiu dar blogo. Pradedu, tai pazystamiems fotkinu kol susirinksiu ivairesniu nuotraku, kad pasirodyt  ax.gif

Kai turesi, butinai parodyk ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dani84 @ 2012 07 28, 12:18)

thumbup.gif wub.gif

QUOTE(pasta222 @ 2012 07 28, 12:19)

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti