Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 27, 21:07)
Na, jei namu darbo formele galima pavadinti moldu tada taip  ax.gif

dar karta isitikinau tavo meniskumu smile.gif
tavo vietoj tikrai neapsistociau ties tortais rolleyes.gif
Atsakyti
ACIU *S.Z* uz atsakyma smile.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 27, 20:07)
Na, jei namu darbo formele galima pavadinti moldu tada taip  ax.gif

Aciu labai uz mano tortuku ivertinimus  aciuks.gif

as taip ir pagalvojau, kad pati pasidarei bigsmile.gif Labai grazus veidelis thumbup.gif
As vis neprisiruosiu padaryti, kaskaip nerandu tinkamos lelytes verysad.gif
Gal saviske gali parodyti ?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 27, 21:47)
dar karta isitikinau tavo meniskumu  smile.gif
tavo vietoj tikrai neapsistociau ties tortais  rolleyes.gif

Baik jau, raudonuot pradejau blush2.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 27, 21:51)
as taip ir pagalvojau, kad pati pasidarei bigsmile.gif  Labai grazus veidelis thumbup.gif
As vis neprisiruosiu padaryti, kaskaip nerandu tinkamos lelytes verysad.gif
Gal saviske gali parodyti ?

Pasidariau kai labai staigiai reikejo, bet iskilo veidelis tai taip ir neprisiruosiu persidaryt tos formeles. Vis to laiko nerandu. Ir vis tenka maskuot ta iskilima
Ka parodyt? Lelyte? Radau vaiku zaislu dezej kazkokia (pacia maziausia) tai ir igrudau i modelina veidu biggrin.gif Reiketu tinkamesnes pasieskoti parduotuvese, bet vis pamirstu kai bunu parduotuvej.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 27, 19:57)
[size=1]

bet nebutina valgyti tor papuosimus ax.gif

kaip tai blink.gif mano laikais visus papuosimus nuringdavom,laikydavom ir po truputi sugrazudavom biggrin.gif dabar lygiai tas pats,tik nieks ju negrauzia ir net nevalgo doh.gif kai darai saviem,mnorisi kad neiskeliautu i siukslyna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 27, 22:25)
Baik jau, raudonuot pradejau  blush2.gif

koks dar raudonuot?man is galvos neisiena tavo paveikslai.aisku,butum didmietyje,gal ir su tortais kazka galima butu gerokai rimciau,bet musu kaime ... smile.gif va paveikslai,gal kokia fotografija...nebandei?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 27, 19:19)
tai taip,i 1auksta smeigiu kokteilinius siaudelius,tada dedu antra auksta su padekliuku ir ramu tiek man,tiek zmonem  smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Aciu ADRIJA,uz torto pastebejima 4u.gif

Ir kiek daug prideta nuostabiu tortu bigsmile.gif visoms po 4u.gif
Atsakyti

Pasidariau kai labai staigiai reikejo, bet iskilo veidelis tai taip ir neprisiruosiu persidaryt tos formeles. Vis to laiko nerandu. Ir vis tenka maskuot ta iskilima
Ka parodyt? Lelyte? Radau vaiku zaislu dezej kazkokia (pacia maziausia) tai ir igrudau i modelina veidu biggrin.gif Reiketu tinkamesnes pasieskoti parduotuvese, bet vis pamirstu kai bunu parduotuvej.

Niekaip nedaeina kaip tu padarei veidukus blush2.gif
Atsakyti
Mano sios dienos tortukai. Abu komunijai. Mergytes biblija yra tokios spalvos kaip nuotraukoj.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 liepos 2012 - 23:43
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 07 28, 00:04)

Niekaip nedaeina kaip tu padarei veidukus blush2.gif

as tai turiu spec veiduko molda,bet tik 2kartus ji naudojau.man ,visgi ,savom rankom padarytas veidukas kazkaip mielesnis buna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 28, 01:06)
as tai turiu spec veiduko molda,bet tik 2kartus ji naudojau.man ,visgi ,savom rankom padarytas veidukas kazkaip mielesnis buna  rolleyes.gif

o man net mintis neatejo pasidaryti molda g.gif gera ideja.

Tfuu baigesi gamyba si savaitgali, tas karstis pribaige blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 28, 00:06)
as tai turiu spec veiduko molda,bet tik 2kartus ji naudojau.man ,visgi ,savom rankom padarytas veidukas kazkaip mielesnis buna  rolleyes.gif

Tie pirktiniai, tai nelabai man patinka doh.gif
Tavo pacios darytos, lelytes superines thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Bossi @ 2012 07 28, 00:52)
o man net mintis neatejo pasidaryti molda  g.gif gera ideja.

Tfuu baigesi gamyba si savaitgali, tas karstis pribaige  blink.gif

As vis neprisiruosiu pasidaryti,
norejau nuoroda ideti kaip daryti, bet prasedejau pora h. ir neradau doh.gif tiksliau turiu issauguojusi, bet dabar vietoje lelytes molduko, rodo visai kitus dalikus kaskodel verysad.gif bet visai nesudetinga, tiesiog grazaus veidelio reiktu, ir kad neminkstas butu, o tai kiek ziurejau pard. tai visu lelyciu minksti veideliai, tai su tokia nieko gero neiseis smile.gif
Atsakyti