sitoj temoj ir akis pamest galima, nuo visu groziu man labai patinka kad vaikeliu, gulinciu ant torto, uzpakaliukus uzdengia kaspinukais ar dar kuom, ant adrijos torto pamaciau ir jau ne pirma karta, tikrai daug graziau atrodo nei pliki
QUOTE(niukse @ 2012 08 11, 17:19)
Jatus kaip skaniai atrodo jusu riesutelis. Labai prasau receptelio
Ir tortinukai taip pat faini
As karta dariau bet kazkokie perminksti gavosi nusmuko ant pagaliuku, gal pasakytumet pagal koki recepta juos daret?Aciu |
Ir tortinukai taip pat faini
As karta dariau bet kazkokie perminksti gavosi nusmuko ant pagaliuku, gal pasakytumet pagal koki recepta juos daret?Aciu |
riesutelio receptukas labai paprastas. kepiau rafaelo biskvita, tik vietoj 230 gr miltu dejau 200 gr miltu ir 30 gr kakavos. maciau kad kaikurios rase kad sukrenta tas biskvitas, nezinau kodel, bet man jis gaunasi puikiai, daznai net reikia nupjaut virsune visad kepu tiksliai pagal sita recepta rafaelo biskvitas na o pertepimas tai man labai patikes is vieno torto, sokoladinis ganasas (grietinele +sokoladas) su amaretu ir norimais smulkintais riesutais. sulaisciau tortuka citrinos sulciu ir vandens misiniu. tortukas gavosi saikingai saldus, slapias, su amareto prieskoniu. man asmeniskai jis labai patiko. tiksliu pertepimo proporciju pasakyt negaliu, nes viska dejau 'is akies'
na o del tortinuku, tai taip pat sunku ka ir parasyti. tiesiog turejau meducio lakstu likuciu, juos sutrupinau, idejau truputi plaktos grietineles, suminkiau kamuoliuka, toki kuris ant pagaliuko laikytusi, pagaliuko galiu pamirkiau i sokolada, tada ikisau i rutuliuka, taip visus is eiles. tada vel pradejau nuo pirmojo, nes jis jau buvo apstinges. svleniai pamerkiau i tirpinta sokolada, apsukau pora kartu, leidau graziai nuvarvet, kai jau maciau kad nebeteka sokoladas, pastaciau sustingti sokoladinius tortinukus padariau is riesutelio torto likuciu tik dar rekejo dadeti sokoladiniu trupinuku nes buvo perminksta mase, paemus visa torto gabaleli, butu buve neblogai nuimt truputi pertepimo. tik va proporciju ir vel negaliu parasyti, nes viskas 'is akies'
tikiuosi siek tiek padejau