Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labas vakaras visoms smile.gif .

Neįmanoma išvardyti visų gražių tortų kurių pridarėte , jų pilna bigsmile.gif , bet kelis paminėsiu erikiuxxx - vestuvinis , keila - su gėlių puokšte , ir nepamenu kurios tortas su mėlynėmis apjuostas sausainukais ir perrištas juostele wub.gif wub.gif wub.gif .

Mano tik keli , kiti kažkuo panašūs į buvusius - nedėsiu .

Vestuvinis su mažyte žalia priežastimi , dėl ko jos turėjo vykti biggrin.gif .

user posted image...user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
@adrij@, N-E-P-A-P-R-A-S-T-A-I grazu!!!!! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anber: 11 rugpjūčio 2012 - 19:14
anber ačiū 4u.gif , nenori apkrauti torto , tai nieko ir nebedėk , torto šonas lygus , ir viduriukas lygus , užpildysi jį , bus marmalynė ... aš nedėčiau nieko smile.gif .

Kas klausė dėl šokoladinių baltų lazdelių aplink tortą ? g.gif ... ar torto autorė atsakė ,kur galima jų gauti ? .... jei ne tai ..... rolleyes.gif .
Atsakyti
@adrij@, nuostabūs tortai, o torto su priežastimi, taip norėjo, kad visiems būtų aišku ax.gif labai gražūs torto su rožėmis nėriniai. Puiku, kitų žodžių nerandu

Kas klausė dėl šokoladinių baltų lazdelių aplink tortą ? ... ar torto autorė atsakė ,kur galima jų gauti ?

Kad senokai torto autorės nesimato čia, be to ne ji pati įdėjo tortą, tai gal logiška, kad nei atsakymo nei jokių komentarų nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 08 11, 20:17)
Kas klausė dėl šokoladinių baltų lazdelių aplink tortą ?  g.gif ... ar torto autorė atsakė ,kur galima jų gauti ? .... jei ne tai .....  rolleyes.gif  .

...tai..? jus galit pasakyti? rolleyes.gif

grazus tortai rolleyes.gif
Atsakyti
Taip likta biggrin.gif , tortas išrinktas vienas , o varliuką išsirinko nuo kito , būtent tai ir norėjo pasakyti , kad tas mažas 4 mėn. karalaitis , svarbesnis , nei viršuje stovintys tėvai ( statulėlė ) .

S.Z .... aš daug ką galiu , tik kartais noro nebūna , todėl ir klausiu ar autorė atsakė tai kuri klausė , nes patarei kreiptis į ją , jei neatsakė ....
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 08 11, 20:49)

S.Z .... aš daug ką galiu , tik kartais noro nebūna

aisku smile.gif
Atsakyti
Bet kaip grazu cia 4u.gif

Mergytes, zinau kad ne sitoj temoj rasau, bet reikia greito atsakymo. Gal galit kas pasakyt keik ilgiausiai gali isstovet snikersas puostas pastiliazu? Grietineles galiojimas 6 paras nurodytas ant indelio buvo.

Tuo paciu, aciu uz pastebetus mano keksiukus 4u.gif
QUOTE(airius @ 2012 08 09, 23:16)
Nuostabu, grazu, o jau darbo tai ideta i keksiukus thumbup.gif ...
Noriu pasitikslint- nupjaunat keksiuku virsus, kur iskile per daug, aptepat virsu kaip tortukus, ir dengiat mase, ir kaip ilgai juos laikot, viena diena iskepat, kita jau vartojat..Aciu

Taip, jei reikia, kazkiek apipjaustau keksiuku virsu (bet ne visada nes jau issiaiskinau kiek mases reik det i formele kad keksiukai butu pakankamai, bet ne per daug iskile), tada tepu sviestini krema, dedu i saldytuva, kad apstingtu. Tada dengiu pastiliaza ir puosiu. Kepu ir puosiu visad viena diena, o valgom sekancia arba dar sekancia diena (radau recepta, kur keksiukai skaniausi 2-3 para).

Cia dar vieni keksiukai:
user posted image

Ir pora tortuku (kopijuoti abu):
user posted image

user posted image

Ir man labai rupi kur tos sokoladines lazdeles pirktos ax.gif Bandziau asseni per facebooka pakalbint, bet atsakymo nesulaukiau sad.gif

@drija, ar torto su varliuku gelytes purkstos perlu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kausriukas: 11 rugpjūčio 2012 - 20:03
Taip , purkštos perlu .

Nuostabūs keksiukai , nuostabūs tortai wub.gif .

likta , sakai autorė senai čia buvo ... na gal , jei vakar diena yra seniai biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 11 rugpjūčio 2012 - 20:10
QUOTE(Kausriukas @ 2012 08 11, 20:58)
Tada dengiu pastiliaza ir puosiu. Kepu ir puosiu visad viena diena, o valgom sekancia arba dar sekancia diena (radau recepta, kur keksiukai skaniausi 2-3 para).

Gal galite išduoti keksiukų receptą? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(absonata @ 2012 08 11, 21:10)
Gal galite išduoti keksiukų receptą? mirksiukas.gif

Receptas
Tik as kakavos dedu per puse maziau. Ir cukraus mazinu. Jei reikia sviesiu keksiuku - kakava pakeiciu miltais.
Atsakyti
[quote=@adrij@, --- Didziausias dekui, uz ivertinima mano tortuko, visada malonu tai is jusu isgirsti bigsmile.gif wub.gif aciuks.gif ir didelis dekui uz patarymus, atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jusu tortukai kaip visada FANTASTISKI, visi labai grazus thumbup.gif wub.gif bet tas su zaliu varliuku labai labai NUOSTABUS wub.gif wub.gif wub.gif

[quote=Mingailiux, --- labai mielas, grazus tortukas wub.gif

[quote=*Keila*, --- tortukai superiniai, labai patinka tavo traukinukai wub.gif

[quote=Nevute, --- kaip visada super thumbup.gif wub.gif

[quote=jumakavec,2 --- labai smagu, kad patiko bananinis tortukas ax.gif

[quote=Kausriukas, --- nuostabus keksiukai, ir tortukas thumbup.gif wub.gif
Aciu uz receptuka
O kiek reikia deti teslos, kad graziai keptu ???

============

dėl šokoladinių baltų lazdelių --- as klausiau anksciau pas Diana S., tai sake kad uzsakynejo is uzsienio, jos brangios, ir kol atkeliauja, tai labai daug ju sutrupa doh.gif
http://www.cakedecor...cigarellos.html

bet pas Asseni, ligtai kitokios
jau pasiilgau Asseni tortuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 11 rugpjūčio 2012 - 21:02