oho kiek ziuriu vis daugeja keksiuku visu darbai labai grazus, o mane labiausiai zavi mingailiux darbai tokie tvarkingi, silti, zaismingi
nors mano tortams toli, oiii toli iki daugumos jusu, bet vistiek pasivaidensiu su keliais
tortas braskinis jogurtinis. puostas sokoladu, aisingo piesinukas.
tortas 'sokoladinis riesutelis' , puostas sausainukais, sokoladu ir gyvomis gelemis.
mascarpones tortas, bandziau pirma karta puosti sitaip, naudojau 'wafer paper'. dabar zinau ka blogai dariau
dariau pabandymui tortinukus (cake pops)
meducio tortinukai, puosti juodu sokoladu ir pabarstukais
sokoladiniai tortinukai su riesutais, puosti baltu sokoladu, juodas sokoladas, pabarstukais, cukraus mases drugeliai ir gelytes
siam kartui tiek
dabar didziausias galvosukis bus koki kepti torta ir kaip puosti, savo vaiku krikstynoms na bet kanors sugalvosiu
Evelincik - taip, cia vafliniai boksteliai. o kolonos tai is tinginio mases, padariau norimo plocio ir auksvio susukau i mastine plevele, ikisai pagaliuka /iesmeli ir i saldytuva, paskui apdengiau mase ir vafli uzmoviau ant virsaus, o iesmeli i torta giliai smeigiau, kad laikytusi
Nevute - aciu . Nu zinokis pasisavinau tavo traukinuma , lb jis man smagus ir dar neatsibodo daryti
Nevute - aciu . Nu zinokis pasisavinau tavo traukinuma , lb jis man smagus ir dar neatsibodo daryti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 11, 10:43)
grazu,bet as vis krikstynu torto laukiu ar kitam savaitgaliui jis bus?
QUOTE(*Keila* @ 2012 08 11, 11:29)
nezinau si ko,bet tavo tortus galiu atpazinti ir be nico
QUOTE(Nevute @ 2012 08 11, 12:23)
kamuoliukas biskuti regbio kamuoli primena
Sveikos kepejėlės.
gražūs visų tortikai, bet labiausiai įstrigo tuoletinis popierius amberis labai fainas ir keksiukai...keksiukai...
ai, dar tautų draugystė įstrigo, įdomus..
gal gali receptuką turiu gerbėjo labai šokoladiniu tortų, būtu ne pro šal receptas
Aš bandžiau, tik užmiršau padėkavot už receptą. Tikrai skanus, visiems labai patiko, žinau, kad darysiu jį dar ne kartą.
Mano keli:
gražūs visų tortikai, bet labiausiai įstrigo tuoletinis popierius amberis labai fainas ir keksiukai...keksiukai...
ai, dar tautų draugystė įstrigo, įdomus..
QUOTE(Bijuna @ 2012 08 10, 19:02)
Mano "Labai šokoladinis", 2,5 kg, pastilažas ir bezė.
gal gali receptuką turiu gerbėjo labai šokoladiniu tortų, būtu ne pro šal receptas
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 11, 00:11)
idomu, ar dar ka nors bande si receptuka ?
Aš bandžiau, tik užmiršau padėkavot už receptą. Tikrai skanus, visiems labai patiko, žinau, kad darysiu jį dar ne kartą.
Mano keli:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 11, 13:33)
nezinau si ko,bet tavo tortus galiu atpazinti ir be nico
kamuoliukas biskuti regbio kamuoli primena
o cias kas toks nes perskaciau kaip su š raide
QUOTE(*Keila* @ 2012 08 11, 14:46)
o cias kas toks nes perskaciau kaip su š raide
tikiuosi minti vistiek supratai
QUOTE(sarah- @ 2012 08 11, 15:39)
Jau tokie grazus tortai...saunuoles. .dekui mergaites uz mano tortuku komentarus
Mingailiux-gulbes darytos su siom formelem,tik niekur as neradau kaip daryti,tai ten ipakavime viskas yra aprasyta(anglu kalba zinoma)...tik daug darbo yra
Mingailiux-gulbes darytos su siom formelem,tik niekur as neradau kaip daryti,tai ten ipakavime viskas yra aprasyta(anglu kalba zinoma)...tik daug darbo yra
maniau rankom kažkaip daryta labai patiko gulbės, įdomu kur gali rast tokias formeles įdomu ebay butu, niekada neužkliuvo jos
aura.-manau yra ir ebay,as tas formeles pirkau pries du metus is cia:
http://www.surbitona...duct___199.html
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 08 11, 11:28)
jau grožio prideta ir tas popierinems vestuvems ir man patiko , o ten viduriukas tuščias ar kaip?
Šiaip tik išskobiau šonuose viduriukus.Iki galo nedariau, nes ir taip gražiai atrodė
QUOTE(sarah- @ 2012 08 11, 16:46)
aura.-manau yra ir ebay,as tas formeles pirkau pries du metus is cia:
ačiū
ebay radau bet kaina o surbitono daukas siunčiatės, o tai siunčia į LT?
QUOTE(dani84 @ 2012 08 11, 14:27)
tortas 'sokoladinis riesutelis' , puostas sausainukais, sokoladu ir gyvomis gelemis.
meducio tortinukai, puosti juodu sokoladu ir pabarstukais
sokoladiniai tortinukai su riesutais, puosti baltu sokoladu, juodas sokoladas, pabarstukais, cukraus mases drugeliai ir gelytes
Jatus kaip skaniai atrodo jusu riesutelis. Labai prasau receptelio
Ir tortinukai taip pat faini
As karta dariau bet kazkokie perminksti gavosi nusmuko ant pagaliuku, gal pasakytumet pagal koki recepta juos daret?Aciu |