Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

oho kiek wub.gif ziuriu vis daugeja keksiuku wub.gif visu darbai labai grazus, o mane labiausiai zavi mingailiux darbai wub.gif tokie tvarkingi, silti, zaismingi wub.gif

nors mano tortams toli, oiii toli iki daugumos jusu, bet vistiek pasivaidensiu su keliais blush2.gif

tortas braskinis jogurtinis. puostas sokoladu, aisingo piesinukas.
user posted image

tortas 'sokoladinis riesutelis' , puostas sausainukais, sokoladu ir gyvomis gelemis.
user posted image

mascarpones tortas, bandziau pirma karta puosti sitaip, naudojau 'wafer paper'. dabar zinau ka blogai dariau doh.gif
user posted image

dariau pabandymui tortinukus (cake pops) ax.gif
meducio tortinukai, puosti juodu sokoladu ir pabarstukais
user posted image

sokoladiniai tortinukai su riesutais, puosti baltu sokoladu, juodas sokoladas, pabarstukais, cukraus mases drugeliai ir gelytes
user posted image

siam kartui tiek blush2.gif
dabar didziausias galvosukis bus koki kepti torta ir kaip puosti, savo vaiku krikstynoms g.gif na bet kanors sugalvosiu ax.gif
Atsakyti
Evelincik - taip, cia vafliniai boksteliai. o kolonos tai is tinginio mases, padariau norimo plocio ir auksvio susukau i mastine plevele, ikisai pagaliuka /iesmeli ir i saldytuva, paskui apdengiau mase ir vafli uzmoviau ant virsaus, o iesmeli i torta giliai smeigiau, kad laikytusi
Nevute - aciu 4u.gif . Nu zinokis pasisavinau tavo traukinuma biggrin.gif , lb jis man smagus ir dar neatsibodo daryti
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 11, 10:43)

grazu,bet as vis krikstynu torto laukiu biggrin.gif ar kitam savaitgaliui jis bus? bigsmile.gif
QUOTE(*Keila* @ 2012 08 11, 11:29)

nezinau si ko,bet tavo tortus galiu atpazinti ir be nico biggrin.gif
QUOTE(Nevute @ 2012 08 11, 12:23)

bigsmile.gif kamuoliukas biskuti regbio kamuoli primena ax.gif
Atsakyti
Sveikos kepejėlės.

gražūs visų tortikai, bet labiausiai įstrigo tuoletinis popierius biggrin.gif thumbup.gif amberis labai fainas thumbup.gif ir keksiukai...keksiukai... thumbup.gif
ai, dar tautų draugystė įstrigo, įdomus.. 4u.gif

QUOTE(Bijuna @ 2012 08 10, 19:02)
Mano "Labai šokoladinis", 2,5 kg, pastilažas ir bezė.

gal gali receptuką blush2.gif turiu gerbėjo labai šokoladiniu tortų, būtu ne pro šal receptas notworthy.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 11, 00:11)
idomu, ar dar ka nors  bande si receptuka ?

Aš bandžiau, tik užmiršau padėkavot už receptą. Tikrai skanus, visiems labai patiko, žinau, kad darysiu jį dar ne kartą. 4u.gif

Mano keli:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jumakavec: 11 rugpjūčio 2012 - 12:51
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 11, 13:33)

nezinau si ko,bet tavo tortus galiu atpazinti ir be nico  biggrin.gif

bigsmile.gif  kamuoliukas biskuti regbio kamuoli primena  ax.gif

o cias kas toks lotuliukas.gif nes perskaciau kaip su š raide biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 08 11, 14:46)
o cias kas toks lotuliukas.gif nes perskaciau kaip su š raide biggrin.gif

tikiuosi minti vistiek supratai biggrin.gif
Atsakyti
Jau tokie grazus tortai...saunuoles. 4u.gif .dekui mergaites uz mano tortuku komentarus smile.gif

Mingailiux-gulbes darytos su siom formelem,tik niekur as neradau kaip daryti,tai ten ipakavime viskas yra aprasyta(anglu kalba zinoma)...tik daug darbo yra smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2012 08 11, 15:39)
Jau tokie grazus tortai...saunuoles. 4u.gif .dekui mergaites uz mano tortuku komentarus smile.gif

Mingailiux-gulbes darytos su siom formelem,tik niekur as neradau kaip daryti,tai ten ipakavime viskas yra aprasyta(anglu kalba zinoma)...tik daug darbo yra smile.gif
user posted image

maniau rankom kažkaip daryta ax.gif labai patiko gulbės, įdomu kur gali rast tokias formeles blush2.gif įdomu ebay butu, niekada neužkliuvo jos
Atsakyti
aura.-manau yra ir ebay,as tas formeles pirkau pries du metus is cia:
http://www.surbitona...duct___199.html
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 08 11, 11:28)
jau grožio prideta ir tas popierinems vestuvems ir man patiko , o ten viduriukas tuščias ar kaip?

Šiaip tik išskobiau šonuose viduriukus.Iki galo nedariau, nes ir taip gražiai atrodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2012 08 11, 16:46)
aura.-manau yra ir ebay,as tas formeles pirkau pries du metus is cia:
http://www.surbitona...duct___199.html

ačiū smile.gif
ebay radau bet kaina doh.gif o surbitono daukas siunčiatės, o tai siunčia į LT?
Atsakyti
QUOTE(dani84 @ 2012 08 11, 14:27)

tortas 'sokoladinis riesutelis' , puostas sausainukais, sokoladu ir gyvomis gelemis.

meducio tortinukai, puosti juodu sokoladu ir pabarstukais

sokoladiniai tortinukai su riesutais, puosti baltu sokoladu, juodas sokoladas, pabarstukais, cukraus mases drugeliai ir gelytes

Jatus kaip skaniai atrodo jusu riesutelis. Labai prasau receptelio smile.gif

Ir tortinukai taip pat faini thumbup.gif
As karta dariau bet kazkokie perminksti gavosi nusmuko ant pagaliuku, gal pasakytumet pagal koki recepta juos daret?Aciu 4u.gif |

Atsakyti