QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 10, 19:16)
Labai faini visi tortukai kaip visada
O labiausiai, patiko zidras su mieskiukais +keksiukais
Jej nepaslaptis kokie dazai zidros sp. ???
o vysniniai karameliniai , cia gal tas pats receptas kur kriausininis karamelinis ???
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 10, 19:23)
Visi grazuciai, bet baltas man labiausiai patiko
QUOTE(Bijuna @ 2012 08 10, 20:02)
su kitty
QUOTE(absonata @ 2012 08 10, 21:46)
labai patiko popierinėms vestuvėms tortukas
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2012 08 10, 23:05)
NUOSTABUS tortas spalva
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 08 10, 23:13)
ačiū
MB virš garų puodo išminkė
Labai gržūs visų tortai,iki jūsų man dar toooli Kol kas tik pirmas bandymas buvo,aišku,pasvilęs...
MB virš garų puodo išminkė
Labai gržūs visų tortai,iki jūsų man dar toooli Kol kas tik pirmas bandymas buvo,aišku,pasvilęs...
As , pirmam tortui, irgi mase virs virdulio laikiau nes buvo irgi sukietejusi o mikrobange to metu ismetem teko is naujo pirkti
Kitas bandymas bus jau geresnis
Papildyta:
QUOTE(sarah- @ 2012 08 10, 22:27)
Kiek nuostabiu tortu Noriu paklausti cia daugiau patyrusiu-kokie tortai skaitosi istvermingi karstais orais.Pasiuliau napoleona ir snikersa .Tai po vestuviu sulaukiau geru atsiliepimu!O be situ dvieju kas dar papildytu si sarasa?Ar teisingai speju,kad turtingas kavos tortas,gal dar medutis(zinoma nenaudojant sviezius vaisius).Gal dar pasiulytumet kokius,busiu labai dekinga
Bananinis tortukas..noriu padekot erikiuxxx uz recepta,mano sveciams LABAI patiko
Sekmes visoms!
Bananinis tortukas..noriu padekot erikiuxxx uz recepta,mano sveciams LABAI patiko
Sekmes visoms!
WOW kaip malonu kad patiko bananinis tortukas
idomu, ar dar ka nors bande si receptuka ?
===================
O tavo visi tortukai nuostabus, kaip visada Su gulbemis , patiko labiausiai, SUPERINIS labai dailus
===================
As per karscius dariau JUODA MISKA net antrai dienai, skonis buvo nuostabus jam nauduoju tik visniu kompota pirktini, su stambiom vysniomis (bandziau kelis kart daryti su saldytomis, spalva grazi, bet per saldu
Skonis geriausias yra, darytas su kompotu, +zagares likeri pilu , visi gyre labai labai )