Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 10, 19:16)

Labai faini visi tortukai bigsmile.gif kaip visada thumbup.gif
O labiausiai, patiko zidras su mieskiukais +keksiukais wub.gif wub.gif wub.gif
Jej nepaslaptis kokie dazai zidros sp. ???
o vysniniai karameliniai , cia gal tas pats receptas kur kriausininis karamelinis ???

QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 10, 19:23)

Visi grazuciai, bet baltas man labiausiai patiko thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Bijuna @ 2012 08 10, 20:02)

su kitty wub.gif

QUOTE(absonata @ 2012 08 10, 21:46)

labai patiko popierinėms vestuvėms tortukas thumbup.gif wub.gif

Papildyta:

QUOTE(Olesta @ 2012 08 10, 23:05)

NUOSTABUS tortas wub.gif wub.gif wub.gif spalva thumbup.gif

QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 08 10, 23:13)
ačiū aciuks.gif
MB virš  garų puodo išminkė bigsmile.gif

Labai gržūs visų tortai,iki jūsų man dar toooli rolleyes.gif Kol kas tik pirmas bandymas buvo,aišku,pasvilęs...

As , pirmam tortui, irgi mase virs virdulio laikiau bigsmile.gif nes buvo irgi sukietejusi doh.gif o mikrobange to metu ismetem biggrin.gif teko is naujo pirkti lotuliukas.gif

Kitas bandymas bus jau geresnis mirksiukas.gif

Papildyta:

QUOTE(sarah- @ 2012 08 10, 22:27)
Kiek nuostabiu tortu thumbup.gif Noriu paklausti cia daugiau patyrusiu-kokie tortai skaitosi istvermingi karstais orais.Pasiuliau napoleona ir snikersa .Tai po vestuviu sulaukiau geru atsiliepimu!O be situ dvieju kas dar papildytu si sarasa?Ar teisingai speju,kad  turtingas kavos tortas,gal dar medutis(zinoma nenaudojant sviezius vaisius).Gal dar pasiulytumet kokius,busiu labai dekinga 4u.gif

Bananinis tortukas..noriu padekot erikiuxxx uz recepta,mano sveciams LABAI patiko  4u.gif

Sekmes visoms!

WOW kaip malonu bigsmile.gif kad patiko bananinis tortukas thumbup.gif
idomu, ar dar ka nors bande si receptuka ?

===================
O tavo visi tortukai nuostabus, kaip visada thumbup.gif Su gulbemis , patiko labiausiai, SUPERINIS thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif labai dailus mirksiukas.gif

===================

As per karscius dariau JUODA MISKA thumbup.gif net antrai dienai, skonis buvo nuostabus thumbup.gif jam nauduoju tik visniu kompota pirktini, su stambiom vysniomis (bandziau kelis kart daryti su saldytomis, spalva grazi, bet per saldu doh.gif
Skonis geriausias yra, darytas su kompotu, +zagares likeri pilu thumbup.gif, visi gyre labai labai thumbup.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 11 rugpjūčio 2012 - 01:01
erikiuxxx-buvau ir as pagalvojus apie juoda miska,bet tos vysnios.dekui uz patarima apie kompota,tikrai ismeginsiu.
Olesta-tortas nuostabus...

Mazai cia as rodausi,neturiu daug tos kepimo praktikos,tad ir komentuoti nelabai turiu teises smile.gif ...Nu visi man tie tortai savaip grazus..apie profus net nekalbu...bet dziaugiuosi atradusi si foruma..
Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2012 08 10, 23:27)

su gulbem labai patiko

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 11, 02:11)
Jej nepaslaptis kokie dazai zidros sp. ???

sky blue americolor geliniai
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 11, 02:11)
[size=1]

As per karscius dariau JUODA MISKA thumbup.gif net antrai dienai, skonis buvo nuostabus thumbup.gif  jam nauduoju tik visniu kompota pirktini, su stambiom vysniomis (bandziau kelis kart daryti su saldytomis, spalva grazi, bet per saldu doh.gif 
Skonis geriausias yra, darytas su kompotu, +zagares likeri pilu thumbup.gif, visi gyre labai labai thumbup.gif  )

Sveikutes, kalbat apie vysnias, tai isiterpsiu ir as-bandziau karta det i torta dziovintu vysniu, nuo grietineles jos suminksteja, tai ir visai neblogai gavos, tokia kaip iseitis is padeties tongue.gif , nes pas mus , Norgej, neuzmaciau vysniu kompoto...
Gulbet tikrai nuostabios, norejau paklaust su moldu daret ar kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2012 08 10, 23:27)

Nerealios gulbe. Kaip os padarytos? Gal kokia nuoroda turit kaip daroma?

Olestos labai labai grazus su pauksciukais wub.gif

O cia gimtadienio tortukas
Jogurtinis su persikais ir zele, 2,8kg

user posted image
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 08 11, 08:21)
Norgej,  neuzmaciau vysniu kompoto...

Menu ir safari ziurek, pas mus bent jau yra. Bet vienam tortui uz vysnias apie 50 kronu gal brangoka...
As groziuos ir i galva deduos, kai ka darbe isbandau. Is esmes suzaveta iki kaulu smegenu wub.gif
Atsakyti
Laba diena
jau grožio prideta ir tas popierinems vestuvems ir man patiko , o ten viduriukas tuščias ar kaip?
Olesta tas su paukščiukais vestuvinis šonai tokiais lengvais susiraukšleje čia taip turi but ar jis taip pasmego. Gal reiks daryt vestuvini ir domiuosi kas? ka? kaip ? ar čia nuo karščio? ar specialiai . Vestuves bus kiek suprantu kuklios vistiek noriu padaryt gražiai.
Atsakyti
Visu groziai nerealus, tiek valgomi, tiek dengti mase.
Keli mano

Sok. nata, beze, pastilazas
user posted image

varskes, pastilazas
user posted image

varskes, pastilazas
user posted image

snickers, pastilazas
user posted image

snickers, pastilazas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 08 11, 08:21)
Sveikutes, kalbat apie vysnias, tai isiterpsiu ir as-bandziau karta det i torta dziovintu vysniu, nuo grietineles jos suminksteja, tai ir visai neblogai gavos, tokia kaip iseitis is padeties tongue.gif , nes pas mus , Norgej,  neuzmaciau vysniu kompoto...
Gulbet tikrai nuostabios, norejau paklaust su moldu daret ar kaip blush2.gif

yra žinok , pereik per kelias parduotuves ir meny yra tokioje skardineja labai fainos vyšnios savose sultyse. Dabar dar turiu aš iš svedu .
Papildyta:
Vis žaviuosi tomis princesiu pilimis ir kaip jus jas padarote gražiai gal kuri gali mestelt video apie daryma ju. Ir Keilos dabar tie bokštai blizgantys vau

Tiek grožiu kad šakes visu nesuminesiu , bet tiek talentu pasirodo yra ,kad man dar toli iki jusu .
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 08 11, 11:38)
yra žinok , pereik per kelias parduotuves ir meny yra tokioje skardineja labai fainos vyšnios savose sultyse. Dabar dar turiu aš iš svedu .
Papildyta:
Vis žaviuosi tomis princesiu pilimis ir kaip jus jas padarote gražiai gal kuri gali mestelt video apie daryma ju. Ir Keilos dabar tie bokštai blizgantys vau

Tiek grožiu kad šakes visu nesuminesiu , bet tiek talentu pasirodo yra ,kad man dar toli iki jusu .

Nu tik nereikia saves taip nuvertinti 4u.gif

O cia auksiniai blizgalai su degtine sumaisyti ir uztepti ant bokstu. Vakar vakare velai pasieme, tai kaip graziai zerejo wub.gif
o pili dariau is savo fantazijos, niekur neziurejau nieko.
Atsakyti
O tie bokštai kaip daryti ? ten vaflinis viršus ? o pats bokštas pilnas ar kaip ? ir mano tipo tos auksines visai ne auksines ne tuos nusipirkau .

Žinokit mano jau intrumentams reikia dežes tokios dideles kaip pas vyrus instrumentam , kitaip nera kur normaliai susideti. Vyras sake padarys spintele su stalčiais kad tipo man netrugdyt ir į ja viska susideti , bet buna dar tokia deže instrumentu ant ratuku biggrin.gif . Kai reikejo praktikoje padaryti tai išsitraukiau deže ir kad prades visos aikčiot žiurinet ir klausinet ohmy.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles.

*saules_zuikutis* o jau keksiuku gausumas ir koks grozis smile.gif thumbup.gif

Mingailiux man jusu tortai labai labai patinka blush2.gif wub.gif

Bijuna katyte kokia grazi wub.gif

absonata popieriniu vestuviu tortukas pasakiskas, gera ideja biggrin.gif

sarah- labai tvarkingi ir grazus

Olesta labai laaaabai grazus

*Keila* be priekaistu, mano tas traukinukas ziuriu labai populiarus biggrin.gif thumbup.gif

Visu neina paminet, bet visu tortukai nuostabus, saunuoles smile.gif

Istengiau padaryt tik viena su 39 temperaturos ir sugebek susirgt vasara smile.gif

user posted image
Atsakyti