Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aš kiekvieną rytą su puodeliu kavos prisėdu pasigrožėti Jūsų tortais.Dažniausiai pritrūksta žodžių, todėl nieko ir nekomentuoju blush2.gif Man dar daug reikia mokintis, kad galėčiau ką nors panašaus parodyti, tačiau įkelsiu savo keletą darbų. ax.gif
"Napaliono" ir "Varškės torto"derinys." Svoris ~ 5 kg.
user posted image
"Varškės tortas". 3,5 kg.
user posted image
Tortas skirtas vakarėliui, kurio tema "Tautų draugystė"."Varškės gaivumėlis",2,8 kg.
user posted image
Tėčiui dovana
user posted image
Tortas popierinėms vestuvėms
user posted image
Atsakyti
kiek gaug graziu tortu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
popierinem vestuvem geriausias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 10, 19:16)

Labai visi mieli,svelnuciai wub.gif wub.gif
Atsakyti
dar klausimėlis - su kuo skiest sausus ir skystus dažus, jei ant pastilažo teptuku dažyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 08 10, 21:36)
Help!!!!!
pasidariau MMG masę,bet atrodo per kietą,ką daryti?Kaip suminkštinti? Ar jau situacija nepakeičiama???

mikrobangeje pasildyk keleta sekundziu

QUOTE(estella @ 2012 08 10, 23:02)
dar klausimėlis - su kuo skiest sausus ir skystus dažus, jei ant pastilažo teptuku dažyt? g.gif

degtine galima, vandeniu
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2012 08 10, 23:02)

Aš tai vandenuku skiedžiu ir viskas gerai gaunasi smile.gif
Atsakyti
Kiek nuostabiu tortu thumbup.gif Noriu paklausti cia daugiau patyrusiu-kokie tortai skaitosi istvermingi karstais orais.Pasiuliau napoleona ir snikersa .Tai po vestuviu sulaukiau geru atsiliepimu!O be situ dvieju kas dar papildytu si sarasa?Ar teisingai speju,kad turtingas kavos tortas,gal dar medutis(zinoma nenaudojant sviezius vaisius).Gal dar pasiulytumet kokius,busiu labai dekinga 4u.gif

O cia keli vestuviniai:

Snikersas..5 kg.
user posted image

gulbes is arciau:
user posted image

Napoleonas..4 kg.
user posted image

na ir sis buvo skirtas juros sventei Klaipedoje(greitukas)
Bananinis tortukas..noriu padekot erikiuxxx uz recepta,mano sveciams LABAI patiko 4u.gif
user posted image

Sekmes visoms!
Atsakyti
Tas su gulbėmis fantastiškas wub.gif
Atsakyti
Jūs kaip visada šaunios... mano repertuare tas pats per tą patį, bet vieną įdomesnį parodysiu...

skirtingų skonių tortai, vestuvėms...pastilažas, paukščiukai pirktiniai, tik lizdelis darytas...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2012 08 10, 23:06)
mikrobangeje pasildyk keleta

ačiū aciuks.gif
MB virš garų puodo išminkė bigsmile.gif

Labai gržūs visų tortai,iki jūsų man dar toooli rolleyes.gif Kol kas tik pirmas bandymas buvo,aišku,pasvilęs...
Atsakyti
.....na bet ir tortu grozis,akys apraibo thumb_yello.gif
Atsakyti