Aš kiekvieną rytą su puodeliu kavos prisėdu pasigrožėti Jūsų tortais.Dažniausiai pritrūksta žodžių, todėl nieko ir nekomentuoju Man dar daug reikia mokintis, kad galėčiau ką nors panašaus parodyti, tačiau įkelsiu savo keletą darbų.
"Napaliono" ir "Varškės torto"derinys." Svoris ~ 5 kg.
"Varškės tortas". 3,5 kg.
Tortas skirtas vakarėliui, kurio tema "Tautų draugystė"."Varškės gaivumėlis",2,8 kg.
Tėčiui dovana
Tortas popierinėms vestuvėms
kiek gaug graziu tortu
popierinem vestuvem geriausias
dar klausimėlis - su kuo skiest sausus ir skystus dažus, jei ant pastilažo teptuku dažyt?
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 08 10, 21:36)
Help!!!!!
pasidariau MMG masę,bet atrodo per kietą,ką daryti?Kaip suminkštinti? Ar jau situacija nepakeičiama???
pasidariau MMG masę,bet atrodo per kietą,ką daryti?Kaip suminkštinti? Ar jau situacija nepakeičiama???
mikrobangeje pasildyk keleta sekundziu
QUOTE(estella @ 2012 08 10, 23:02)
dar klausimėlis - su kuo skiest sausus ir skystus dažus, jei ant pastilažo teptuku dažyt?
degtine galima, vandeniu
QUOTE(estella @ 2012 08 10, 23:02)
Aš tai vandenuku skiedžiu ir viskas gerai gaunasi
Kiek nuostabiu tortu Noriu paklausti cia daugiau patyrusiu-kokie tortai skaitosi istvermingi karstais orais.Pasiuliau napoleona ir snikersa .Tai po vestuviu sulaukiau geru atsiliepimu!O be situ dvieju kas dar papildytu si sarasa?Ar teisingai speju,kad turtingas kavos tortas,gal dar medutis(zinoma nenaudojant sviezius vaisius).Gal dar pasiulytumet kokius,busiu labai dekinga
O cia keli vestuviniai:
Snikersas..5 kg.
gulbes is arciau:
Napoleonas..4 kg.
na ir sis buvo skirtas juros sventei Klaipedoje(greitukas)
Bananinis tortukas..noriu padekot erikiuxxx uz recepta,mano sveciams LABAI patiko
Sekmes visoms!
O cia keli vestuviniai:
Snikersas..5 kg.
gulbes is arciau:
Napoleonas..4 kg.
na ir sis buvo skirtas juros sventei Klaipedoje(greitukas)
Bananinis tortukas..noriu padekot erikiuxxx uz recepta,mano sveciams LABAI patiko
Sekmes visoms!
Tas su gulbėmis fantastiškas
QUOTE(Bossi @ 2012 08 10, 23:06)
mikrobangeje pasildyk keleta
ačiū
MB virš garų puodo išminkė
Labai gržūs visų tortai,iki jūsų man dar toooli Kol kas tik pirmas bandymas buvo,aišku,pasvilęs...
.....na bet ir tortu grozis,akys apraibo