sokoladinis su vysniom.1200grissibandziau nauja skoni,tai perdaug nepuosiau
snikers 4500gr
keksiukai prei torto
keksiukai i darzeli
turtingas kavos 3,3kg
vysninis karamelinis 5300gr
ir kiti trys vysniniai karameliniai po 2kg
SZ, man labai labai tie mergaitiski tortukai: Vestai ir Ausmai
Pasirodau ir as su savo snikersais (o jau kaip nusibodo juos man daryt, galetu kitokiu skoniu noret)
Snikersas, 3,3kg
Snikersas, maskarponinis su persikais, 4,4kg
Snikersas, 3,5kg (issikepiau vaziuoti i gimines susitikima, bet gavosi labai jau i vestuvini panasus, tai gal ka apzendinsim )
Pasirodau ir as su savo snikersais (o jau kaip nusibodo juos man daryt, galetu kitokiu skoniu noret)
Snikersas, 3,3kg
Snikersas, maskarponinis su persikais, 4,4kg
Snikersas, 3,5kg (issikepiau vaziuoti i gimines susitikima, bet gavosi labai jau i vestuvini panasus, tai gal ka apzendinsim )
Merginos sossssss,ar reikai keksiuku popieriuku vidu kazkuo tai patept pries pilant tesla?
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 10, 20:23)
SZ, man labai labai tie mergaitiski tortukai: Vestai ir Ausmai
gavosi labai jau i vestuvini panasus, tai gal ka apzendinsim )
gavosi labai jau i vestuvini panasus, tai gal ka apzendinsim )
o kiti ne? aciu
tavo irgi grazus,lygus. gausi kazka zenyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2012 08 10, 20:29)
Merginos sossssss,ar reikai keksiuku popieriuku vidu kazkuo tai patept pries pilant tesla?
ne,nereikia
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 10, 20:37)
Zinai gi, pas mane dvi panos tai viskas i mergaitiska puse nukreipta. Nesuprantu as to berniukisko grozio, masinu, traktoriu Nors aisku grazu
Reiktu reiktu kazka apzenyt. Noriu sventes svest!
Saulės Zuikuti, kaip visada gražu
Mingailiux , o kas pirmam po skaičiais atsitiko?
O aš jaučiu pareiga pasirodyti "mokykloje" Nieko mandro, bet kelis pasirodysiu:
Persikinis, 2,5 kg, pastilažas ir bezė.
Keli senesni:
Mano "Labai šokoladinis", 2,5 kg, pastilažas ir bezė.
Toks pats, tik be bezė.
Toks pats, 5 kg.
O aš jaučiu pareiga pasirodyti "mokykloje" Nieko mandro, bet kelis pasirodysiu:
Persikinis, 2,5 kg, pastilažas ir bezė.
Keli senesni:
Mano "Labai šokoladinis", 2,5 kg, pastilažas ir bezė.
Toks pats, tik be bezė.
Toks pats, 5 kg.
Help!!!!!
pasidariau MMG masę,bet atrodo per kietą,ką daryti?Kaip suminkštinti? Ar jau situacija nepakeičiama???
pasidariau MMG masę,bet atrodo per kietą,ką daryti?Kaip suminkštinti? Ar jau situacija nepakeičiama???
QUOTE(Bijuna @ 2012 08 10, 21:02)
Priidirbau. Kreivai suklijavau skaicius, tik fotkindama pamaciau, tada pradejau tiesinti, sss gavos. Zodz, aplinkui blizga. Aisku, turbut nebeisdzius
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 10, 21:38)
Priidirbau. Kreivai suklijavau skaicius, tik fotkindama pamaciau, tada pradejau tiesinti, sss gavos. Zodz, aplinkui blizga. Aisku, turbut nebeisdzius
apdzius,bet greiciausiai vistiek matysis
QUOTE(estella @ 2012 08 10, 20:06)
labas vakaras,
aš su skubiu klausimu gal čia greičiau kas man galės pagelbėt, nei tortų temoj
susiruošiau sutepinėt Cipciuko medutį su grietinėle ir apsižiūrėjau, kad neturiu citrinos rūgšties iki parduotuvės jau nėra galimybės nubėgt, kažin jei citrinos sulčių į grietinėlę dėt, nesutrauks rūgštis
aš su skubiu klausimu gal čia greičiau kas man galės pagelbėt, nei tortų temoj
susiruošiau sutepinėt Cipciuko medutį su grietinėle ir apsižiūrėjau, kad neturiu citrinos rūgšties iki parduotuvės jau nėra galimybės nubėgt, kažin jei citrinos sulčių į grietinėlę dėt, nesutrauks rūgštis
yra man taip buve...nesutraukia,bet sulciu reikia nemazai...tortas gavosi i saldziaja puse
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 10, 14:58)
LABAI LABAI faini torciukai krikstinu kopiju, nes reiks man kita savaite dvinukams daryti
nuostabus
nuostabus
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 10, 15:44)
o mocikas KOKS ir baikeris
Ačiū
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 10, 18:11)
superinis
tik su zalia mase kazkas nelabai pavyko,ar taip ir turi buti(kazkokie lyg taskeliai)
tik su zalia mase kazkas nelabai pavyko,ar taip ir turi buti(kazkokie lyg taskeliai)
Ačiū. O dėl žalios spalvos, tai tipo bandžiau dar damesyti žalios spalvos tekstūros Gyvai neatrodo toks taškuotas
QUOTE(benomama @ 2012 08 10, 18:55)
O koks antgalis naudotas apacioje?
Na ten toks atvira zvaigzdute uzrasyta 9MM ant antgalio. Jis toks gana didelis bet jauciu toms klasikinems visu pamegtom rozem daryt vistiek turbut netiks. na ziuresim ar teks ir ta 1M pirkti kur Keila sake