Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

sokoladinis su vysniom.1200grissibandziau nauja skoni,tai perdaug nepuosiau smile.gif
user posted image
snikers 4500gr
user posted image
keksiukai prei torto
user posted image
keksiukai i darzeli
user posted image
turtingas kavos 3,3kg
user posted image
vysninis karamelinis 5300gr
user posted image
ir kiti trys vysniniai karameliniai po 2kg
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
SZ, man labai labai tie mergaitiski tortukai: Vestai ir Ausmai wub.gif

Pasirodau ir as su savo snikersais (o jau kaip nusibodo juos man daryt, galetu kitokiu skoniu noret)

Snikersas, 3,3kg
user posted image

Snikersas, maskarponinis su persikais, 4,4kg
user posted image

Snikersas, 3,5kg (issikepiau vaziuoti i gimines susitikima, bet gavosi labai jau i vestuvini panasus, tai gal ka apzendinsim lotuliukas.gif )
user posted image
Atsakyti
Merginos sossssss,ar reikai keksiuku popieriuku vidu kazkuo tai patept pries pilant tesla?
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 10, 20:23)
SZ, man labai labai tie mergaitiski tortukai: Vestai ir Ausmai  wub.gif

gavosi labai jau i vestuvini panasus, tai gal ka apzendinsim  lotuliukas.gif )

o kiti ne? biggrin.gif aciu biggrin.gif

tavo irgi grazus,lygus. gausi kazka zenyti biggrin.gif

QUOTE(***Meskute*** @ 2012 08 10, 20:29)
Merginos sossssss,ar reikai keksiuku popieriuku vidu kazkuo tai patept pries pilant tesla?

ne,nereikia
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 10, 20:37)
o kiti ne?  biggrin.gif  aciu  biggrin.gif

tavo irgi grazus,lygus. gausi kazka zenyti  biggrin.gif

Zinai gi, pas mane dvi panos tai viskas i mergaitiska puse nukreipta. Nesuprantu as to berniukisko grozio, masinu, traktoriu biggrin.gif Nors aisku grazu smile.gif

Reiktu reiktu kazka apzenyt. Noriu sventes svest! alc.gif
Atsakyti
Saulės Zuikuti, kaip visada gražu mirksiukas.gif
Mingailiux thumbup.gif , o kas pirmam po skaičiais atsitiko?

O aš jaučiu pareiga pasirodyti "mokykloje" biggrin.gif Nieko mandro, bet kelis pasirodysiu:

Persikinis, 2,5 kg, pastilažas ir bezė.

user posted image

Keli senesni:
Mano "Labai šokoladinis", 2,5 kg, pastilažas ir bezė.

user posted image

Toks pats, tik be bezė.

user posted image

Toks pats, 5 kg.

user posted image
Atsakyti
Help!!!!!
pasidariau MMG masę,bet atrodo per kietą,ką daryti?Kaip suminkštinti? Ar jau situacija nepakeičiama???
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 08 10, 21:02)
Mingailiux  thumbup.gif , o kas pirmam po skaičiais atsitiko?

Priidirbau. Kreivai suklijavau skaicius, tik fotkindama pamaciau, tada pradejau tiesinti, sss gavos. Zodz, aplinkui blizga. Aisku, turbut nebeisdzius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 10, 21:38)
Priidirbau. Kreivai suklijavau skaicius, tik fotkindama pamaciau, tada pradejau tiesinti, sss gavos. Zodz, aplinkui blizga. Aisku, turbut nebeisdzius  doh.gif

apdzius,bet greiciausiai vistiek matysis
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2012 08 10, 20:06)
labas vakaras,

aš su skubiu klausimu blush2.gif gal čia greičiau kas man galės pagelbėt, nei tortų temoj smile.gif
susiruošiau sutepinėt Cipciuko medutį su grietinėle ir apsižiūrėjau, kad neturiu citrinos rūgšties doh.gif iki parduotuvės jau nėra galimybės nubėgt, kažin jei citrinos sulčių į grietinėlę dėt, nesutrauks rūgštis g.gif

yra man taip buve...nesutraukia,bet sulciu reikia nemazai...tortas gavosi i saldziaja puse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 10, 14:58)
LABAI LABAI faini torciukai thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif krikstinu kopiju, nes reiks man kita savaite dvinukams daryti biggrin.gif
nuostabus thumbup.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 08 10, 15:44)
o mocikas KOKS  bigsmile.gif ir baikeris  biggrin.gif

Ačiū

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 10, 18:11)
superinis  thumbup.gif
tik su zalia mase kazkas nelabai pavyko,ar taip ir turi buti(kazkokie lyg taskeliai)

Ačiū. O dėl žalios spalvos, tai tipo bandžiau dar damesyti žalios spalvos tekstūros hihihi.gif Gyvai neatrodo toks taškuotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2012 08 10, 18:55)
O koks antgalis naudotas apacioje?  g.gif

Na ten toks atvira zvaigzdute uzrasyta 9MM ant antgalio. Jis toks gana didelis bet jauciu toms klasikinems visu pamegtom rozem daryt vistiek turbut netiks. na ziuresim ar teks ir ta 1M pirkti kur Keila sake smile.gif
Atsakyti