Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

erikiuxxx , o dar mažesnio šrifto nebūna lens.gif , moderatorė prašė foto per didelių nedėti , o šriftas gali būti ir didesnis tongue.gif .
Atsakyti
prajuokinot iki asaru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 27, 15:48)
prajuokinot iki asaru  lotuliukas.gif

Žinai man šitas posakis super , tik nepamenu iš kur g.gif : " Tu verki ? ... verk , verk , reiškiasi tu vėl tampi žmogumi .... " .

Aš ne tau taikau , gink Dieve ne , taip , užstrigęs gan nuo senai , o va iš kur .... mastau.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 27 liepos 2012 - 14:55
geras posakis thumbup.gif , bet tokio negirdejau blush2.gif mastau.gif .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 07 27, 15:25)

guziukas , kai masę padarai skanią

. Ai , diplomas dar nieko nereiškia  , ( tik prideda -  prof . ) , už jį darbai kalba  mirksiukas.gif .

tas tai taip,todel ir klausiu is ko jus darot,pastiliazo? biggrin.gif nors as kiek s=esu darius tai niekad skanus nebuvo verysad.gif net va tokios smurfytes dariau,ne as,vien del to kad valgytu mergaites per savo gimtadieni ir tojos buvo neskanios ax.gif drugeliai ir vaisiai mano,sausainiai pirktiniai,maskarpones tortukas,nieko cia isvis sudetingo,sakar makar lotuliukas.gif suvalgyta buvo tik vaisiai ir pats tortukas su sausainiais,papuosimai metesi,nes tikrai neskanus blush2.gif
user posted image

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif todel tokiu kaip jus profoviu,kad ir nediplominiu,tikrai jau galima isskirt ne viena mirksiukas.gif

Kaip padaryt skanu pastiliaza lipdymui,ar tortu dengimui biggrin.gif isduokit paslaptiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lotuliukas.gif

Atsakyti
adrija,mingailiux,superiniai darbeliai!

Bossi,o as deciau betkoki ant betkokio,nes del sventos ramybes,nors ir dviaukscius,vistiek tvirtinu su siaudeliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 07 27, 15:25)
Mano daromas Rafaelo daug sunkesnis ir tvirtesnis nei medaus .

4u.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 27, 16:33)

Bossi,o as deciau betkoki ant betkokio,nes  del sventos ramybes,nors ir dviaukscius,vistiek tvirtinu su siaudeliais  biggrin.gif

o padekliuka irgi dedi?

rolleyes.gif Man cia beveik visi tortai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 27, 01:44)
[size=0]
ACIU uz temuke 4u.gif

NA sis tortas 5.2 kg.

Papildyta:
QUOTE(astraemi @ 2012 07 27, 11:06)
kokie grazus visu tortukai wub.gif kaip noreciau ir as taip moketi puosti ax.gif

skaniai atrodo, o kur receptukas ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2012 07 27, 17:08)
4u.gif
o padekliuka irgi dedi?

tai taip,i 1auksta smeigiu kokteilinius siaudelius,tada dedu antra auksta su padekliuku ir ramu tiek man,tiek zmonem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2012 07 27, 15:03)
Kaip padaryt skanu pastiliaza lipdymui,ar tortu dengimui biggrin.gif isduokit paslaptiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lotuliukas.gif

Labai mielas tavo tortukas bigsmile.gif smurfiukes wub.gif
bet nebutina valgyti tor papuosimus ax.gif bet ir man idomu, koks tai receptukas , kad jie skanus yra unsure.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 27, 18:19)
tai taip,i 1auksta smeigiu kokteilinius siaudelius,tada dedu antra auksta su padekliuku ir ramu tiek man,tiek zmonem  smile.gif

o antra tiesiai taip ir deti ant torto, ar dar skylute darai per viduri, kad ismeikti pagaliuka, kad tortas neciuozinetu ?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 27, 19:57)
o antra tiesiai taip ir deti ant torto, ar dar skylute darai per viduri, kad ismeikti pagaliuka, kad tortas neciuozinetu ?
[/size]

net nebuciau pagalvojus apie tai biggrin.gif as 1auksta patepu beziuku(kur dedasi 2a.)uzdedu 2auksta ir jis prilipmpa.bet visada ta 2auksta dar kazkuo ar apdzibuoju ar kokia juosta apjuosiu-tai dar papildomai tuo kazkuo uzsitvirtina ir laikosi kuo puikiausiai. gal cia tik as taip darau,bet kolkas nepavede ir atlaike ir ilgesnes keliones(tfu tfu tfu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 27, 15:45)
tavo tortukai irgi nuostabus bigsmile.gif  net labai wub.gif lelytes superines wub.gif
turbut veidukams molduka turi ? nes tokie grazuciai visi mirksiukas.gif

Na, jei namu darbo formele galima pavadinti moldu tada taip ax.gif

Aciu labai uz mano tortuku ivertinimus aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingailiux: 27 liepos 2012 - 20:07