Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2012 08 08, 20:52)
nors ne man bet smile.gif galit rinktis MMG (mase su glikoze), pastilazo dengimui ar lipdymui ir pan. ju receptukai virsutinej temoj be komentaru.

Ačiū 4u.gif O iš saldainių masės darot fygūrėles,papuošimus.Gal nelabai gerai lipdosi?Nes aš jau pasidariau,tik dbr žiūriu,kad kieta ji labai doh.gif

QUOTE(melynas dangus @ 2012 08 09, 15:38)

Labai mielas tortukas wub.gif Iš ko darėte visus papauošimus? ax.gif

Nerealūs keksiukai wub.gif

O paskutinio torto batai bigsmile.gif Gal turit iškarpėles?
Atsakyti
QUOTE(MAMARŽ @ 2012 08 09, 13:12)
Sveikutes, atnešu ir aš paskutinius savo darbelius  mirksiukas.gif
Trys MEDUČIAI  ir du ŠOKOLADINIAI SU MASKARPONĖS SŪRIU 

Sveiki, grazus tortukai, o sakykit ar gelytes ant meduciu tortuku nesuminkstejo nuo grietineles 4u.gif ir dar - pakavimo dezutes, kur jus jas perkat, gal koki info butu galima ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kausriukas @ 2012 08 09, 19:08)

Nuostabu, grazu, o jau darbo tai ideta i keksiukus thumbup.gif ...
Noriu pasitikslint- nupjaunat keksiuku virsus, kur iskile per daug, aptepat virsu kaip tortukus, ir dengiat mase, ir kaip ilgai juos laikot, viena diena iskepat, kita jau vartojat..Aciu
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2012 08 10, 00:18)
kur tas ziurkiukas bigsmile.gif be galo bigsmile.gif

Aciu blush2.gif o as mat tik pabandymui dariau namiskiam prie kavos, dar nieko nesu puosus su grietinele, cia pirmas kartas smile.gif

QUOTE(Daisy33 @ 2012 08 10, 00:34)
O paskutinio torto batai bigsmile.gif Gal turit iškarpėles?

Jei cia manes klausiate tai as naudojau sitas iskarpeles smile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=niukse,2012 08 09, 22:59]
Sveikutes, atnesu savo pora darbeliu ir einu skaityt ka priraset smile.gif
Rafaelo 3kg

Apelsininis sufle, puosta plakta grietinele, maziukas(svorio nezinau dariau tik sau pasibandymui rupejo skoni suzinot, ir nauja antgali isbandyt)

labai faini sportbatukai bigsmile.gif ir kaip Jums pavyksta tai realiai ...as bandau nusilipdyti ka nors ir nesigaunas..ar as mases nepasidarau geros, ar rankos abi kairios...

tas su grietinele labai skaniai atrodo rolleyes.gif

visos saunuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 08 09, 19:59)
Apelsininis sufle

Verdiktas koks............? rolleyes.gif
Atsakyti
kausriukas 4u.gif nuostabu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 08 10, 02:43)
Verdiktas koks............?  rolleyes.gif

A teisingai, turiu pasakyti tortas laabai lengvutis toks purus purus bet man truko to apelsiniskumo, nors ir sulaisciau ne su keliais saukstais sulciu kaip nurodyta o nomalaiai pagal save, kai valgant prigriebiau ir apelsino skiltele nuo virsaus tai buvo liux, tai verdiktas butu toks kad - toras tikrai vertas demesio bet kita karta tikrai deciau apelsino gabaliuku sutepinejant torta nes vat to ir truko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 08 09, 20:59)
Sveikutes, atnesu savo pora darbeliu ir einu skaityt ka priraset  smile.gif

Krikstinu bigsmile.gif superinis thumbup.gif wub.gif ir kitas super skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
Melynas dangus - kokia sraige simpatulka wub.gif
Kausriukas kokie nuostabiai nuostabus keksiukai, o jau ties su veidukais tai isvis super thumbup.gif
Versal dailus dvieju aukstu torciukas smile.gif

Ir niukses labai dailus su batukais ir labai skaniai atrodantis apelsininis sufle bigsmile.gif as ji irgi kazkada esu bandziusi, man taip pat norejosi daugiau apelsino drinks_cheers.gif
Atsakyti
Karamelinis-vyšninis,snicers 4 kg
user posted image
Rafaelo 2 kg
user posted image
Rafaelo- Varškinis gaivumėlis 3 kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 08 10, 01:17)
A teisingai, turiu pasakyti tortas laabai lengvutis toks purus purus bet man truko to apelsiniskumo, nors ir sulaisciau ne su keliais saukstais sulciu kaip nurodyta o nomalaiai pagal save, kai valgant prigriebiau ir apelsino skiltele nuo virsaus tai buvo liux, tai verdiktas butu toks kad - toras tikrai vertas demesio bet kita karta tikrai deciau apelsino gabaliuku sutepinejant torta nes vat to ir truko  smile.gif

labai grazuciai, tas apelsininis kaip tik mano sarase, labai idomi nuo mone, o del gabaliuku-tai skaiciau Olesta kaip tik ir patare juos tokius ten det smile.gif
Kausriukas oi kokie keksiukai bigsmile.gif
Dianaaa1215 nu laaabai thumbup.gif tokie visi tvarkingi, isbaigti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 08 09, 23:16)
ir dar - pakavimo dezutes, kur jus jas perkat, gal koki info butu galima ax.gif

gal būna ten kur ir tortus parduoda? g.gif Arba darytis pačiai mirksiukas.gif

QUOTE(niukse @ 2012 08 09, 23:16)
Jei cia manes klausiate tai as naudojau sitas iskarpeles  smile.gif

Taip taip bigsmile.gif Ačiū 4u.gif

Iš kokios masytės darėte??

Ką tik išsitraukiau saldainių masę darymui iš šaldytuvo, siaubas, kodėl ji tokia kieta??? doh.gif
Papildyta:
Tiesa, su kuo klijuojate tokiais lazdeles aplink torto šonus?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy33: 10 rugpjūčio 2012 - 09:52