Sveiki.
Mano pirmasis rimtas bandymas dukrytei
[attachmentid=224013]
[attachmentid=224012]
QUOTE(leila10 @ 2012 08 09, 08:59)
Darykit aplikacija,piest nereiks. Atsispauzdinkit masina ant popieriaus ir detales is pastilazo issikirpkit. Labai lengva daryti,suklijuosit ant torto ir viskas. Mano daryta aplikacija tik su arkliuku cia https://www.facebook...1...e=3
O ta pastilaza gal yra pirkti ar gaminti reikia?kad spalvas isgauti tai dazu maistiniu turbut reikia?
Sveikutes ,
Isbandziau si recepta http://www.sonatinos...arameliniu.html
Nors nenorejau pilt kavos i krema nes nemegstu , bet nutariau daryti viska pagal recepta
Gavosi viskas gerai ir nesudetingai, bet kava man trugde kita kart nepilsiu , mastau , o jei vietoj kavos pilciau kokosu pieno?
Isbandziau si recepta http://www.sonatinos...arameliniu.html
Nors nenorejau pilt kavos i krema nes nemegstu , bet nutariau daryti viska pagal recepta
Gavosi viskas gerai ir nesudetingai, bet kava man trugde kita kart nepilsiu , mastau , o jei vietoj kavos pilciau kokosu pieno?
QUOTE(MAMARŽ @ 2012 08 09, 12:12)
kuklus, bet naminiai tortukai visada puiku
QUOTE(melynas dangus @ 2012 08 09, 14:38)
pirmas bandymas pavyko
QUOTE(versaal @ 2012 08 09, 16:30)
saunu tik suryje , graziau ziuretusi ispaustos duobutes
versaal labai grazu o koks 2a.? laaabai jau skaniai atrodo tos vysnaites (jei taip iziuriu )
melynas dangus puikus pirmas torciukas-kuo toliau tuo bus graziau
melynas dangus puikus pirmas torciukas-kuo toliau tuo bus graziau
Del surio sutinku , bet man nesigauna
2a. nieko ipatingo, tiesiog grietine ir grietinele suplakta su cukrum, trupuciu citrinos sulciu , o vysnios is uogienes , bet visai skanu buvo , bent jau taip visi sake , o musu buvo apie 20 .
Torta norejau daryti tryju aukstu, pirmas aukstas turejo buti ,,Tortas su mangu kremu ir sokoladiniu-karameliniu musu" taciau man niekaip nestingo sokoladinis karamelinis musas, tai isemiau biskvita isgriebiau saukstu visa kremuka ir ipyliau zelatinos tada sustingo . Bet jau kol su juo zaidziau ir laukiau kol sustings, tai tortas liko 2a.
na viso turejau tris tortus
Papildyta:
[quote=melynas dangus,2012 08 09, 14:38]
Labai grazus ir mielas
2a. nieko ipatingo, tiesiog grietine ir grietinele suplakta su cukrum, trupuciu citrinos sulciu , o vysnios is uogienes , bet visai skanu buvo , bent jau taip visi sake , o musu buvo apie 20 .
Torta norejau daryti tryju aukstu, pirmas aukstas turejo buti ,,Tortas su mangu kremu ir sokoladiniu-karameliniu musu" taciau man niekaip nestingo sokoladinis karamelinis musas, tai isemiau biskvita isgriebiau saukstu visa kremuka ir ipyliau zelatinos tada sustingo . Bet jau kol su juo zaidziau ir laukiau kol sustings, tai tortas liko 2a.
na viso turejau tris tortus
Papildyta:
[quote=melynas dangus,2012 08 09, 14:38]
Labai grazus ir mielas
QUOTE(melynas dangus @ 2012 08 09, 16:38)
koks gražus tortas, ir kokia miela sraigytė
QUOTE(svetelis @ 2012 08 09, 17:56)
O ta pastilaza gal yra pirkti ar gaminti reikia?kad spalvas isgauti tai dazu maistiniu turbut reikia?
spalvai išgauti - reikia maistinių dažų.
QUOTE(versaal @ 2012 08 09, 19:07)
nesigauna sūrio duobutės? Plono kočėliuko galu spustelt reikia, užapvalinto peilio rankenos ar šakutės galu
QUOTE(dani84 @ 2012 08 09, 00:58)
zuika+ o kaip jus 'lapiukus' pritvirtinot? as bandziau, bet man nepavyko dailiai padaryti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 09, 01:12)
va ir aš dariau, su baltu šokoladu, bet sunkiai lipo, aišku kai jau pristingi šaldytuve tai jau sunkiai vaikai beatplėšė, bet dailiai ir man nepavyko...matėsi baltas šokoladas...
Bandziau ir as su sokoladu, niekaip nesigavo. Tada atkirpus lapeli, apatine dali greitu judesiu pertraukiau per zvakes liepsnele, ji vos vos aptirpo ir puikiai lipo prie saldainio
Cia dar mano keksiukai:
Ir keistasis tortas Butent tokio prase:
QUOTE(melynas dangus @ 2012 08 09, 15:38)
kaip miela
QUOTE(versaal @ 2012 08 09, 17:30)
grazu
QUOTE(Kausriukas @ 2012 08 09, 19:08)
oj,kaip viskas grazu
Kausriukas, WOW, kaip grazu, veidukai nerealus
QUOTE(niukse @ 2012 08 09, 21:59)
Apelsininis sufle, puosta plakta grietinele
kur tas ziurkiukas be galo