Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveiki.
Mano pirmasis rimtas bandymas smile.gif dukrytei wub.gif
[attachmentid=224013]
[attachmentid=224012]
Atsakyti
QUOTE(leila10 @ 2012 08 09, 08:59)
Darykit aplikacija,piest nereiks. Atsispauzdinkit masina ant popieriaus ir detales is pastilazo issikirpkit. Labai lengva daryti,suklijuosit ant torto ir viskas. Mano daryta aplikacija tik su arkliuku cia https://www.facebook...1...e=3

O ta pastilaza gal yra pirkti ar gaminti reikia?kad spalvas isgauti tai dazu maistiniu turbut reikia?
Atsakyti
Sveikutes ,
Isbandziau si recepta http://www.sonatinos...arameliniu.html
Nors nenorejau pilt kavos i krema nes nemegstu , bet nutariau daryti viska pagal recepta
user posted image
user posted image
Gavosi viskas gerai ir nesudetingai, bet kava man trugde kita kart nepilsiu blush2.gif, mastau , o jei vietoj kavos pilciau kokosu pieno? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MAMARŽ @ 2012 08 09, 12:12)

kuklus, bet naminiai tortukai visada puiku thumbup.gif

QUOTE(melynas dangus @ 2012 08 09, 14:38)
Sveiki.
Mano pirmasis rimtas bandymas smile.gif dukrytei  wub.gif

pirmas bandymas pavyko thumbup.gif

QUOTE(versaal @ 2012 08 09, 16:30)

saunu thumbup.gif tik suryje , graziau ziuretusi ispaustos duobutes mirksiukas.gif
Atsakyti
versaal labai grazu smile.gif o koks 2a.? wub.gif laaabai jau skaniai atrodo tos vysnaites (jei taip iziuriu tongue.gif)
melynas dangus puikus pirmas torciukas-kuo toliau tuo bus graziau smile.gif
Atsakyti
Del surio sutinku , bet man nesigauna blush2.gif
2a. nieko ipatingo, tiesiog grietine ir grietinele suplakta su cukrum, trupuciu citrinos sulciu , o vysnios is uogienes 4u.gif , bet visai skanu buvo smile.gif , bent jau taip visi sake , o musu buvo apie 20 ax.gif .
Torta norejau daryti tryju aukstu, pirmas aukstas turejo buti ,,Tortas su mangu kremu ir sokoladiniu-karameliniu musu" taciau man niekaip nestingo sokoladinis karamelinis musas, tai isemiau biskvita isgriebiau saukstu visa kremuka ir ipyliau zelatinos tada sustingo blush2.gif . Bet jau kol su juo zaidziau ir laukiau kol sustings, tai tortas liko 2a.
user posted image
na viso turejau tris tortus biggrin.gif
Papildyta:
[quote=melynas dangus,2012 08 09, 14:38]
Labai grazus ir mielas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 08 09, 16:38)
Sveiki.
Mano pirmasis rimtas bandymas smile.gif dukrytei  wub.gif

koks gražus tortas, ir kokia miela sraigytė wub.gif

QUOTE(svetelis @ 2012 08 09, 17:56)
O ta pastilaza gal yra pirkti ar gaminti reikia?kad spalvas isgauti tai dazu maistiniu turbut reikia?

spalvai išgauti - reikia maistinių dažų.

QUOTE(versaal @ 2012 08 09, 19:07)
Del surio sutinku , bet man nesigauna blush2.gif

nesigauna sūrio duobutės? Plono kočėliuko galu spustelt reikia, užapvalinto peilio rankenos ar šakutės galu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dani84 @ 2012 08 09, 00:58)
zuika+  o kaip jus 'lapiukus' pritvirtinot? as bandziau, bet man nepavyko dailiai padaryti  g.gif

QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 09, 01:12)
va ir aš dariau, su baltu šokoladu, bet sunkiai lipo, aišku kai jau pristingi šaldytuve tai jau sunkiai vaikai beatplėšė, bet dailiai ir man nepavyko...matėsi baltas šokoladas...

Bandziau ir as su sokoladu, niekaip nesigavo. Tada atkirpus lapeli, apatine dali greitu judesiu pertraukiau per zvakes liepsnele, ji vos vos aptirpo ir puikiai lipo prie saldainio ax.gif
user posted image

Cia dar mano keksiukai:
user posted image
user posted image
user posted image

Ir keistasis tortas smile.gif Butent tokio prase:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 08 09, 15:38)

kaip miela wub.gif

QUOTE(versaal @ 2012 08 09, 17:30)

grazu

QUOTE(Kausriukas @ 2012 08 09, 19:08)

oj,kaip viskas grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Kausriukas, WOW, kaip grazu, veidukai nerealus thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, atnesu savo pora darbeliu ir einu skaityt ka priraset smile.gif
Rafaelo 3kg
]user posted image
user posted image

Apelsininis sufle, puosta plakta grietinele, maziukas(svorio nezinau dariau tik sau pasibandymui rupejo skoni suzinot, ir nauja antgali isbandyt)
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 08 09, 21:59)
Apelsininis sufle, puosta plakta grietinele

kur tas ziurkiukas bigsmile.gif be galo bigsmile.gif
Atsakyti