Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 08 08, 17:44)
Norint idet foto nereikia nei jokiu radikal ar kitu,juk atsakant zinute yra is karto failo prisegimas,tai tik nuotrauka sumazinat apie 100kb ir idedat,paprasta ir greita  mirksiukas.gif

*naujokams sios galimybes nera, reik surinkti tam tikra zinuciu sk. ax.gif
QUOTE(lina_skl @ 2012 08 08, 18:20)
mergaites noriu paklausti: planuoju daryti rafaelo torta su varskes pertepimu, ir noriu puosti beze, tik klausimas iskylo: ar reikia virsutini sluoksni tepti pertepimu ir tada ant virsaus beze, ar beze dedasi tiesiai ant biskvitu? o gal reikia visa torciuka aptepti kokiu sveistiniu kremuku? net nezinau ka daryti
**ir dar kaip suprantu viena diena surenku tortuka, pertepu ji, o tik kita diena ji puosiu? ar teisingai supratau

*cia kaip jus norit:
1. bezuojat tiesiai ant biskvito (bet gali likti sausokas biskvitas gal g.gif )
2. bezuojat ant biskvito + pertepimo + sviestinio (sviestini naudoju del visa ko kad nepatiztu beze)
3. bezuojat ant bisvito+pertepimo (as vistik apsidraudimui tepu dar sviestini kitos sako to nedaro ir ok).

**taip viena d. kepat, surenkat, kita-puosiat.
QUOTE(Daisy33 @ 2012 08 08, 19:03)
Ačiū už nuorodą, o iš kokios masės darote?? 4u.gif

nors ne man bet smile.gif galit rinktis MMG (mase su glikoze), pastilazo dengimui ar lipdymui ir pan. ju receptukai virsutinej temoj be komentaru.
QUOTE(Minėja @ 2012 08 08, 20:31)
Sveikos  4u.gif

Ar tinka ant mmg mase apdengto torto, ji dar papildomomai papuosti beze? Ar nieko neatsitiks beze? Ta prasme neisskys, nenuplauks ir pan.

del mmg gal kas patars, as jo nedarau bet pastilazui tinka teoriskai turi tikti ir mmg. (cia gal greiciau masei turetu nutikti jei nutiktu ne beze smile.gif )
Atsakyti
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 08, 20:52)
del mmg gal kas patars, as jo nedarau bet pastilazui tinka teoriskai turi tikti ir mmg. (cia gal greiciau masei turetu nutikti jei nutiktu ne beze smile.gif )

Ačiū, taip ir galvojau. 4u.gif Reikės bandyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2012 08 08, 16:59)
sveikutes,ziuriu kalbat apie beze.....

man ji gaunasi visada....ir labai man padejo naito patarimai,aciu jai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

visada imu 120 gr cukraus ir 3 saukstus vandens vienam kiausiniui.cukru su vandeniu gerai ismaisau...ir vis maisau ji uzkaitus ant ugnies iki pradeda virti.....tada plaku baltymus,o sirupas verda ir burbuliuoja....kai jau pasidaro tirstas..ir burbulai sunkiai kyla...,ikisu sakute ir pabandau ispusti burbula,jei isipucia gerai,pilu sirupa i baltymus ir plaku ....visada gaunasi gerai.citrinos rugsties dedu pagal skoni.

gal kitos daro kitaip....

as nespejau isplakt batymu, o sirupas pradejo rusti, per smarkiai uzkaitinau.

QUOTE(Minėja @ 2012 08 08, 20:31)
Sveikos  4u.gif

Ar tinka ant mmg mase apdengto torto, ji dar papildomomai papuosti beze? Ar nieko neatsitiks beze? Ta prasme neisskys, nenuplauks ir pan.

tiks tikrai. nieko neatsitiks.
Atsakyti
Merginos patarkit kaip nupiesti gaisrine masine ant vaiko toeto. Na masinos tikrai nwislipdysiu.man pee aukstas pilotazas bet va nupiesti galima butu.tik nezinau kaip raudona ir geltonb spalva isgauti ir is ko ta piesimo mase ar krema padaryti.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2012 08 08, 21:41)
Merginos patarkit kaip nupiesti gaisrine masine ant vaiko toeto. Na masinos tikrai nwislipdysiu.man pee aukstas pilotazas bet va nupiesti galima butu.tik nezinau kaip raudona ir geltonb spalva isgauti ir is ko ta piesimo mase ar krema padaryti.

gal pavyks tokia nulipdyti http://maminsite.ru/...hp?f=369&t=2942

daugiau pvz. https://www.google.l...GHrPT4QTZhIGYBw
Atsakyti
Šaunuolės kepdamos vieną už kitą gražesnius skanėstus - šaunuolės.

Pasirodau savo ax.gif

Vaikams labai patiko thumbup.gif Ištirpo akimirksniu, net nespėjau nufotografuoti viso "būrio" gėlyčių. Parodau išlikusią

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika+: 08 rugpjūčio 2012 - 23:28
QUOTE(zuika+ @ 2012 08 09, 00:20)
Šaunuolės kepdamos vieną už kitą gražesnius skanėstus - šaunuolės.

Pasirodau savo  ax.gif

Vaikams labai patiko  thumbup.gif  Ištirpo akimirksniu, net nespėjau nufotografuoti viso "būrio" gėlyčių. Parodau išlikusią

Gerai atrodo tos gelytes wub.gif ,as siam savaitgaliui irgi jas darysiu thumbup.gif
Atsakyti
zuika+ o kaip jus 'lapiukus' pritvirtinot? as bandziau, bet man nepavyko dailiai padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dani84 @ 2012 08 09, 01:58)
zuika+  o kaip jus 'lapiukus' pritvirtinot? as bandziau, bet man nepavyko dailiai padaryti  g.gif

va ir aš dariau, su baltu šokoladu, bet sunkiai lipo, aišku kai jau pristingi šaldytuve tai jau sunkiai vaikai beatplėšė, bet dailiai ir man nepavyko...matėsi baltas šokoladas...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2012 08 08, 22:41)

Darykit aplikacija,piest nereiks. Atsispauzdinkit masina ant popieriaus ir detales is pastilazo issikirpkit. Labai lengva daryti,suklijuosit ant torto ir viskas. Mano daryta aplikacija tik su arkliuku cia https://www.facebook...1...e=3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leila10: 09 rugpjūčio 2012 - 08:05
Sveikutes, atnešu ir aš paskutinius savo darbelius mirksiukas.gif
Trys MEDUČIAI ir du ŠOKOLADINIAI SU MASKARPONĖS SŪRIU

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti