Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2012 08 08, 09:37)
parasykit Nestle ir paklauskit smile.gif


aciu uz patarima, parasiau, gavau atsakyma...
"Ne, Baltijos šalyse tokiu produktu neprekiaujame."
doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!

Suradau jus, nes labai reikia patarimo torto dekoravimo klausimu. Kepiau si torta jau daug kartu ir tiktai labai skanus ir paprastas

http://skanusgyvenim...s-tiramisu.html

Taciau si karta esu paprasyta ji iskepti draugo gimtadieniui. Noretusi suteikti jam kakzokio sventiskumo. Jo virsus toks gana minkstas, tad nelabai sugalvoju kaip paprastai, bet graziai papuosti. Svarstau apie uogas. Kazin ar cia jos tiktu g.gif

Buciau labai dekinga uz patarimus ir idejas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flamingo @ 2012 08 08, 14:33)
aciu uz patarima, parasiau, gavau atsakyma...
"Ne, Baltijos šalyse tokiu produktu neprekiaujame."
doh.gif

na va, bent jau nereiks sukti galvos yra ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2012 08 08, 12:23)
Laba diena, gal kuri turite meškučio lipdymo nuorodą? Pasidalinkite prašau 4u.gif
Ir kuri masė lengviau pasiduotų meškučio lipdymui?

http://www.youtube.c...h?v=XWIgExfSegU
dariau pagal šį.
Atsakyti
thumbup.gif NUOSTABUS TORTAI...KOKS KURYBISKUMAS...AS PATI TIK PRADEDANTI SIA VEIKLA,MAN LABAI PATINKA KAZKA BANDYTI,KURTI,TODEL SMAGU PASISEMTI IDEJU IS VISUR BEI JAS BANDYTI IGYVENDINTI...ACIU UZ NAUJAS IDEJAS smile.gif IDECIAU IR KELETA SAVO GAMINIU FOTO,TIK NZN KAIP sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2012 08 08, 00:55)
4u.gif Gal pasakysit kokiu santykiu pilti sirupa ir vandeni i tikra beze vietoj cukraus?

skaičiau, ilgai skaičiau šitą klausimą. .. Jeigu jau turit gatavą sirupą, tai jis juk skystas, jau paruoštas. Tai ko gero, reiktų jį užvirinti. Bet va klausimas, kiek jo užvirint, kad būtų geros proporcijos pagal plakamus baltymus.
Aš visada pati išverdu sirupą iš kristalinio cukraus, tai negaliu atsakyt į klausimą apie sirupus ir vandenis.

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 08, 09:48)
cia turbut tik adrija ir naitas tikraja daro.lauk ju zodzio  smile.gif

biggrin.gif

QUOTE(Ruth1980 @ 2012 08 08, 16:15)
thumbup.gif  NUOSTABUS TORTAI...KOKS KURYBISKUMAS...AS PATI TIK PRADEDANTI SIA VEIKLA,MAN LABAI PATINKA KAZKA BANDYTI,KURTI,TODEL SMAGU PASISEMTI IDEJU IS VISUR BEI JAS BANDYTI IGYVENDINTI...ACIU UZ NAUJAS IDEJAS smile.gif IDECIAU IR KELETA SAVO GAMINIU FOTO,TIK NZN KAIP sad.gif

per www.radikal.ru
browse
pasirenkat nuotrauką,
tada kai užkrauna tame puslapyje,
pasirenkat antrą eilutę "kartinka v tekste" lygtai ir nukopijuojat iš ten į čia, į norimą vietą.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 08 08, 16:34)
skaičiau, ilgai skaičiau šitą klausimą. .. Jeigu jau turit gatavą sirupą, tai jis juk skystas, jau paruoštas. Tai ko gero, reiktų jį užvirinti. Bet va klausimas, kiek jo užvirint, kad būtų geros proporcijos pagal plakamus baltymus.
Aš visada pati išverdu sirupą iš kristalinio cukraus, tai negaliu atsakyt į klausimą apie sirupus ir vandenis.



jis nera visai paruostas kaip suprantu. Jei gaminti karamele, tai dedasi 2 stiklines cukraus, 1/4 stilines sirupo ir 1/2 stiklines vadens. g.gif Kazin ar tinka beze tokios proporcijos? Ir kiek baltmu tada reiktu imti.. nu cia jau visa matematika gaunasi
Atsakyti
sveikutes,ziuriu kalbat apie beze.....

man ji gaunasi visada....ir labai man padejo naito patarimai,aciu jai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

visada imu 120 gr cukraus ir 3 saukstus vandens vienam kiausiniui.cukru su vandeniu gerai ismaisau...ir vis maisau ji uzkaitus ant ugnies iki pradeda virti.....tada plaku baltymus,o sirupas verda ir burbuliuoja....kai jau pasidaro tirstas..ir burbulai sunkiai kyla...,ikisu sakute ir pabandau ispusti burbula,jei isipucia gerai,pilu sirupa i baltymus ir plaku ....visada gaunasi gerai.citrinos rugsties dedu pagal skoni.

gal kitos daro kitaip....
Atsakyti
Norint idet foto nereikia nei jokiu radikal ar kitu,juk atsakant zinute yra is karto failo prisegimas,tai tik nuotrauka sumazinat apie 100kb ir idedat,paprasta ir greita mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites noriu paklausti: planuoju daryti rafaelo torta su varskes pertepimu, ir noriu puosti beze, tik klausimas iskylo: ar reikia virsutini sluoksni tepti pertepimu ir tada ant virsaus beze, ar beze dedasi tiesiai ant biskvitu? o gal reikia visa torciuka aptepti kokiu sveistiniu kremuku? net nezinau ka daryti

ir dar kaip suprantu viena diena surenku tortuka, pertepu ji, o tik kita diena ji puosiu? ar teisingai supratau
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2012 08 08, 15:09)



Ačiū už nuorodą, o iš kokios masės darote?? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ar tinka ant mmg mase apdengto torto, ji dar papildomomai papuosti beze? Ar nieko neatsitiks beze? Ta prasme neisskys, nenuplauks ir pan.
Atsakyti