Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2012 08 07, 19:54)
sugarcraft gun ? g.gif

O aš su juo nemoku dirbti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 07, 20:54)
sugarcraft gun ? g.gif

Taip,tikriausiai sitas. Dekui labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 07, 17:46)

As tai, nuemus nuo virykles, pastatau i salta vandeni ir toliau plaku, bet ar taip galima nezinau blush2.gif

Va va ir as vis pagalvoju, ar negeriau butu ji i salta vandeni ikist ir baigt plakt g.gif , nes man ir buna, kad pradzioj, kai dzibuoju, tai ta slapia beze kaip ir gera, bet i gala, kaip ir noretu truputi patyst
Atsakyti
4u.gif Gal pasakysit kokiu santykiu pilti sirupa ir vandeni i tikra beze vietoj cukraus?
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2012 08 07, 23:55)
4u.gif Gal pasakysit kokiu santykiu pilti sirupa ir vandeni i tikra beze vietoj cukraus?

cia turbut tik adrija ir naitas tikraja daro.lauk ju zodzio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2012 08 07, 15:42)

sitos smile.gif
kad kazkur ju yra tai nestebina, ieskau cia pas mus LT, ir nerandu, jauciu rimtai nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(flamingo @ 2012 08 08, 09:27)
sitos smile.gif
kad kazkur ju yra tai nestebina, ieskau cia pas mus LT, ir nerandu, jauciu rimtai nera  verysad.gif

parasykit Nestle ir paklauskit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 08 rugpjūčio 2012 - 08:38
Sveikos smile.gif
pirma karta gyvenime kepu torta ir noreciau pabandyti ji dengti pastilazu. norejau jusu pasiklausti del to sviestinio kremo, kiek man jo pasigaminti, jei noriu aptepti snikersa kazkur 22 cm skersmens? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KistinaR @ 2012 08 08, 11:01)
Sveikos smile.gif
pirma karta gyvenime kepu torta ir noreciau pabandyti ji dengti pastilazu. norejau jusu pasiklausti del to sviestinio kremo, kiek man jo pasigaminti, jei noriu aptepti snikersa kazkur 22 cm skersmens? blush2.gif

cia jau nuo jusu priklauso kiek zadat ten jo deti, darant paprasta: sviestas+cukraus pudra (isplakat sviesta iki purumo+pudros pagal skoni) visad lengvai ir greit pasidarysit dar jei truks. Man puses pakiuko dazniausiai 24cm (bet cia kaip kam, koks torto lygumas, sviesus ar tamsus biskvitai ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 08, 11:32)
cia jau nuo jusu priklauso kiek zadat ten jo deti, darant paprasta: sviestas+cukraus pudra (isplakat sviesta iki purumo+pudros pagal skoni) visad lengvai ir greit pasidarysit dar jei truks. Man puses pakiuko dazniausiai 24cm (bet cia kaip kam, koks torto lygumas, sviesus ar tamsus biskvitai ir t.t.)

nu aisku, reiks bandyt, ziuresiu, kaip cia man seksis biggrin.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KistinaR: 08 rugpjūčio 2012 - 10:50
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 08, 08:48)
cia turbut tik adrija ir naitas tikraja daro.lauk ju zodzio  smile.gif

4u.gif vakar dariau morengini sviestini krema. Nu pasaka. Dejau cukru, noreciau su sirupu,, nes daug turiu
Atsakyti
Laba diena, gal kuri turite meškučio lipdymo nuorodą? Pasidalinkite prašau 4u.gif

Ir kuri masė lengviau pasiduotų meškučio lipdymui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy33: 08 rugpjūčio 2012 - 11:24