QUOTE(ramune.v @ 2012 08 07, 15:38)
is lenku tokius veza, pas mus turgiuke buna bet ne visad, nereikejo tai nesidomejau labiau bet tikrai esu macius, pasidomekit tie kas sausainiukus turgeliuose prekiauja.
O daryti rankomis atrodo paprasta bet ten reik ir su sokoladu atidirbti ir rankeles atmusti
sulaiscius man viskas liuks O beze gal nedaplaket arba siltai po to laiket nors kai kurios mergaites sako pries sl. beze netepa sviestiniu as visad tepu, nu neciuoja rodos ir toli vaziuojant (pfu pfu pfu )
Papildyta:
O daryti rankomis atrodo paprasta bet ten reik ir su sokoladu atidirbti ir rankeles atmusti
sulaiscius man viskas liuks O beze gal nedaplaket arba siltai po to laiket nors kai kurios mergaites sako pries sl. beze netepa sviestiniu as visad tepu, nu neciuoja rodos ir toli vaziuojant (pfu pfu pfu )
Papildyta:
Va būtent tos rudos lazdelės yra iš lenkų. Dar galima pasidairyti kokiose mažose parduotuvytėse, ne supermarketuose, ar turguje
Na net neįsivaizduoju, jau kažkur vežti tai aplomai būtų baisu O ji šilta buvo nes ant garų vonelės maišyta. Ar laukiat kol atauš. Gal į šaldytuvą dėti?