Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2012 08 07, 15:38)
is lenku tokius veza, pas mus turgiuke buna bet ne visad, nereikejo tai nesidomejau labiau bet tikrai esu macius, pasidomekit tie kas sausainiukus turgeliuose prekiauja.
O daryti rankomis atrodo paprasta bet ten reik ir su sokoladu atidirbti ir rankeles atmusti doh.gif

sulaiscius man viskas liuks  rolleyes.gif O beze gal nedaplaket g.gif arba siltai po to laiket g.gif nors kai kurios mergaites sako pries sl. beze netepa sviestiniu as visad tepu, nu neciuoja rodos ir toli vaziuojant g.gif  ax.gif (pfu pfu pfu biggrin.gif )
Papildyta:

Va būtent tos rudos lazdelės yra iš lenkų. Dar galima pasidairyti kokiose mažose parduotuvytėse, ne supermarketuose, ar turguje drinks_cheers.gif

Na net neįsivaizduoju, jau kažkur vežti tai aplomai būtų baisu doh.gif O ji šilta buvo nes ant garų vonelės maišyta. Ar laukiat kol atauš. Gal į šaldytuvą dėti?
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2012 08 07, 15:41)
ir dar norėjau paklausti, su kuo beze dažote, šlapių dažų negalima, ar ne?

dedu americolor gelinius.

---
kazkada dariau torta irgi vien su zele gabaliukais(visada ji darau arba su persikais,arba su vysniom),tai sake irgi sausokas buvo.isvada-torta,su zele gabaliukais reikia sulieti kiek daugiau nei iprastai su vaisiais/uogom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 07, 15:53)
---
kazkada dariau torta irgi vien su zele gabaliukais(visada ji darau arba su persikais,arba su vysniom),tai sake irgi sausokas buvo.isvada-torta,su zele gabaliukais reikia sulieti kiek daugiau nei iprastai su vaisiais/uogom smile.gif

as ir su geliniais
tas tiesa del tortu su zelatina, jau ir is savo mazos patirties jau ta pastebejau doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Daisy33 @ 2012 08 07, 15:44)
Na net neįsivaizduoju, jau kažkur vežti tai aplomai būtų baisu doh.gif  O ji šilta buvo nes ant garų vonelės maišyta. Ar laukiat kol atauš. Gal į šaldytuvą dėti?

gerai isplakit ne tik ant garu bet ir nukelta nuo ju, o po to luktelkit kol nebus l. silta, man tada standziai gaunasi. nes jei tortas tik is saldytuvo, o beze l. silta desit ji trauksis, pvz tarp rozyciu puosimo gali likti tarpai ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 07 rugpjūčio 2012 - 15:05
QUOTE(Daisy33 @ 2012 08 07, 15:44)
Va būtent tos rudos lazdelės yra iš lenkų. Dar galima pasidairyti kokiose mažose parduotuvytėse, ne supermarketuose, ar turguje  drinks_cheers.gif

Kalbama buvo apie šokoladines lazdeles, o sausainių lazdelių aplietų šokoladu yra ir parduotuvėse
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 07, 15:53)

---

Na viskas aišku, pirmą kart dariau kitą kart žinosiu drinks_cheers.gif 4u.gif

O kur yra pirkti tų Americolor dažų?

QUOTE(ramune.v @ 2012 08 07, 16:03)
gerai isplakit ne tik ant garu bet ir nukelta nuo ju, o po to luktelkit kol nebus l. silta, man tada standziai gaunasi. nes jei tortas tik is saldytuvo, o beze l. silta desit ji trauksis, pvz tarp rozyciu puosimo gali likti tarpai ir pan.

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Dar toks klausimas iš ko geriausiai lypdyti figūrėles papuošimui? KOKIOS NUOMONĖS BŪTŲ DĖL marshmalows SALDAINIŲ MASĖS?
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 08 07, 13:43)
Erikiuxxx labai grazus tortas tikrai,man dar net graziau minimaliai,nei jei butu visas spiecius drugeliu prideta  smile.gif

Man asmeniskai, irgi nepatinka su specium, bet taip norejo, o liko patenkinta ir tokiu koks isejo ax.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 08 07, 14:38)
roziu manija biggrin.gif

Aha, labai grazu man wub.gif

QUOTE(Daisy33 @ 2012 08 07, 14:41)

Erikiuxxx, o tu su persikais darai?
ir dar norėjau paklausti, su kuo beze dažote, šlapių dažų negalima, ar ne?

As dariau su zele gabaliukais, bet asmeniskai man nepatinka, bet visi gyre bigsmile.gif
sekanti karta dariau su zele, ir + konservotu persiku pripjausciau, tai super , visiems labai patiko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 07, 15:03)

As tai, nuemus nuo virykles, pastatau i salta vandeni ir toliau plaku, bet ar taip galima nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 07, 15:43)
tai jei saldu,dekit daugiau rugsteles ir nebus saldu.numazinus cukru,neisplaksit beziuko

Aciu, reiskia reiks det daugiau rugsties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2012 08 07, 15:45)
Dar toks klausimas iš ko geriausiai lypdyti figūrėles papuošimui? KOKIOS NUOMONĖS BŪTŲ DĖL marshmalows SALDAINIŲ MASĖS?

man geriausia is pastilazo. bandziau ir is saldainiu sokoladines mases, bet ji lieka minksta (nors ir dejau krakmolo),del to nelabai patogu su ja lipdyti. apkieteja tik saltai stovedama. Is marcipanines dar galima, bet labai migdolus smulkiai reikia sumalti, nes kitaip trupanti lieka.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 07, 17:46)

tortas labai grazus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pasirodysiu savo tortuka, nesu profesionale sioje srityje , torta is vis kepu koki 3 syki tad labai neteiskit blush2.gif
Melyniu tortas , receptas is galvos..
user posted image
Atsakyti
Meginos gal kuri zinote kaip vadinasi tas irankis kur spaudzia juosteles dekorui (Kaip spagetis tik storesnes) jei supratot apie ka as cia g.gif Buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leila10 @ 2012 08 07, 20:48)
Meginos gal kuri zinote kaip vadinasi tas irankis kur spaudzia juosteles dekorui (Kaip spagetis tik storesnes) jei supratot apie ka as cia  g.gif  Buciau dekinga smile.gif

sugarcraft gun ? g.gif
Atsakyti