Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikutes, noriu paklausti del slapio beze man jislaaabai saldus tai pagalvojau jei deciau perpus maziau cukraus nei recepte ar issiplaktu man inai g.gif . Labai buciau dekinga jei kas pasidalintu patirtim 4u.gif
Ir beje lygtais ji nedraugauja su kremais kuriuose yra zelatino? ane g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 08 07, 10:16)
aciu, Atize 4u.gif

O del tu sokolado pagaliuku, man rodos pacioms galima pasidaryti, (kazkur skaiciau) g.gif , o gal jau gatavu yra pirkti g.gif

Nu zinok netikiu kad butent taip galima rankom pasidaryti schmoll.gif Tuo labiau zinau kad kazkuri imone vilniuje ar kaune buten tokius papuosimus dezem uzsakinejea is danijos ar tai lenkijos... Kazkada sokoladiniu papuosimu kataloga varciau ir turiu kazkur namuose doh.gif Na jeigu nesulauksiu atsakymo vistiek as juos surasiu pirkt biggrin.gif O tada kai manes klausk atsakysiu kaip ir dauguma rankom dariau juk tai taip parasta yra receptas internete lotuliukas.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 08 07, 10:28)
Mačiau šokoladinių vamzdelių galima ir parsisiūsti, tik kaina nežmoniška mirksiukas.gif

parsisiust jo ir agu0na sake kad kaina ju labai didele..... As zinau kad ju yra lietuvoje tik nepamenu kur verysad.gif Po persikraustymo puse daiktu nerandu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 07 rugpjūčio 2012 - 11:44
QUOTE(Atize @ 2012 08 07, 12:45)
Nu zinok netikiu kad butent taip galima rankom pasidaryti  schmoll.gif  Tuo labiau zinau kad kazkuri imone vilniuje ar kaune buten tokius papuosimus dezem uzsakinejea is danijos ar tai lenkijos... Kazkada sokoladiniu papuosimu kataloga varciau ir turiu kazkur namuose  doh.gif  Na jeigu nesulauksiu atsakymo vistiek as juos surasiu pirkt  biggrin.gif O tada kai manes klausk atsakysiu kaip ir dauguma rankom dariau juk tai taip parasta yra receptas internete  lotuliukas.gif  bigsmile.gif
Papildyta:
parsisiust jo ir agu0na sake  kad kaina ju labai didele..... As zinau kad ju yra lietuvoje tik nepamenu kur  verysad.gif Po persikraustymo puse daiktu nerandu....

drinks_cheers.gif
Man taip pat butu idomu suzinoti kur galima tokiu lazdeliu isigiti, bet kazaip niekda cia neklausiau, nes nesitikejau atsakymo sulaukti blush2.gif As tai viena karteli zaidziau su juodu sokoladu ir sukiau tokius vamzdelius tusciavidurius bet labai daug darbo doh.gif tai ir mazam totukui 18 skersmens nesugebejau padaryti kad aplink visa butu blush2.gif biggrin.gif va pagal si pavyzd5 bandziau http://cakecentral.c...ellos-natis-way dar ziurejau youtube va cia http://www.youtube.c...h?v=PVG4az0_lN8 kaip daro, bet nebandziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 08 07, 10:48)
Kadangi Keila apie antgali kiekvienoj temoj raso, tai si syki parasysiu as uz ja, tiksliau pacituosiu  biggrin.gif

QUOTE(*Keila* @ 2012 06 24, 10:30)
mergaites daug kartu rasiau, kad pagal viska reikalingas 1M (zvaigzdute), tik gana plati, buvo pas Mingailiux berots, tik per siaura, del to rozes gavosi per smulkios. Jus paziurekit youtube kaip daro, su 1M
Nors mokant jas sukti tinka bet kuris petal antgalis
O kad tokios grazios iseitu kaip Keilai tai reikia nemazai ranka atidirbt  biggrin.gif

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif

QUOTE(Atize @ 2012 08 07, 11:08)
Merginos gal zinote kur galima tokiu sokoladiniu lazdeliu nusipirkti?

Jei neklystu esu mačiusi Rimi 4u.gif

Papildyta:
Kadangi mano klausimai buvo pašalinti doh.gif pasikartosiu blush2.gif

Dėl varškinio gaivumėlio , kurį dariau be jokių vaisių ar uog, dėjau žėlė. Biskvitui naudojau rafaelo biskvitą. Ar jums nesigauna per sausas? Viską dariau pagal receptą.

Puošiau šlapia beze,išlakiau iki reikiamo standumo, nuo šloutelės sunkiai nusipurtė. Bet vis tik darant puošimą, man ji tokia minkštoka ir po kurio laiko tik vos vos sustandėjo. O gal taip ir turi būti???

O gal beze su varškiniu gaivumėliu visai nedraugauja? g.gif
Papildyta:
QUOTE(niukse @ 2012 08 07, 11:57)
Sveikutes, noriu paklausti del slapio beze man jislaaabai saldus tai pagalvojau jei deciau perpus maziau cukraus nei recepte ar issiplaktu man inai  g.gif . Labai buciau dekinga jei kas pasidalintu patirtim  4u.gif
Ir beje lygtais ji nedraugauja su kremais kuriuose yra zelatino? ane  g.gif

Manau neišsiplaktų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2012 08 07, 09:28)

Kas kepet toki  torta?
http://www.sonatinos...arameliniu.html
Noriu ji siandien kepti ,bet beda ta, kad nemegstu kavos karameliniam kremuke. Kuo pakeisti kava ? Galima be jos, bet tada kremukas nebus toks purus kaip su kava g.gif
esu nusiziurejus ji,bet niekaip rankos nekyla prie morengu kepimo smile.gif lauksiu atsiliepimu smile.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 08 07, 09:28)

labai grazus,ypac antrasis

QUOTE(Atize @ 2012 08 07, 11:08)
Merginos gal zinote kur galima tokiu sokoladiniu lazdeliu nusipirkti?

klauskit pas asseni smile.gif

QUOTE(niukse @ 2012 08 07, 11:57)
Sveikutes, noriu paklausti del slapio beze man jislaaabai saldus tai pagalvojau jei deciau perpus maziau cukraus nei recepte ar issiplaktu man inai  g.gif . Labai buciau dekinga jei kas pasidalintu patirtim  4u.gif
Ir beje lygtais ji nedraugauja su kremais kuriuose yra zelatino? ane  g.gif
tai jei saldu,dekit daugiau rugsteles ir nebus saldu.numazinus cukru,neisplaksit beziuko
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 07, 12:43)
esu nusiziurejus ji,bet niekaip rankos nekyla prie morengu kepimo  smile.gif  lauksiu atsiliepimu smile.gif
klauskit pas asseni  smile.gif

tai jei saldu,dekit daugiau rugsteles ir nebus saldu.numazinus cukru,neisplaksit beziuko

klausiau..... mirksiukas.gif
Atsakyti

ACIU ACIU visiems uz pastebejima mano tortuko aciuks.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(smailyttte @ 2012 08 06, 11:51)

Labai grazus tavo tortukas, spalva superine, labai patiko wub.gif

QUOTE(naitas @ 2012 08 06, 14:51)
trūksta žodžių.. šiand varčiau angliškų vestuvinių tortų žurnalą, tai laisvai galėtų pretenduoti į viršelio fotkę.
Pala pala, o tai kur tas spiečius jaunosios taip norėtų drugelių lens.gif  biggrin.gif

WOW, kaip smagu, reiskia vertas demesio bigsmile.gif , puikiai pavyko, nors nesitikejau kad kaskas iseis ax.gif (labai gaila, kad nenufotkinau, kaip atrode tortukas tik su mase, o atrode tagiskai, ipac virsutinis, ir virsuje plyses trijose vietose ir apacia doh.gif )
ACIU labai uz ivertinima 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O spiečius ? taip ir liko guleti dezutese lotuliukas.gif Gerai kad turejau, kelis didesnius drugelius, pasidarius atsargai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daisy33 @ 2012 08 07, 12:30)

Dėl varškinio gaivumėlio , kurį dariau be jokių vaisių ar uog, dėjau žėlė. Biskvitui naudojau rafaelo biskvitą. Ar jums nesigauna per sausas? Viską dariau pagal receptą.

Puošiau šlapia beze,išlakiau iki reikiamo standumo, nuo šloutelės sunkiai nusipurtė. Bet vis tik darant puošimą, man ji tokia minkštoka ir po kurio laiko tik vos vos sustandėjo. O gal taip ir turi būti???

O tu biskvitus sulaistynejai ??? nes man jisai net per slapias iseina smile.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 07, 12:43)
esu nusiziurejus ji,bet niekaip rankos nekyla prie morengu kepimo  smile.gif  lauksiu atsiliepimu smile.gif

Bet yra RIMI pirkti gatavu morengu, gal tiktu ?

Papildyta:
QUOTE(Atize @ 2012 08 07, 09:48)
mergaites daug kartu rasiau, kad pagal viska reikalingas 1M (zvaigzdute), tik gana plati, buvo pas Mingailiux berots, tik per siaura, del to rozes gavosi per smulkios. Jus paziurekit youtube kaip daro, su 1M

As nusipirkau 1M, bet dar nebandziau, O tai ka, buna ju skirtingu didziu 1M ???
Papildyta:
QUOTE(*Keila* @ 2012 08 06, 09:10)

su puoskste labai patiko tortukas wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 08 07, 08:28)

Zidras tortukas nuostabus wub.gif thumbup.gif

--------------

ir visi kiti grazus tortukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 08 07, 10:45)
Nu zinok netikiu kad butent taip galima rankom pasidaryti  schmoll.gif  Tuo labiau zinau kad kazkuri imone vilniuje ar kaune buten tokius papuosimus dezem uzsakinejea is danijos ar tai lenkijos... Kazkada sokoladiniu papuosimu kataloga varciau ir turiu kazkur namuose  doh.gif  Na jeigu nesulauksiu atsakymo vistiek as juos surasiu pirkt  biggrin.gif O tada kai manes klausk atsakysiu kaip ir dauguma rankom dariau juk tai taip parasta yra receptas internete  lotuliukas.gif  bigsmile.gif
Papildyta:
parsisiust jo ir agu0na sake  kad kaina ju labai didele..... As zinau kad ju yra lietuvoje tik nepamenu kur  verysad.gif Po persikraustymo puse daiktu nerandu....

As tai daryciau turbut pati http://www.youtube.c...;feature=relmfu is principo biggrin.gif istikruju man atrodo nieko cia sudetingo,tik reikia atkalt ranka. Pasiskaitinek tik apie sokolado,kaip ji teisingai sildyti,kad siltesniame ore nesilydytu,kazkur maciau bet nepamenu kur...

Erikiuxxx labai grazus tortas tikrai,man dar net graziau minimaliai,nei jei butu visas spiecius drugeliu prideta smile.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos, turiu klausima:

gal zinot kur yra pirkti KIT KAT White?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 08 07, 12:45)
Nu zinok netikiu kad butent taip galima rankom pasidaryti  schmoll.gif  Tuo labiau zinau kad kazkuri imone vilniuje ar kaune buten tokius papuosimus dezem uzsakinejea is danijos ar tai lenkijos...

is lenku tokius veza, pas mus turgiuke buna bet ne visad, nereikejo tai nesidomejau labiau bet tikrai esu macius, pasidomekit tie kas sausainiukus turgeliuose prekiauja.
O daryti rankomis atrodo paprasta bet ten reik ir su sokoladu atidirbti ir rankeles atmusti doh.gif
QUOTE(Daisy33 @ 2012 08 07, 13:30)

sulaiscius man viskas liuks rolleyes.gif O beze gal nedaplaket g.gif arba siltai po to laiket g.gif nors kai kurios mergaites sako pries sl. beze netepa sviestiniu as visad tepu, nu neciuoja rodos ir toli vaziuojant g.gif ax.gif (pfu pfu pfu biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(versaal @ 2012 08 07, 09:28)
Kas kepet toki  torta?
http://www.sonatinos...arameliniu.html
Noriu ji siandien kepti ,bet beda ta, kad nemegstu kavos karameliniam kremuke. Kuo pakeisti kava ? Galima be jos, bet tada kremukas nebus toks purus kaip su kava g.gif

sio nekepus, bijau morengu smile.gif bet naudoju si krema-man jis laaabai nors siaip kavos negeriu, tik reik atsargiai kad nenuskiesti nes skystas gali gautis- o tada tai jau... be kavos jo neisivaizduoju schmoll.gif
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 07, 14:24)
As nusipirkau 1M, bet dar nebandziau, O tai ka, buna ju skirtingu didziu 1M ???

roziu manija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 07, 14:24)
WOW, kaip smagu, reiskia vertas demesio bigsmile.gif , puikiai pavyko, nors nesitikejau kad kaskas iseis ax.gif (labai gaila, kad nenufotkinau, kaip atrode tortukas tik su mase, o atrode tagiskai, ipac virsutinis, ir virsuje plyses trijose vietose ir apacia doh.gif )
ACIU labai uz ivertinima 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Papildyta:
[size=1]
O tu biskvitus sulaistynejai ??? nes man jisai net per slapias iseina smile.gif
[/color]

Tikrai vertas dėmesio, gali neabejoti mirksiukas.gif

Taip aš biskvitus sulaisčiau su beveik 200ml skystimo. Bet kaip minėjau, nedėjau jokių vaisių/uogų, kurie priduoda šlapumo. Tik žėlė. Tai gal būtent dėl to jis man toks gavosi? g.gif

Erikiuxxx, o tu su persikais darai?

ir dar norėjau paklausti, su kuo beze dažote, šlapių dažų negalima, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(flamingo @ 2012 08 07, 15:20)
Laba diena, merginos, turiu klausima:

gal zinot kur yra pirkti KIT KAT White?

Ar ne šios
http://www.amazon.co...ef=pd_sim_gro_1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 07 rugpjūčio 2012 - 14:42