Sveikutes, noriu paklausti del slapio beze man jislaaabai saldus tai pagalvojau jei deciau perpus maziau cukraus nei recepte ar issiplaktu man inai . Labai buciau dekinga jei kas pasidalintu patirtim
Ir beje lygtais ji nedraugauja su kremais kuriuose yra zelatino? ane
QUOTE(*Keila* @ 2012 08 07, 10:16)
aciu, Atize
O del tu sokolado pagaliuku, man rodos pacioms galima pasidaryti, (kazkur skaiciau) , o gal jau gatavu yra pirkti
O del tu sokolado pagaliuku, man rodos pacioms galima pasidaryti, (kazkur skaiciau) , o gal jau gatavu yra pirkti
Nu zinok netikiu kad butent taip galima rankom pasidaryti Tuo labiau zinau kad kazkuri imone vilniuje ar kaune buten tokius papuosimus dezem uzsakinejea is danijos ar tai lenkijos... Kazkada sokoladiniu papuosimu kataloga varciau ir turiu kazkur namuose Na jeigu nesulauksiu atsakymo vistiek as juos surasiu pirkt O tada kai manes klausk atsakysiu kaip ir dauguma rankom dariau juk tai taip parasta yra receptas internete
Papildyta:
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 08 07, 10:28)
Mačiau šokoladinių vamzdelių galima ir parsisiūsti, tik kaina nežmoniška
parsisiust jo ir agu0na sake kad kaina ju labai didele..... As zinau kad ju yra lietuvoje tik nepamenu kur Po persikraustymo puse daiktu nerandu....
QUOTE(Atize @ 2012 08 07, 12:45)
Nu zinok netikiu kad butent taip galima rankom pasidaryti Tuo labiau zinau kad kazkuri imone vilniuje ar kaune buten tokius papuosimus dezem uzsakinejea is danijos ar tai lenkijos... Kazkada sokoladiniu papuosimu kataloga varciau ir turiu kazkur namuose Na jeigu nesulauksiu atsakymo vistiek as juos surasiu pirkt O tada kai manes klausk atsakysiu kaip ir dauguma rankom dariau juk tai taip parasta yra receptas internete
Papildyta:
parsisiust jo ir agu0na sake kad kaina ju labai didele..... As zinau kad ju yra lietuvoje tik nepamenu kur Po persikraustymo puse daiktu nerandu....
Papildyta:
Man taip pat butu idomu suzinoti kur galima tokiu lazdeliu isigiti, bet kazaip niekda cia neklausiau, nes nesitikejau atsakymo sulaukti As tai viena karteli zaidziau su juodu sokoladu ir sukiau tokius vamzdelius tusciavidurius bet labai daug darbo tai ir mazam totukui 18 skersmens nesugebejau padaryti kad aplink visa butu va pagal si pavyzd5 bandziau http://cakecentral.c...ellos-natis-way dar ziurejau youtube va cia http://www.youtube.c...h?v=PVG4az0_lN8 kaip daro, bet nebandziau
QUOTE(Atize @ 2012 08 07, 10:48)
Kadangi Keila apie antgali kiekvienoj temoj raso, tai si syki parasysiu as uz ja, tiksliau pacituosiu
QUOTE(*Keila* @ 2012 06 24, 10:30)
mergaites daug kartu rasiau, kad pagal viska reikalingas 1M (zvaigzdute), tik gana plati, buvo pas Mingailiux berots, tik per siaura, del to rozes gavosi per smulkios. Jus paziurekit youtube kaip daro, su 1M
Nors mokant jas sukti tinka bet kuris petal antgalis
O kad tokios grazios iseitu kaip Keilai tai reikia nemazai ranka atidirbt
QUOTE(*Keila* @ 2012 06 24, 10:30)
mergaites daug kartu rasiau, kad pagal viska reikalingas 1M (zvaigzdute), tik gana plati, buvo pas Mingailiux berots, tik per siaura, del to rozes gavosi per smulkios. Jus paziurekit youtube kaip daro, su 1M
Nors mokant jas sukti tinka bet kuris petal antgalis
O kad tokios grazios iseitu kaip Keilai tai reikia nemazai ranka atidirbt
Ačiū labai už atsakymą
QUOTE(Atize @ 2012 08 07, 11:08)
Merginos gal zinote kur galima tokiu sokoladiniu lazdeliu nusipirkti?
Jei neklystu esu mačiusi Rimi
Papildyta:
Kadangi mano klausimai buvo pašalinti pasikartosiu
Dėl varškinio gaivumėlio , kurį dariau be jokių vaisių ar uog, dėjau žėlė. Biskvitui naudojau rafaelo biskvitą. Ar jums nesigauna per sausas? Viską dariau pagal receptą.
Puošiau šlapia beze,išlakiau iki reikiamo standumo, nuo šloutelės sunkiai nusipurtė. Bet vis tik darant puošimą, man ji tokia minkštoka ir po kurio laiko tik vos vos sustandėjo. O gal taip ir turi būti???
O gal beze su varškiniu gaivumėliu visai nedraugauja?
Papildyta:
QUOTE(niukse @ 2012 08 07, 11:57)
Sveikutes, noriu paklausti del slapio beze man jislaaabai saldus tai pagalvojau jei deciau perpus maziau cukraus nei recepte ar issiplaktu man inai . Labai buciau dekinga jei kas pasidalintu patirtim
Manau neišsiplaktų
QUOTE(versaal @ 2012 08 07, 09:28)
Kas kepet toki torta?
http://www.sonatinos...arameliniu.html
Noriu ji siandien kepti ,bet beda ta, kad nemegstu kavos karameliniam kremuke. Kuo pakeisti kava ? Galima be jos, bet tada kremukas nebus toks purus kaip su kava
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 08 07, 09:28)
labai grazus,ypac antrasis
QUOTE(Atize @ 2012 08 07, 11:08)
Merginos gal zinote kur galima tokiu sokoladiniu lazdeliu nusipirkti?
klauskit pas asseni
QUOTE(niukse @ 2012 08 07, 11:57)
tai jei saldu,dekit daugiau rugsteles ir nebus saldu.numazinus cukru,neisplaksit beziukoIr beje lygtais ji nedraugauja su kremais kuriuose yra zelatino? ane
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 07, 12:43)
esu nusiziurejus ji,bet niekaip rankos nekyla prie morengu kepimo lauksiu atsiliepimu
klauskit pas asseni
tai jei saldu,dekit daugiau rugsteles ir nebus saldu.numazinus cukru,neisplaksit beziuko
klauskit pas asseni
tai jei saldu,dekit daugiau rugsteles ir nebus saldu.numazinus cukru,neisplaksit beziuko
klausiau.....
ACIU ACIU visiems uz pastebejima mano tortuko
QUOTE(smailyttte @ 2012 08 06, 11:51)
Labai grazus tavo tortukas, spalva superine, labai patiko
QUOTE(naitas @ 2012 08 06, 14:51)
trūksta žodžių.. šiand varčiau angliškų vestuvinių tortų žurnalą, tai laisvai galėtų pretenduoti į viršelio fotkę.
Pala pala, o tai kur tas spiečius jaunosios taip norėtų drugelių
Pala pala, o tai kur tas spiečius jaunosios taip norėtų drugelių
WOW, kaip smagu, reiskia vertas demesio , puikiai pavyko, nors nesitikejau kad kaskas iseis (labai gaila, kad nenufotkinau, kaip atrode tortukas tik su mase, o atrode tagiskai, ipac virsutinis, ir virsuje plyses trijose vietose ir apacia )
ACIU labai uz ivertinima
O spiečius ? taip ir liko guleti dezutese Gerai kad turejau, kelis didesnius drugelius, pasidarius atsargai
Papildyta:
QUOTE(Daisy33 @ 2012 08 07, 12:30)
Dėl varškinio gaivumėlio , kurį dariau be jokių vaisių ar uog, dėjau žėlė. Biskvitui naudojau rafaelo biskvitą. Ar jums nesigauna per sausas? Viską dariau pagal receptą.
Puošiau šlapia beze,išlakiau iki reikiamo standumo, nuo šloutelės sunkiai nusipurtė. Bet vis tik darant puošimą, man ji tokia minkštoka ir po kurio laiko tik vos vos sustandėjo. O gal taip ir turi būti???
O tu biskvitus sulaistynejai ??? nes man jisai net per slapias iseina
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 07, 12:43)
esu nusiziurejus ji,bet niekaip rankos nekyla prie morengu kepimo lauksiu atsiliepimu
Bet yra RIMI pirkti gatavu morengu, gal tiktu ?
Papildyta:
QUOTE(Atize @ 2012 08 07, 09:48)
As nusipirkau 1M, bet dar nebandziau, O tai ka, buna ju skirtingu didziu 1M ???
Papildyta:
QUOTE(*Keila* @ 2012 08 06, 09:10)
su puoskste labai patiko tortukas
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 08 07, 08:28)
Zidras tortukas nuostabus
--------------
ir visi kiti grazus tortukai
QUOTE(Atize @ 2012 08 07, 10:45)
Papildyta:
Papildyta:
As tai daryciau turbut pati http://www.youtube.c...;feature=relmfu is principo istikruju man atrodo nieko cia sudetingo,tik reikia atkalt ranka. Pasiskaitinek tik apie sokolado,kaip ji teisingai sildyti,kad siltesniame ore nesilydytu,kazkur maciau bet nepamenu kur...
Erikiuxxx labai grazus tortas tikrai,man dar net graziau minimaliai,nei jei butu visas spiecius drugeliu prideta
Laba diena, merginos, turiu klausima:
gal zinot kur yra pirkti KIT KAT White?
QUOTE(Atize @ 2012 08 07, 12:45)
Nu zinok netikiu kad butent taip galima rankom pasidaryti Tuo labiau zinau kad kazkuri imone vilniuje ar kaune buten tokius papuosimus dezem uzsakinejea is danijos ar tai lenkijos...
is lenku tokius veza, pas mus turgiuke buna bet ne visad, nereikejo tai nesidomejau labiau bet tikrai esu macius, pasidomekit tie kas sausainiukus turgeliuose prekiauja.
O daryti rankomis atrodo paprasta bet ten reik ir su sokoladu atidirbti ir rankeles atmusti
QUOTE(Daisy33 @ 2012 08 07, 13:30)
sulaiscius man viskas liuks O beze gal nedaplaket arba siltai po to laiket nors kai kurios mergaites sako pries sl. beze netepa sviestiniu as visad tepu, nu neciuoja rodos ir toli vaziuojant (pfu pfu pfu )
Papildyta:
QUOTE(versaal @ 2012 08 07, 09:28)
Kas kepet toki torta?
Noriu ji siandien kepti ,bet beda ta, kad nemegstu kavos karameliniam kremuke. Kuo pakeisti kava ? Galima be jos, bet tada kremukas nebus toks purus kaip su kava
sio nekepus, bijau morengu bet naudoju si krema-man jis laaabai nors siaip kavos negeriu, tik reik atsargiai kad nenuskiesti nes skystas gali gautis- o tada tai jau... be kavos jo neisivaizduoju
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 07, 14:24)
As nusipirkau 1M, bet dar nebandziau, O tai ka, buna ju skirtingu didziu 1M ???
roziu manija
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 07, 14:24)
WOW, kaip smagu, reiskia vertas demesio , puikiai pavyko, nors nesitikejau kad kaskas iseis (labai gaila, kad nenufotkinau, kaip atrode tortukas tik su mase, o atrode tagiskai, ipac virsutinis, ir virsuje plyses trijose vietose ir apacia )
ACIU labai uz ivertinima
Papildyta:
[size=1]
[/color]
ACIU labai uz ivertinima
Papildyta:
[size=1]
[/color]
Tikrai vertas dėmesio, gali neabejoti
Taip aš biskvitus sulaisčiau su beveik 200ml skystimo. Bet kaip minėjau, nedėjau jokių vaisių/uogų, kurie priduoda šlapumo. Tik žėlė. Tai gal būtent dėl to jis man toks gavosi?
Erikiuxxx, o tu su persikais darai?
ir dar norėjau paklausti, su kuo beze dažote, šlapių dažų negalima, ar ne?
QUOTE(flamingo @ 2012 08 07, 15:20)
Laba diena, merginos, turiu klausima:
Ar ne šios
http://www.amazon.co...ef=pd_sim_gro_1