Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 06, 01:40)

atnesu savo pirma 3-ju aukstu tortuka jusu teismui biggrin.gif
JUODAS MISKAS 10,5kg., mase pirktine, bijojau su savo rizikoti, o su sia dar daugiau vargo buvo,

trūksta žodžių.. šiand varčiau angliškų vestuvinių tortų žurnalą, tai laisvai galėtų pretenduoti į viršelio fotkę.
Pala pala, o tai kur tas spiečius jaunosios taip norėtų drugelių lens.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leila10 @ 2012 08 06, 17:08)
Sveikutes, pagyrimai kepejelems  4u.gif  Mano tortukas nedidelei sventei. Avietinis musas, kilogramu nezinau nes pas mus svoris nieko nereiskia,cia visi skaiciuoja gabaliukais torto dydi. Maniskis 40 zmoniu.  [img]

Nu tiesiog nuostabiai grazus tortas!!!!!!!!!!!!!! Nu toooks... paprastumu pakerejes wub.gif

QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 08 06, 17:30)
man ji labai patinka,tiek dengimui tiek papuošimams naudoju,elastinga ir šiaip malonu su ja dirbti  smile.gif  (nors pastilažo nei kart net nebandžiau  blush2.gif )

thumbup.gif As uztai ir noriu pabandyt ja daryti nes pastilazas kaip ir geras gaunasi bet kazkaip su apdengimu man su juo sunkiau tortu pati apacia labai sunkiai issilygina o esu dariu seniau ta kaip MMg bet ne su gliukoze o su cukraus sirupu ( nu tai super isilygindavo bet klapacio daugiau nei su pastilazu), principas kaip suprantu ju tas pats tik vietoj cukraus gliukoze ane.
Atsakyti
leila10 laaaabai grazus tortas, paprastas ir kartu toks mielas wub.gif
smailyttte thumbup.gif neseniai ir as toki dariau, tik nespejau nufotografuoti smile.gif
*Keila* labai grazus tas su gelem wub.gif
erikiuxxx nu jau labai grazus tortas, toks lygus svelnus, pasakiskas wub.gif

Norejau paklausti kurios geresnes raides http://www.tastyfun....dziu_pjovikliai ar http://www.tastyfun....dziu_pjovikliai, man reikia kad butu smulkesnes tokios. Gal kurios turit ir galit patarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 08 06, 09:53)

O su cukraus sirupu gal irgi gera ideja  bigsmile.gif  o tai i leduku formeles pylet? Kur stingdinat tuos "ledukus"?

na isejo biski gelsvi bet vistiek atrodo kaip ledukai smile.gif be to,cukrus biski pasikristalizavo nes pirma karta viriau doh.gif bet atrodo visai neblogai sakyciau.pyliau i paprastas leduku formeles.pirma reiza pyliau paprastai tai biski nenorejo kristi lauk.antra karta patepiau ciut aliejum tai lengviau ejo isdauzyti biggrin.gif dukryte prase kad baigciau dauzyti formele lotuliukas.gif ne visi idealiai iskrito bet galima kenteti mirksiukas.gif zinau dar viena buda kuri reikes pasibandyti.atseit gaunas skaidrus tada mirksiukas.gif kai isbandysiu tai duosiu zinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2012 08 06, 12:51)

labai grazu.kokius dazus naudojot meskuciui?cia gal violetine su rozine maiset?

erikiux,grazus tortukas

kitu irgi grazuoliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 08 06, 15:30)
man ji labai patinka,tiek dengimui tiek papuošimams naudoju,elastinga ir šiaip malonu su ja dirbti  smile.gif  (nors pastilažo nei kart net nebandžiau  blush2.gif )

as visad naudodavau MMG,bet.....pabandziau pastilaza thumbup.gif ir man jis prigijo biggrin.gif nieko virt nereik doh.gif
Atsakyti
Merginos, bandau darau - bandau darau smile.gif gal kzkas gausis smile.gif

pries dedant mmg mase (cia ta su gliukoze?!) as taip supratau ant torto ar reik torta aptepti kazkuo? nes pas man virsutinis biskvito sluoksnis ir daugiau nieko dekoravimas eitu.

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Tai koki torta patariate daryti per tokius karscius?
Atsakyti
Aciu visoms smile.gif

Saules zuikuti cia naudojau americolor electric purple spalva tiesa nedidelis gabalelis buvo likes dazytas americolor electric pink spalva tai ir ta gabaleli imaisiau smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2012 08 06, 21:48)
Aciu visoms smile.gif

Saules zuikuti cia naudojau americolor electric purple spalva tiesa nedidelis gabalelis buvo likes dazytas americolor electric pink spalva tai ir ta gabaleli imaisiau smile.gif

aisku,taip ir galvojau :-) aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2012 08 06, 22:25)
Tai koki torta patariate daryti per tokius karscius?

morengini.
Atsakyti