Aš nedaryčiau tik su braškėmis , bet gal ir jis išstovėtų .
Tortai turi būti laikomi , ne aukštesnėje , kaip 6 laipsniai šilumos ( šaldytuve ) , sakau tai , nes esu su tuo susidūrusi , kai san. epideminė tikrina šaldytuvų temperatūrą .Bet aišku jei galima šaldytuvą nustatyti iki minimumo ( tik 1 laipsnio , tikrai nesušąla , turiu tokį ) būtų puiku .
O kiekvienos rūšies tortas turi savo galiojimo laiką , pats mažiausias iš jų ( tik kažkiek tai valandų , nėra net paros ) , tai tortas su braškėmis , antras - su jogurtu .
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 05, 18:21)
dekui na tas tiramisu tiesiog labai lengvas yra, bet ir siaip buna prasanciu mazu tortuku, nes tiesiog mazai zmoniu svencianciu
Aciu mergaites
Nese dviese, nes vienam be sansu buvo. O svarbiausia, kad pro duris negalejo isnesti. Tai lenta kele 45 laipsniu kampu, o as galvojau tuoj apalpsiu jei nuvaziuos jis. Is namu isvaziavo sveikas. O ten vietoj ji sugadino, tai teko maskuoti nuvaziavus.
QUOTE(@adrij@ @ 2012 08 05, 18:12)
........... ... mieloji , keliese jį nešė ? , klausiu , nes greitai tas pats laukia manęs .
Nese dviese, nes vienam be sansu buvo. O svarbiausia, kad pro duris negalejo isnesti. Tai lenta kele 45 laipsniu kampu, o as galvojau tuoj apalpsiu jei nuvaziuos jis. Is namu isvaziavo sveikas. O ten vietoj ji sugadino, tai teko maskuoti nuvaziavus.
QUOTE(*Keila* @ 2012 08 05, 20:37)
Kad siais laikais i tuos jogurtus velniai zino ko prideta, tai ir su jogurtu greit nerugsta.. va jei deta varskes, tada taip..
----------------------------------------------
Ir siaip, taisykles yra taisykles... visiems vienodos...
----------------------------------------------
Ir siaip, taisykles yra taisykles... visiems vienodos...
Aciu @adrij@ ir rugiagele26
O jeigu renkantis tarp "Juodo misko", "Snickers" ir "Meducio", kuris islgiausiai galetu stoveti?
O jeigu renkantis tarp "Juodo misko", "Snickers" ir "Meducio", kuris islgiausiai galetu stoveti?
o aš taip pasiilgau, kad adrija pamokytų, patartų, kai skaitydavau senas temas, ten tiek gerų patarimų prirašyta kad va ir dbr patarimas su tortų skoniais žinau, kad jūs neprivalot nei patarinėt, bet man kaip ir daugeliui jūsų tortai tobulybė o patarimai aukso vertės
QUOTE(ataner.s @ 2012 08 05, 20:48)
Medutis manau super issilaiko.Pati valgiau savo daryta po savaites ir buvo super
QUOTE(ataner.s @ 2012 08 05, 22:48)
Zinant kad snikersas skaniausias po keliu dienu subrendimo tai rinkciaus ji
QUOTE(ataner.s @ 2012 08 05, 22:48)
as rinkciausi snikersa,arba meduti(ziurint kas i vidu jo ieina)
esme tame,kad ilgiausiai issilaiko sviestiniai pertepimai,grietinele,grietine.maziau varske ir betkoks kremas,i kurio sudeti ieina uogos
~♥KaipTaiKaip♥~,ACIU tau
---------------
su varske, yra patys pavojingiausi tortukai
Kai mama gulejo ligonineje su manimi dar maziuke, tai visi apsinuodijimai buvo butent nuo : sureliu, varskes, ir desertu kur i sudeti ieina varske
-----------------
atnesu savo pirma 3-ju aukstu tortuka jusu teismui
JUODAS MISKAS 10,5kg., mase pirktine, bijojau su savo rizikoti, o su sia dar daugiau vargo buvo,
tortuko dizainas sukurtas ekspromtu
Tik dziaugiuosiu to , kad visiems labai patiko, ir skonis ir dizainas
DIDZIAUSIAS DEKUI UZ PATARYMUS @adrij@-ai ir naitui, kurie labai padejo man
---------------
su varske, yra patys pavojingiausi tortukai
Kai mama gulejo ligonineje su manimi dar maziuke, tai visi apsinuodijimai buvo butent nuo : sureliu, varskes, ir desertu kur i sudeti ieina varske
-----------------
atnesu savo pirma 3-ju aukstu tortuka jusu teismui
JUODAS MISKAS 10,5kg., mase pirktine, bijojau su savo rizikoti, o su sia dar daugiau vargo buvo,
tortuko dizainas sukurtas ekspromtu
Tik dziaugiuosiu to , kad visiems labai patiko, ir skonis ir dizainas
DIDZIAUSIAS DEKUI UZ PATARYMUS @adrij@-ai ir naitui, kurie labai padejo man