Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Gal per daug pieno dejai ???
karsta diena , nerekomendojama su pienu daryti, kad tortai paskui nerasotu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 05, 15:22)
Gal per daug pieno dejai ???
karsta diena , nerekomendojama su pienu daryti, kad tortai paskui nerasotu ax.gif

dejau is akies, apie pora saukstu, nes ir sviesto tik truputi. cia tik pabandymui buvo, dengiau keksiukus smile.gif o gal reiktu naudoti rududu, ne paprasta kondensuota piena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 05 rugpjūčio 2012 - 15:30
QUOTE(melynas dangus @ 2012 08 05, 15:29)
dejau is akies, apie pora saukstu, nes ir sviesto tik truputi. cia tik pabandymui buvo, dengiau keksiukus smile.gif o gal reiktu naudoti rududu, ne paprasta kondensuota piena

Oj, apie keksiuku nezinau, cia galvojau apie torto liginimui biggrin.gif
Papildyta:
koks fainas lagaminas irankiams thumbup.gif
http://www.ebay.com/...=item3379d1e94e
Atsakyti
O kam tas svoris reikalingas ? , vis tiek , pas kiekvieną gaunasi kitoks , kad ir pagal tą patį receptą daro , manęs tikrai nedomina , nei torto aukštis , nei plotis , nei kas viduje ( juk galima bet ką parašyti ) , o jei sudomina nustatau pagal kitas ant jo esančias detales ( gėlių įspaudus , drugelius , raides ) , pagal laaaaabai daug ką tai galima nuspręsti .

Ankščiau rašiau , koks skonis , svoris , iš ko padaryta , po poros žinučių matau klausymą : " o ko tai padaryta ? " ... išvada , nieko neskaito , o tik foto žiūri , tad kam reikės , ką domins iš ko tai ? , kas viduje ? , kaip padariau ? tada ir atsakysiu .

Visiškai nenoriu ginčytis ar kelti diskusijų , bet tai mano nuomonė ir tikrai nesiruošiu jos keisti , kokio dydžio raidėmis ar spalva tai bebūtų pabrėžta .

pasta222 visi tortai nuostabūs wub.gif .
Atsakyti
Diskusiju jokiu nereikia biggrin.gif
o man tiesiog idomu, kokie skoniai populiariausi, kokia daugiausia mase naudojama ir tt...
Na , ne as sugalvojau sia taisykle, tik pastebejau kad paskutiniu metu pamirstama apie tai rasyti smile.gif o rasyti i AZ ir klausti, man labai nesmagu blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 05 rugpjūčio 2012 - 17:21
erikiuxxx , pas kiekvieną yra mėgstamiausi tortai ( skoniai ) kuriuos ji daro , aš išbraukiau iš albumo tuos , kuriuos prašo padaryti retai , palikau tik populiariausius , kam prikrauti tortų rūšių pavyzdžių , jei jie nepopuliarūs , bet neatsisakau padaryti ir kitokių , kokių paprašo , bet tik mano pačios ragautus , kaip daryti tortą kitam , jei negali jo skonio apibūdinti .

O ir sezonai daug ką reiškia , oro temperatūra reguliuoją paklausą .

Praėjusios savaitės mano darytas tortas ant kolonų išgelbėjo žmonėms saldų stalą , nes prie 38 laipsnių šilumos , visi kiti atnešti tortai ėjo kiaulėms į lovius , jie tižo , tirpo , ir rūgo , liko tik jis ..... ne aš rinkau žmonėms skonius , tik patariau nerizikuoti , malonu buvo girdėti padėką , kai gražino inventorių .
Atsakyti
Sveikos
imetu viena "giganta" savo ir einu ziureti kokiu groziu prikelet.
Snikerso pusbrolis, pastilazas 29 kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 08 05, 18:06)
Sveikos
Snikerso pusbrolis, pastilazas 29 kg

........... huh.gif ... mieloji , keliese jį nešė ? , klausiu , nes greitai tas pats laukia manęs fear.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 05 rugpjūčio 2012 - 17:12
QUOTE(@adrij@ @ 2012 08 05, 17:05)
erikiuxxx ,

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
TIK labai prasau, nepykti ant manes, kad parasiau sia zinute blush2.gif
As su sio klausimu, kreipiausi i visas mergaites ax.gif

QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 08 04, 20:53)
vel nesu darbus, sio savaitgalio 4u.gif tiramisu 1,4kg, pastilazas

Labai faini tortukai wub.gif wub.gif wub.gif
ziuriu, kad daug kas megsta maziukus kepti ax.gif

QUOTE(*Keila* @ 2012 08 05, 17:06)
Sveikos

JOMAJO, koks tortukas laugh.gif koks fainas bigsmile.gif o darbelio kiek ideta, isivaizduoju doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 05 rugpjūčio 2012 - 17:50
Nešnekėk nesąmonių erikiuxxx , nematau už ką čia pykti , man nemaišo kitų merginų tortų aprašymai ( o jei maišytu , tai būtų mano problema ) , o aš kaip norėsiu taip darysiu smile.gif .
Atsakyti
Erikiuxxx,
user posted image

Labai jau mažą įkėliau, ten rašo see other items ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~♥KaipTaiKaip♥~: 05 rugpjūčio 2012 - 17:38
Turiu toki klausima smile.gif Gal patarsit ka nors. Drauge praso torto dukrytes sventei, o as tuo metu atostogausiu. Ji vistiek labai praso ir klausia gal yra koks nors, kuris galetu be problemu pastoveti 4 dienas saldytuve po to, kai ji is manes pasiimtu. Gal galite ka nors patarti? doh.gif
Atsakyti