Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 08 04, 21:53)


grazu smile.gif
Atsakyti
saulės zuikuti, čia aš facebooke klausinėju tavęs apie šaukšelį jei nepažysti manęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 04, 23:18)
saulės zuikuti, čia aš facebooke klausinėju tavęs apie šaukšelį jei nepažysti manęs smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Dar pora maniškių. Abu varškiniai gaivumėliai dengti pastiliažu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
.visu tortukai wub.gif

krikstinu
user posted image

vestuviniai
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti


QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 04, 20:53)
Labai noriu pabandyti MMG, bet vis neprisiruosiu blush2.gif
Diana S. tik ja nauduoja, sake , kad jokiu kitu nenuori biggrin.gif
tai reikia isbandyti butinai smile.gif


As irgi tik MMG darau, gaunasi pakankamai baltas. O va geliu masei dedu gumos tai nebetokia balta mase gaunasi, bet isdziuvus isbala.

QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 04, 20:59)
Man tai pakankamai balta mase gaunasi. Pasinaudojau SZ patarimu pilti ne alyvuogiu alieju, o rapsu. Tikrai didelis skirtumas, nes pries tai irgi buvo tokia pilksvai rusva.


As pilu migdolu alieju i MMG
Papildyta:
Pasta, labai grazus, lygus. Liuks
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 08 05, 09:12)


vestuvinis 3-aukstis koks grazus!
Atsakyti
o gal kas galit mmg receptą įmesti? niekur nerandu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 05, 13:22)
o gal kas galit mmg receptą įmesti? niekur nerandu... blush2.gif

http://kristi.erdves...o_gliukoze.html
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 08 05, 14:32)

ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 26, 18:06)

* * *

Į PAPUOŠIMŲ TEMĄ dedam visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus. Papuošti paprastai, apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.

Prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą, iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas, svoris. ir tt.... To reikia, kad kiekvienam naujokui, ir ne tik, būtų aišku ir suprantama.
Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema.
Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tūkstantinis beze/grietinėle puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos.
Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam.



Mergaites, nepamirškite sios taisykles, dedant i sia tema nuotraukeles mirksiukas.gif

.
.
.
QUOTE(astuftis @ 2012 08 04, 22:33)

QUOTE(pasta222 @ 2012 08 05, 08:12)


Grazus tortukai wub.gif vestuviniai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 05 rugpjūčio 2012 - 14:13
dariau sviestini krema torto lyginimui (su kondensuotu pienu), bet jis man gavosi labai minkstas, nesustingo. Ar cia tik del to, kad karsta, ar taip ir turi buti?
Atsakyti