Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

erikiuxxx, aš darau pastilažą visada, gal vertėtų mmg pamėginti... sako ji balta visai gaunasi..man irgi cake-deco labai patinka, kad ir mažesnis pasirinkimas, bet viskus klausimus operatyviai sureaguoja ir dar dovanų prideda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 04, 19:37)
erikiuxxx, aš darau pastilažą visada, gal vertėtų mmg pamėginti... sako ji balta visai gaunasi..man irgi cake-deco labai patinka, kad ir mažesnis pasirinkimas, bet viskus klausimus operatyviai sureaguoja ir dar dovanų prideda smile.gif

Labai noriu pabandyti MMG, bet vis neprisiruosiu blush2.gif
Diana S. tik ja nauduoja, sake , kad jokiu kitu nenuori biggrin.gif
tai reikia isbandyti butinai smile.gif
Atsakyti
Man tai pakankamai balta mase gaunasi. Pasinaudojau SZ patarimu pilti ne alyvuogiu alieju, o rapsu. Tikrai didelis skirtumas, nes pries tai irgi buvo tokia pilksvai rusva.
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 04, 21:59)
Man tai pakankamai balta mase gaunasi. Pasinaudojau SZ patarimu pilti ne alyvuogiu alieju, o rapsu. Tikrai didelis skirtumas, nes pries tai irgi buvo tokia pilksvai rusva.

o aš visada natura aliejų pilu...jis pakankamai šviesus, bet matyt neužtenka to šviesumo..
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 04, 21:14)
o aš visada natura aliejų pilu...jis pakankamai šviesus, bet matyt neužtenka to šviesumo..

Bet juk stebuklu nebuna, reiskia kazkas dar skiriasi. Man tai pries tai tikrai pilka gaudavosi (su alyvuogiu aliejumi), nes su aisingu iszigzaguoant is karto skirtumas budavo, o dabar normaliai balta. Bet juk eina pudra, krakmolas, medus (as parduotuveje tik vieninteli dirbtini medu terandu) ir aliejus su rugstele. Nu visos tuos pacius produktus deda, kaip gali taip skirtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2012 08 04, 17:56)
patiko su  zmogum-voru

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 04, 20:18)
Nu visos tuos pacius produktus deda, kaip gali taip skirtis?  g.gif

Zelatina buna balta ir geltona ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 04, 21:36)
Zelatina buna balta ir geltona ax.gif

pas mane Klingiu
Atsakyti
vel nesu darbus, sio savaitgalio 4u.gif tiramisu 1,4kg, pastilazasuser posted image
rafaelo 2,5kg, pastilazasuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 04, 22:41)
pas mane Klingiu

o aš tą oetker naudoju, gal sakau reik pamėgint kitą želatina, nes kai į pudros ir krakmolo mišinį supilu tai ji būna tokia tamsi, ta ištirpus želatina...
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 04, 20:01)
o aš tą oetker naudoju, gal sakau reik pamėgint kitą želatina, nes kai į pudros ir krakmolo mišinį supilu tai ji būna tokia tamsi, ta ištirpus želatina...

Mano ir tokia zelatina,ir ne tik ji,bet ir medus ax.gif tai tikrai gaunasi ne balta,bet pakenciama spalva,aisku jei nereikia aisingu baltu kringeliuot blush2.gif
Atsakyti
As naudoju tik Klingu zelatina, man pastilazas sakyciau baltas gaunasi ax.gif
Atsakyti