Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 04, 16:13)
Labai patiko su voru, ir rozinis paskutinis, tas dvieju aukstu wub.gif  wub.gif  wub.gif
----------------

O mano nelaimelis verysad.gif geda ir rodyti blush2.gif
kaip reikejo papuosti neisejo, tai liko visi mano daryti drugeliai doh.gif , o ju pridariau net 150 vnt mirksiukas.gif Bijojau daryti pati mase, tai nusipirkau olandiskos mases 2kg, skani, balta, maloni lietimui ir minkimui, bet pasidenge blogai, ziauriai daug itrukinejimu ir nemazai skyliu isejo doh.gif nemoku jau gerai tortu padengineti blush2.gif teko daug maskuoti, o jej deciau drugelius, tai butu jau perkrautas mano tortas biggrin.gif Kad pirkau mase, tai nesigailiu, nes su savo daryta, tas pats butu, bet buciau net nespejusi papuosti tada smile.gif

Aciu Erikiuxxx 4u.gif Tas vidurinis ir geriau ziurisi naturoj,tiesiog blogai nufotkinau,o perfotkinti nebuvo laiko,nes daug anksciau atvaziavo pasiimti ax.gif

Parodyk ir savo darbeli mirksiukas.gif visko nutinka darant.As is pradziu pirkdavau mase,tai ji tokia skystesne,ir tikrai plysinejo labai,nu zodziu reikedavo maskuot lotuliukas.gif o vat su savo mase geriau ax.gif
Atsakyti
visu tortukai labai super grazus, gal ne i tema, bet noriu uzduoti klausima patyrusioms kepejoms: noriu krikstynoms iskepti torta su rafaelo svajones biskvitais ir ji sutepti su varskiniu gaivumu, ar galiu kepti biskvitus pvz pirmadieni , juos ideti i maiseli o tepti koki ketvirtadieni, tada sekancia diena papuosciau beze????? ar nesuges man???? valgymas bus sestadsieni
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 04, 17:16)

Labai labai, grazus visi tortukai, NUOSTABUS wub.gif wub.gif wub.gif o jej mase butu balta, manau dar graziau ziuretusi ax.gif
Labai pirmas patiko, bet visi superiniai ax.gif

QUOTE(ram-une @ 2012 08 04, 17:16)

Nerodo man foto kaskodel verysad.gif kiek kainavo moldukai tau,ir kiek ten formeliu viename ? nes neko nematau , tai ir klausiu biggrin.gif

-----------

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 04 rugpjūčio 2012 - 17:35
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 04, 18:16)

kokie visi skirtingai garzus smile.gif

QUOTE(lina_skl @ 2012 08 04, 18:26)
visu tortukai labai super grazus, gal ne i tema, bet noriu uzduoti klausima

nesuges
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 08 04, 17:23)
Aciu Erikiuxxx  4u.gif Tas vidurinis ir geriau ziurisi naturoj,tiesiog blogai nufotkinau,o perfotkinti nebuvo laiko,nes daug anksciau atvaziavo pasiimti ax.gif

Parodyk ir savo darbeli mirksiukas.gif visko nutinka darant.As is pradziu pirkdavau mase,tai ji tokia skystesne,ir tikrai plysinejo labai,nu zodziu reikedavo maskuot  lotuliukas.gif o vat su savo mase geriau ax.gif

Tikiu kad graziau atrodo naturoje, ne visada imanoma graziai nufotkinti ax.gif
koki antgali nauduoji rozytems ?
As jau nusipirkau 1m ir 2D gavau dovanu, tai dabar reiks abu isbadyti, kuria diena ax.gif

foto bus veliau, nes fotikas i vestuves iskeliavo biggrin.gif
Atsakyti
erikiuxxx, o kaip man padaryti baltai baltą masę? aš ir skystą gliukozę pirkau, labai brangiai gaunas vienam tortui, ir baliklį tą spec. jau pirkau, vistiek tie mano tortai pilkšvi kažkokie...gal tas sviestinis kremas taip persišviečia ir užtemdo tą masę, nebeišmanau ką bedaryti...bijau baltų tortų smile.gif
Atsakyti
sakykit ką daryti su atlikusiu pastilažu, jį galima šaldyti ar pan.??????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 04 rugpjūčio 2012 - 18:27
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 04, 17:51)
erikiuxxx, o kaip man padaryti baltai baltą masę? aš ir skystą gliukozę pirkau, labai brangiai gaunas vienam tortui, ir baliklį tą spec. jau pirkau, vistiek tie mano tortai pilkšvi kažkokie...gal tas sviestinis kremas taip persišviečia ir užtemdo tą masę, nebeišmanau ką bedaryti...bijau baltų tortų smile.gif

Oj, as net nezinau, gal cia foto taip atrodo tamsiau, o is tikruju taip nera ?
Man tai, daug baltesne mase pasidaro nuo citrinos rugstes, bet ne iki galo, kai paliginiu su baltu popieriumi. Dabar pirkau specialiai balta mase, tortui dengimui. Bet irgi si karta nusipirkau ir gliukoze skysta ir balintoja SUGARFAIR (nes ilgiausiai galioja), reiks isbandyti.,tik nezinau ar gera pirkau blush2.gif
O koki tu pirkai balintoja ? ar daug reikia deti?

QUOTE(miegutis @ 2012 08 04, 18:15)
ir pasirodau savo pirmą blyną ax.gif

Labai jau didelis jusu pirmas blynas doh.gif bet mielas, kai su meile darytas ax.gif
Atsakyti
šimtą metų foto nekėlus doh.gif išmečiau foto...
Atsakyti
erikiuxxx, aš iš cake-deco pirkau ten vienas ir yra tas balintojas, etiketė apsitrynė nebeperskaitau...nu natūroj geriau jie atrodo, bet galėtų ir geriau, man pačiai kliųna ta spalva... ir nžn ką daryt, tos gliukozės irgi tik pusė indelio ten yra...tai trsi šaukštus kai idedi, lieka dar vienam kartui tik...o palyginau dvi mases kur su medum ir kur su gliukoze nieko nesiskyrė, niu dar balintojas čiut pabalina bet ir tai ne tiek...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 08 04, 07:11)
duodu ir joms pasireikšti smile.gif

fantastika bigsmile.gif

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 08 04, 12:51)

Metu ir savus darbu,kokie bebutu

patiko su zmogum-voru

QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 04, 18:16)

vestuvinis su rozemis labai uzkabino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 04, 18:41)
erikiuxxx, aš iš cake-deco pirkau ten vienas ir yra tas balintojas, etiketė apsitrynė nebeperskaitau...

o tu darai pastilaza, ar MMG ?
Dar pati nebalinau, bet prisipirkau tu priemoniu biggrin.gif
As si karta pirma ir turbut paskutini lotuliukas.gif pirkau prekes is TASTY FUN, labai nepatiko, nemaloni moteris verysad.gif norejau pirkti prekiu uz kokius 600lt, prasiau nuolaideles, tai jokiu budu ne ir viskas, Tai nusipirkau uz 454lt. tai pora litu nuleido ir antgali dovanu dave, bet pasigedau 1 komplekto padeklu verysad.gif dar niekaip negalejau susiderinti del paiemimo prekiu doh.gif Turejau trenktis i tarande doh.gif
o cake -deko, super aptarnavimas, pirk nors uz 20lt., atvesti gali nors tapacia diena (bet taremes sekanciai, kad specialiai nevestu), atveza tiesiai i namus, labai malonus vyras, perki daugiau tai lengvai ir nuolaideles pritaiko thumbup.gif

QUOTE(miegutis @ 2012 08 04, 18:15)

Suviniok i sandariai i maiseli ir spinteleje laikyk, toliau nuo silumos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 04 rugpjūčio 2012 - 19:32