QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 04, 16:13)
Labai patiko su voru, ir rozinis paskutinis, tas dvieju aukstu
----------------
O mano nelaimelis geda ir rodyti
kaip reikejo papuosti neisejo, tai liko visi mano daryti drugeliai , o ju pridariau net 150 vnt Bijojau daryti pati mase, tai nusipirkau olandiskos mases 2kg, skani, balta, maloni lietimui ir minkimui, bet pasidenge blogai, ziauriai daug itrukinejimu ir nemazai skyliu isejo nemoku jau gerai tortu padengineti teko daug maskuoti, o jej deciau drugelius, tai butu jau perkrautas mano tortas Kad pirkau mase, tai nesigailiu, nes su savo daryta, tas pats butu, bet buciau net nespejusi papuosti tada
----------------
O mano nelaimelis geda ir rodyti
kaip reikejo papuosti neisejo, tai liko visi mano daryti drugeliai , o ju pridariau net 150 vnt Bijojau daryti pati mase, tai nusipirkau olandiskos mases 2kg, skani, balta, maloni lietimui ir minkimui, bet pasidenge blogai, ziauriai daug itrukinejimu ir nemazai skyliu isejo nemoku jau gerai tortu padengineti teko daug maskuoti, o jej deciau drugelius, tai butu jau perkrautas mano tortas Kad pirkau mase, tai nesigailiu, nes su savo daryta, tas pats butu, bet buciau net nespejusi papuosti tada
Aciu Erikiuxxx Tas vidurinis ir geriau ziurisi naturoj,tiesiog blogai nufotkinau,o perfotkinti nebuvo laiko,nes daug anksciau atvaziavo pasiimti
Parodyk ir savo darbeli visko nutinka darant.As is pradziu pirkdavau mase,tai ji tokia skystesne,ir tikrai plysinejo labai,nu zodziu reikedavo maskuot o vat su savo mase geriau