Labas rytas ,
..... nnnnjo , auga nuostabi karta .
Tortų derlius nuostabus .
Ir mano paskutinis šios savaitės , komplektukas dviem šventėm .
Adrija, jei ne paslaptis, tai kiek kg tortu prikepat per savaite? Tokio grozio ir tiek daug tu grozybiu
Olestos labai grazus krikstynu tortukai ir tas baltas su orchidejomis. Ir vistapienes labai fainos (nesu girdejust tokio pavadinimo )
Olestos labai grazus krikstynu tortukai ir tas baltas su orchidejomis. Ir vistapienes labai fainos (nesu girdejust tokio pavadinimo )
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 04, 08:57)
Adrija, jei ne paslaptis, tai kiek kg tortu prikepat per savaite? Tokio grozio ir tiek daug tu grozybiu
... geras klausymas , bet lai tai lieka man , ok ?
Tik šitas 3 aukštų krikštynų , kuris iškeliaus į saulės miestą , be galo maloniai moteriškei , sumušė krikštynų tortų rekordą ... 12 kg.
QUOTE(@adrij@ @ 2012 08 04, 08:46)
koks fainas splavu derinukas
QUOTE(ram-une @ 2012 08 03, 20:20)
dekui
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 03, 22:47)
(:Buziukas:) su bantu dar bus atidirbta , bet va kokia grazi tortuku forma
aciu
QUOTE(Olesta @ 2012 08 03, 23:01)
labai grazus balta-juoda ir tortukai su suknelem
QUOTE(versaal @ 2012 08 03, 23:21)
liux tortukas gydytojai ir zinoma labai patiko balta-ruda
@drijos kaip visada, be zodziu meno kuriniai, o ne tortai
labas rytas mielosios, seniai cia buvau apsilankius, tik greitai prabegant pasiziuriu , na bet si karta negalejau susilaikyti, nu jau taip saldu ir grazu pas jus. Jus nuostabios, kaip taip galima sitiek tortu iskepti ir papuosti. as vos viena kita, papuosiu. seniau dar kopijavau, bet dabar tik pasiziuriu i super merginu tortus ir seile varvinu. kaip blogai jog nera zodzio 'like' tai nespeciau spaudineti... visoms po sirdele
[quote=Olesta,
WOW, tortuku paradas
visi krikstinu tortukai patiko
svočios su vištapienėmis idomus, grazi gele , bet negirdejau apie tokia
su liūtuku fainuolis
saunuole SIMA , puikiai sekasi
[quote=versaal,
medikei nuostabus rudas tortukas fainuolis
o padekliukai tie patys
[quote=@adrij@,
Gigantas nuostabus labai grazus , ir spalva superine, keksiukai, ir ju stovas labai grazus
-------------
O as, tik dabar baigiau puosti, savo vestuvini tortuka
WOW, tortuku paradas
visi krikstinu tortukai patiko
svočios su vištapienėmis idomus, grazi gele , bet negirdejau apie tokia
su liūtuku fainuolis
saunuole SIMA , puikiai sekasi
[quote=versaal,
medikei nuostabus rudas tortukas fainuolis
o padekliukai tie patys
[quote=@adrij@,
Gigantas nuostabus labai grazus , ir spalva superine, keksiukai, ir ju stovas labai grazus
-------------
O as, tik dabar baigiau puosti, savo vestuvini tortuka
*saules_zuikutis* -jau tas su vysniomis ,nuostabus,darkarta irodoma taisykle,kad genialumas slypì paprastume.
@adrij@ kaip visada pribloskia ir palieka be zado.
@adrij@ kaip visada pribloskia ir palieka be zado.
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 08 04, 11:51)
Labai patiko su voru, ir rozinis paskutinis, tas dvieju aukstu
----------------
O mano nelaimelis geda ir rodyti
kaip reikejo papuosti neisejo, tai liko visi mano daryti drugeliai , o ju pridariau net 150 vnt Bijojau daryti pati mase, tai nusipirkau olandiskos mases 2kg, skani, balta, maloni lietimui ir minkimui, bet pasidenge blogai, ziauriai daug itrukinejimu ir nemazai skyliu isejo nemoku jau gerai tortu padengineti teko daug maskuoti, o jej deciau drugelius, tai butu jau perkrautas mano tortas Kad pirkau mase, tai nesigailiu, nes su savo daryta, tas pats butu, bet buciau net nespejusi papuosti tada
[quote=versaal,
: labai man reik tokiu figureliu, kaip ant jusu torto su juros gerybem, kur formeles pirkot ? ar kaip padaret?
va tokius du moldukus kriauklyčių turiu
http://www.surbitona.....l#a2169#a2169
o daryti jas labai lengva- tiesiog užpildai jas pastiliažu lipdymui ir truputį palaukus lengvai ,,išverti" masę kartais dedu baltą,kartais rudą..kreminę ar margą.. o paskui nupurškiu bronza ar perlu. iš surbiton pati pirkt nemoku- man pagelbėjo su pirkimu ir paaiškino kaip naudotis- labai labai dėkinga esu už tokią pagalbą
: labai man reik tokiu figureliu, kaip ant jusu torto su juros gerybem, kur formeles pirkot ? ar kaip padaret?
va tokius du moldukus kriauklyčių turiu
http://www.surbitona.....l#a2169#a2169
o daryti jas labai lengva- tiesiog užpildai jas pastiliažu lipdymui ir truputį palaukus lengvai ,,išverti" masę kartais dedu baltą,kartais rudą..kreminę ar margą.. o paskui nupurškiu bronza ar perlu. iš surbiton pati pirkt nemoku- man pagelbėjo su pirkimu ir paaiškino kaip naudotis- labai labai dėkinga esu už tokią pagalbą