Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labas rytas ,
..... nnnnjo , auga nuostabi karta thumbup.gif .

Tortų derlius nuostabus wub.gif .

Ir mano paskutinis šios savaitės , komplektukas dviem šventėm .

user posted image...user posted image

user posted image...user posted image
Atsakyti
Adrija, jei ne paslaptis, tai kiek kg tortu prikepat per savaite? blush2.gif Tokio grozio ir tiek daug tu grozybiu wub.gif

Olestos labai grazus krikstynu tortukai ir tas baltas su orchidejomis. Ir vistapienes labai fainos (nesu girdejust tokio pavadinimo lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 04, 08:57)
Adrija, jei ne paslaptis, tai kiek kg tortu prikepat per savaite?  blush2.gif Tokio grozio ir tiek daug tu grozybiu  wub.gif

laugh.gif... geras klausymas , bet lai tai lieka man , ok ? mirksiukas.gif

Tik šitas 3 aukštų krikštynų , kuris iškeliaus į saulės miestą , be galo maloniai moteriškei , sumušė krikštynų tortų rekordą ... 12 kg. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 08 04, 08:46)

koks fainas splavu derinukas
Atsakyti
QUOTE(ram-une @ 2012 08 03, 20:20)
(:Buziukas:)
kokie angeliukai miega  wub.gif

dekui 4u.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 08 03, 22:47)
(:Buziukas:) su bantu dar bus atidirbta irnesakyk.gif , bet va kokia grazi tortuku forma thumbup.gif

aciu blush2.gif

QUOTE(Olesta @ 2012 08 03, 23:01)

labai grazus balta-juoda ir tortukai su suknelem wub.gif

QUOTE(versaal @ 2012 08 03, 23:21)

liux tortukas gydytojai ir zinoma labai patiko balta-ruda thumbup.gif
@drijos kaip visada, be zodziu wub.gif meno kuriniai, o ne tortai biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas mielosios, seniai cia buvau apsilankius, tik greitai prabegant pasiziuriu , na bet si karta negalejau susilaikyti, nu jau taip saldu ir grazu pas jus. Jus nuostabios, kaip taip galima sitiek tortu iskepti ir papuosti. as vos viena kita, papuosiu. seniau dar kopijavau, bet dabar tik pasiziuriu i super merginu tortus ir seile varvinu. kaip blogai jog nera zodzio 'like' tai nespeciau spaudineti... visoms po sirdele wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Olesta,

WOW, tortuku paradas bigsmile.gif
visi krikstinu tortukai patiko wub.gif
svočios su vištapienėmis idomus, grazi gele wub.gif , bet negirdejau apie tokia blush2.gif
su liūtuku fainuolis wub.gif
saunuole SIMA bigsmile.gif , puikiai sekasi thumbup.gif wub.gif

[quote=versaal,

medikei nuostabus wub.gif rudas tortukas fainuolis thumbup.gif wub.gif
o padekliukai tie patys biggrin.gif

[quote=@adrij@,

Gigantas nuostabus bigsmile.gif labai grazus , ir spalva superine, keksiukai, ir ju stovas labai grazus wub.gif

-------------

O as, tik dabar baigiau puosti, savo vestuvini tortuka doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 04 rugpjūčio 2012 - 10:56
*saules_zuikutis* -jau tas su vysniomis thumbup.gif ,nuostabus,darkarta irodoma taisykle,kad genialumas slypì paprastume.
@adrij@ kaip visada pribloskia ir palieka be zado.
Atsakyti
Visu tortai superiniai thumbup.gif

Metu ir savus darbu,kokie bebutu

RAFAELO 2,6kg
user posted image

RAFAELO 3.3kg
user posted image

KRIAUSINIS-KARAMELINIS 3.4kg
user posted image

ax.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 04, 09:53)

O as, tik dabar baigiau puosti, savo vestuvini tortuka doh.gif  blush2.gif

Itariu ispudingas bigsmile.gif labai laukiam
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 08 04, 11:51)

Itariu ispudingas  bigsmile.gif labai laukiam

Labai patiko su voru, ir rozinis paskutinis, tas dvieju aukstu wub.gif wub.gif wub.gif

----------------

O mano nelaimelis verysad.gif geda ir rodyti blush2.gif
kaip reikejo papuosti neisejo, tai liko visi mano daryti drugeliai doh.gif , o ju pridariau net 150 vnt mirksiukas.gif Bijojau daryti pati mase, tai nusipirkau olandiskos mases 2kg, skani, balta, maloni lietimui ir minkimui, bet pasidenge blogai, ziauriai daug itrukinejimu ir nemazai skyliu isejo doh.gif nemoku jau gerai tortu padengineti blush2.gif teko daug maskuoti, o jej deciau drugelius, tai butu jau perkrautas mano tortas biggrin.gif Kad pirkau mase, tai nesigailiu, nes su savo daryta, tas pats butu, bet buciau net nespejusi papuosti tada smile.gif
Atsakyti

Sveikos, na jūs ir pridėjot šedevrų smile.gif kaip visada adrija pirmoj vietoj smile.gif nevutė, saulės žuikuti, irgi nepakarojami tortukai jūsų ir daug kitų, kur tortukai stovi akyse, bet nikų nepamenu smile.gif
mano keli

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=versaal,
: labai man reik tokiu figureliu, kaip ant jusu torto su juros gerybem, kur formeles pirkot ? ar kaip padaret? ax.gif

va tokius du moldukus kriauklyčių turiu biggrin.gif
http://www.surbitona.....l#a2169#a2169

o daryti jas labai lengva- tiesiog užpildai jas pastiliažu lipdymui ir truputį palaukus lengvai ,,išverti" masę kartais dedu baltą,kartais rudą..kreminę ar margą.. o paskui nupurškiu bronza ar perlu. iš surbiton pati pirkt nemoku- man pagelbėjo su pirkimu biggrin.gif ir paaiškino kaip naudotis- labai labai dėkinga esu už tokią pagalbą wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti