Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

ką čia ir bepridursi, meno kūriniai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Mingailiux,2012 08 03, 12:43]
Grazumelis thumbup.gif

Papildyta:
[quote=melynas dangus,2012 08 02, 15:33]
Saunuole, uz kantrybe 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif daug balionu
Atsakyti
Nevute tokie visi svelnumu dvelkia wub.gif nu keksiukai wub.gif thumbup.gif ir tas paskutinis rinkinukas-nerealu wub.gif wub.gif wub.gif
SZ prajuokino tas gerulis lotuliukas.gif bet ji valgant man ir 100g reiktu biggrin.gif
(:Buziukas:) su bantu dar bus atidirbta irnesakyk.gif , bet va kokia grazi tortuku forma thumbup.gif
Atsakyti
[quote=*saules_zuikutis*,2012 08 02, 21:53]
man irgi beziukas pasirode kiek perskystas

labai grazus , o ypac pirmas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 08 03, 21:29)
nesuprantu cia tik man vienai taip ar ir jum taip buna??????[/b]

man su electric pink is americolor taip ir siaip ji man nelabai nori dazyti, kitu rodos vos lasas ir jau gerai, o cia doh.gif o su tuo blukimu tai ji irgi... dabar jau zinau kad ryskiau reik bet jei tik svelniai nori tai padziuvus tiesiog akyse pasvieseja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 03 rugpjūčio 2012 - 21:51
blunka blunka nelaboji, reikia įmaišyti šiek tiek raudonos, kad užfiksuotų spalvą, kitaip tai blunka labai...

rytoj einam į vestuves-krikštynas, jogurtinis mascarponės
user posted image

svočiutės tortukas, su varške ir persikais
user posted image

ir mažylio tortas, jogurtinis
user posted image

draugai krikštija savo dvynukes, tad išsirinko juodo miško ir kriaušinio karamelio tortų derinį...
user posted image

rikota su vyšniomis
user posted image

turtingas kavos, mascarponės sūrio tortas ir varškinis su persikais
user posted image

krikštynoms, snikersas ir turtingas kavos
user posted image

user posted image

svočios karvojus su vištapienėmis (toks pageidavimas pritaikyti spalvas ir gėls prie suknelės ir puokštės ), mixas tortas
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 03, 21:57)
bent jau man tai nublukina americolor rozine spalva,kitu lyg ir ne

Esu dariusiu torta gryba, grybo kepure buvo ruzava, tai bestovint pabalo, kol galiausiai visai spalvos neliko, naudojau Americolor dazus. Kita karta dariau torta su labai daug spalvu, tai tik vienintele ruzava nubluko, ovisos kitos ne.
Atsakyti
didelėms liūtėms, daug gimtadienių kolektyve krūvoj rytoj biggrin.gif mascarponinis tortukas

user posted image
Atsakyti
[quote=Olesta,2012 08 03, 22:01]
Kokie grazus thumbup.gif , ypac pats pirmas , o kituose visur yra ,,cimkelis" thumbup.gif , grazu
O liutukas superinis nusikopinsiu savam gimtadieniui 4u.gif , nesupyksit ?
Papildyta:
O cia mano siandienos ax.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versaal: 03 rugpjūčio 2012 - 22:12
balta/ruda koks fainas bigsmile.gif
Atsakyti
versal , na labai patiko tortas gydytojams:) kopinu:)
Atsakyti
versaal, dėkoju, žinoma neužpyksiu, šitas tortas mano pusseserės kolektyvui, jų kolektyve daug liūtukių ir jos rytoj sugalvojo visus kolektyvo gimtadienius pažymėti baidarių žygyje, pasiprašė va tortuko ir keliaus pasipramogauti smile.gifšitą liūtuką lipdžiau ne aš pati, globoju brolio dukras, jos labai gabios dailei, tad duodu ir joms pasireikšti smile.gif

parodysiu va Simos (15 m.) tortą, kepė ir puošė pati, net piršto neprikišau schmoll.gif
user posted image

ir pirmasis jos dviaukštis, šitam tik medaus lakštelius aš kepiau, o daugiau Sima pati tepė ir puošė...pirmas dviaukštis blynas jos smile.gif
user posted image

Atsakyti