Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

(:Buziukas:)
kokie angeliukai miega wub.gif

Atsakyti
Batai tai geruliai thumbup.gif
Atsakyti
WOW kiek tortuku uzderejo bigsmile.gif ir visi grazus thumbup.gif
labiausiai patiko :

@adrijos@ --- aguonos, ir su paukstukais wub.gif

[quote=smailyttte --- zydras macvinas wub.gif

Nevutes --- su zuikiais ir keksiukais wub.gif

[quote=Mingailiux --- su mieskiuku wub.gif

[quote=ram-unes --- baciukai wub.gif
Atsakyti
Merginos ateinu su didziule nuostaba blink.gif padariau drauges tortui drugelius ir batukus ruzavus, naudojau americolor dazus o po keliu dienu kai isdziuvo ir sukietejo pasidare daug daaaaug sviesesni blink.gif blink.gif mistika kazkokia esu darius su wilton dazais tai tokiu bajeriu neivyko tai nesuprantu cia tik man vienai taip ar ir jum taip buna??????
Atsakyti
Mačiau kelis puslapius atgal buvo kalbėta apie sviestinius kremus tortams aptepti, tai ta proga norėčiau paklausti, ar galima sviestinį kremą pasidaryti tik iš sviesto ir cukraus pudros (kažkur lyg esu apie tokį variantą skaičiusi ax.gif)? Jei taip, tai kokiomis proporcijomis jį reikėtų daryti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 08 03, 21:29)
Merginos ateinu su didziule nuostaba  blink.gif  padariau drauges tortui drugelius ir batukus ruzavus, naudojau americolor dazus o po keliu dienu kai isdziuvo ir sukietejo pasidare daug daaaaug sviesesni  blink.gif  blink.gif  mistika kazkokia esu darius su wilton dazais tai tokiu bajeriu neivyko tai nesuprantu cia tik man vienai taip ar ir jum taip buna??????

spalva nublukino saules sviesa.juos laikyti reikejo kazkur,kur saule nepasiekia
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 03, 23:43)
spalva nublukino saules sviesa.juos laikyti reikejo kazkur,kur saule nepasiekia

Is dalies tai nedidele beda gavosi nes jau biski ir perryskius ir taip buvau padarius bet siaip galvojau kas cia per stebuklas doh.gif bet idomiausia tai kad salia stovejo dziuvo ir zydri kedukai bet tie nenubluko, beje jiem naudojau Wilton dazus g.gif Gal tikrai ne visus dazus vienodai veikia saules sviesa g.gif
Atsakyti
Girdejau vienai forumietei irgi americolor rozine nubluko...
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 08 03, 21:53)
Is dalies tai nedidele beda gavosi nes jau biski ir perryskius ir taip buvau padarius bet siaip galvojau kas cia per stebuklas  doh.gif  bet idomiausia tai kad salia stovejo dziuvo ir zydri kedukai bet tie nenubluko, beje jiem naudojau Wilton dazus  g.gif Gal tikrai ne visus dazus vienodai veikia saules sviesa  g.gif

bent jau man tai nublukina americolor rozine spalva,kitu lyg ir ne
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 08 03, 23:56)
Girdejau vienai forumietei irgi americolor rozine nubluko...

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 03, 23:57)
bent jau man tai nublukina americolor rozine spalva,kitu lyg ir ne

Aciu merginos, viskas aisku reiskia cia ir dazai itakos turi smile.gif
Atsakyti
kazkada parseli lipdyti reikejo.turejau ryskiai rozines,tai nulipdziau is jos,pastaciau parseli ant palanges,viena puse pusvalandi ''pasidegino'',kita puse pusvalandi ir gavosi normali svelniai rozine biggrin.gif
Atsakyti
[quote=*saules_zuikutis*,2012 08 03, 16:12]

o cia tai geras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
[quote=ram-une,2012 08 03, 17:24]
Ispudinga bigsmile.gif , idomu butu pamaryt realiai tuos batuku smile.gif ir klausimas ax.gif labai man reik tokiu figureliu, kaip ant jusu torto su juros gerybem, kur formeles pirkot ? ar kaip padaret? ax.gif

Papildyta:
[B][quote=Nevute,2012 08 03, 14:02][B]

Oi kokie grazus , kitokie smile.gif paskutinieji tai labiausiai patiko bigsmile.gif
Papildyta:
[quote=@adrij@,2012 08 03, 12:22]
Oho bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ir as taip noriu ismokt ax.gif
Atsakyti