(:Buziukas:)
kokie angeliukai miega
Batai tai geruliai
WOW kiek tortuku uzderejo ir visi grazus
labiausiai patiko :
@adrijos@ --- aguonos, ir su paukstukais
[quote=smailyttte --- zydras macvinas
Nevutes --- su zuikiais ir keksiukais
[quote=Mingailiux --- su mieskiuku
[quote=ram-unes --- baciukai
labiausiai patiko :
@adrijos@ --- aguonos, ir su paukstukais
[quote=smailyttte --- zydras macvinas
Nevutes --- su zuikiais ir keksiukais
[quote=Mingailiux --- su mieskiuku
[quote=ram-unes --- baciukai
Merginos ateinu su didziule nuostaba padariau drauges tortui drugelius ir batukus ruzavus, naudojau americolor dazus o po keliu dienu kai isdziuvo ir sukietejo pasidare daug daaaaug sviesesni mistika kazkokia esu darius su wilton dazais tai tokiu bajeriu neivyko tai nesuprantu cia tik man vienai taip ar ir jum taip buna??????
Mačiau kelis puslapius atgal buvo kalbėta apie sviestinius kremus tortams aptepti, tai ta proga norėčiau paklausti, ar galima sviestinį kremą pasidaryti tik iš sviesto ir cukraus pudros (kažkur lyg esu apie tokį variantą skaičiusi )? Jei taip, tai kokiomis proporcijomis jį reikėtų daryti?
QUOTE(niukse @ 2012 08 03, 21:29)
Merginos ateinu su didziule nuostaba padariau drauges tortui drugelius ir batukus ruzavus, naudojau americolor dazus o po keliu dienu kai isdziuvo ir sukietejo pasidare daug daaaaug sviesesni mistika kazkokia esu darius su wilton dazais tai tokiu bajeriu neivyko tai nesuprantu cia tik man vienai taip ar ir jum taip buna??????
spalva nublukino saules sviesa.juos laikyti reikejo kazkur,kur saule nepasiekia
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 03, 23:43)
spalva nublukino saules sviesa.juos laikyti reikejo kazkur,kur saule nepasiekia
Is dalies tai nedidele beda gavosi nes jau biski ir perryskius ir taip buvau padarius bet siaip galvojau kas cia per stebuklas bet idomiausia tai kad salia stovejo dziuvo ir zydri kedukai bet tie nenubluko, beje jiem naudojau Wilton dazus Gal tikrai ne visus dazus vienodai veikia saules sviesa
Girdejau vienai forumietei irgi americolor rozine nubluko...
QUOTE(niukse @ 2012 08 03, 21:53)
Is dalies tai nedidele beda gavosi nes jau biski ir perryskius ir taip buvau padarius bet siaip galvojau kas cia per stebuklas bet idomiausia tai kad salia stovejo dziuvo ir zydri kedukai bet tie nenubluko, beje jiem naudojau Wilton dazus Gal tikrai ne visus dazus vienodai veikia saules sviesa
bent jau man tai nublukina americolor rozine spalva,kitu lyg ir ne
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 08 03, 23:56)
Girdejau vienai forumietei irgi americolor rozine nubluko...
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 03, 23:57)
bent jau man tai nublukina americolor rozine spalva,kitu lyg ir ne
Aciu merginos, viskas aisku reiskia cia ir dazai itakos turi
kazkada parseli lipdyti reikejo.turejau ryskiai rozines,tai nulipdziau is jos,pastaciau parseli ant palanges,viena puse pusvalandi ''pasidegino'',kita puse pusvalandi ir gavosi normali svelniai rozine
[quote=*saules_zuikutis*,2012 08 03, 16:12]
o cia tai geras
Papildyta:
[quote=ram-une,2012 08 03, 17:24]
Ispudinga , idomu butu pamaryt realiai tuos batuku ir klausimas labai man reik tokiu figureliu, kaip ant jusu torto su juros gerybem, kur formeles pirkot ? ar kaip padaret?
Papildyta:
[B][quote=Nevute,2012 08 03, 14:02][B]
Oi kokie grazus , kitokie paskutinieji tai labiausiai patiko
Papildyta:
[quote=@adrij@,2012 08 03, 12:22]
Oho ir as taip noriu ismokt
o cia tai geras
Papildyta:
[quote=ram-une,2012 08 03, 17:24]
Ispudinga , idomu butu pamaryt realiai tuos batuku ir klausimas labai man reik tokiu figureliu, kaip ant jusu torto su juros gerybem, kur formeles pirkot ? ar kaip padaret?
Papildyta:
[B][quote=Nevute,2012 08 03, 14:02][B]
Oi kokie grazus , kitokie paskutinieji tai labiausiai patiko
Papildyta:
[quote=@adrij@,2012 08 03, 12:22]
Oho ir as taip noriu ismokt