Versaal grazus torciukai, bet man tos aguonos tai mmmmmmmmmmmmm
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 02, 03:49)
versaal, su ko darytos gelytes, paskutiniam tortuke ???
Papildyta:
ant juosteles, tos baltos, ir tokios pat, geltonam tortuke ?
Papildyta:
ant juosteles, tos baltos, ir tokios pat, geltonam tortuke ?
cia pirktine medziagine juostele , o del padekliuku tai aciū , jau juos darau vien spalvius tiesiog tie tortukai dar truput is anksciau
Aciu visom
Ačiū visosms už pagyras mano tortukams
Pyragėlių diametras 8,5 cm , aukštis 8 cm , iš vienos snikerso normos išėjo 7 vnt, vieno svoris apie 360 g , darydama galvojau, kad kremo liks, nes daug atraižų biskvito buvo , bet neliko . Tokie pagerinti buvo . Biskvitą kepiau orkaitės skardoj visą iškarto, sutepinėjau samadielnose formelės . Išlygint sviestiniu buvo visai nesunku , nes pyragėliai lygūs gavosi, o va puošti buvo sunku , ypač apdengti , didelį tortą lengviau , apačia sunku buvo sutvarkyti , labai garbanojosi, pirmą du kartus teko dengt , bet penktas visai jau gerai gavosi . Po apačia nedėjau nieko , tiesiai ant veidrodinio padėklo ir dalinant juos svečiam nesijautė, kad kažko reiktų , tiesiog pjauni puse pyragėlio ir dedi į desertinę lėkštutę ( nes vienas gaunasi tokio dydžio, kad jo užtenka dviem žmonėm).
Oi vargo bus , nusiteikit , kad lengva nebus , bet vaizdas turėtų pasakiškas būti
Ačiū už pagyras maniškiams
QUOTE(raima.ma @ 2012 08 01, 15:50)
už kepinėlius kokio skersmens pyragėlis? ar labai sunku dengti? Man reis vestuvėms, apie 60 vnt. Jūsų tokie gražūs, nu ir darbo įdėta, matosi, labai daug. O po apačia ką dėjote, padėkliuką kokį pyragėliams, ar nieko nedėjote?
Atleiskite, kad tiek daug klausinėju - nu labai aktualu.
Sėkmės
Atleiskite, kad tiek daug klausinėju - nu labai aktualu.
Sėkmės
Pyragėlių diametras 8,5 cm , aukštis 8 cm , iš vienos snikerso normos išėjo 7 vnt, vieno svoris apie 360 g , darydama galvojau, kad kremo liks, nes daug atraižų biskvito buvo , bet neliko . Tokie pagerinti buvo . Biskvitą kepiau orkaitės skardoj visą iškarto, sutepinėjau samadielnose formelės . Išlygint sviestiniu buvo visai nesunku , nes pyragėliai lygūs gavosi, o va puošti buvo sunku , ypač apdengti , didelį tortą lengviau , apačia sunku buvo sutvarkyti , labai garbanojosi, pirmą du kartus teko dengt , bet penktas visai jau gerai gavosi . Po apačia nedėjau nieko , tiesiai ant veidrodinio padėklo ir dalinant juos svečiam nesijautė, kad kažko reiktų , tiesiog pjauni puse pyragėlio ir dedi į desertinę lėkštutę ( nes vienas gaunasi tokio dydžio, kad jo užtenka dviem žmonėm).
Oi vargo bus , nusiteikit , kad lengva nebus , bet vaizdas turėtų pasakiškas būti
Ačiū už pagyras maniškiams
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 08 02, 12:40)
Ačiū visosms už pagyras mano tortukams
ojei kiek vargo, be uztat rezultatas atperka viska
Nu nepasidaviau siandien ir ketvirta karta bandziau ivaldyti beze bet dariau su gliukoze vietoj cukraus.
[attachmentid=223904]
[attachmentid=223905]
gal gali zinoves pasakyti, ar cia skaitosi kad gavosi beze, ar ne? tie "dziubukai" gavosi, cia fotografuoto po 4 val nuo padarymo. bet nesigavo jokios gelytes. t.y. is to antgalio, kur "zvaigzdute" gavosi tik rutuliukai, ne zvaigzdutes. gal per skystas, gal per mazai gliukozes dejau (dejau apie 110 g)? ar mano antgaliai prasti (is maximos nebrangus)
[attachmentid=223904]
[attachmentid=223905]
gal gali zinoves pasakyti, ar cia skaitosi kad gavosi beze, ar ne? tie "dziubukai" gavosi, cia fotografuoto po 4 val nuo padarymo. bet nesigavo jokios gelytes. t.y. is to antgalio, kur "zvaigzdute" gavosi tik rutuliukai, ne zvaigzdutes. gal per skystas, gal per mazai gliukozes dejau (dejau apie 110 g)? ar mano antgaliai prasti (is maximos nebrangus)
Laba merginos . Noreciau paklausti, ar yra sansu iskepti 2 aukstu torta, iki 3 kg svorio? Kokie tai galetu but tortukai ?
reikalingas skubus atsakymas
AR PASTILIAZO LIPDYMUI TIKTU KUKURUZU KRAKMOLAS? Ten i sudeti ieina krakmolas.
Jau nereikalingas radau savo krakmolo sleptuve
AR PASTILIAZO LIPDYMUI TIKTU KUKURUZU KRAKMOLAS? Ten i sudeti ieina krakmolas.
Jau nereikalingas radau savo krakmolo sleptuve
melynas dangus, manau negerai gavosi bezė...kiek per skysta
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 02, 21:32)
melynas dangus, manau negerai gavosi bezė...kiek per skysta
aha, gali buti
Krikstynu superiniai tortai,SAULES ZUIKUTI