Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Versaal grazus torciukai, bet man tos aguonos tai mmmmmmmmmmmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 02, 03:49)
versaal, su ko darytos gelytes, paskutiniam tortuke ??? bigsmile.gif
Papildyta:
ant juosteles, tos baltos, ir tokios pat, geltonam tortuke ?

cia pirktine medziagine juostele , o del padekliuku tai aciū , jau juos darau vien spalvius tiesiog tie tortukai dar truput is anksciau ax.gif
Aciu visom rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versaal: 02 rugpjūčio 2012 - 08:56
Ačiū visosms už pagyras mano tortukams aciuks.gif

QUOTE(raima.ma @ 2012 08 01, 15:50)
už kepinėlius  4u.gif  kokio skersmens pyragėlis? ar labai sunku dengti? Man reis vestuvėms, apie 60 vnt.  Jūsų tokie gražūs, nu ir darbo įdėta, matosi, labai daug. O po apačia ką dėjote, padėkliuką kokį pyragėliams, ar nieko nedėjote?
Atleiskite, kad tiek daug klausinėju - nu labai aktualu.
Sėkmės

Pyragėlių diametras 8,5 cm , aukštis 8 cm , iš vienos snikerso normos išėjo 7 vnt, vieno svoris apie 360 g , darydama galvojau, kad kremo liks, nes daug atraižų biskvito buvo doh.gif , bet neliko unsure.gif . Tokie pagerinti buvo tongue.gif . Biskvitą kepiau orkaitės skardoj visą iškarto, sutepinėjau samadielnose lotuliukas.gif formelės . Išlygint sviestiniu buvo visai nesunku , nes pyragėliai lygūs gavosi, o va puošti buvo sunku , ypač apdengti , didelį tortą lengviau unsure.gif , apačia sunku buvo sutvarkyti , labai garbanojosi, pirmą du kartus teko dengt doh.gif , bet penktas visai jau gerai gavosi biggrin.gif . Po apačia nedėjau nieko , tiesiai ant veidrodinio padėklo ir dalinant juos svečiam nesijautė, kad kažko reiktų , tiesiog pjauni puse pyragėlio ir dedi į desertinę lėkštutę ( nes vienas gaunasi tokio dydžio, kad jo užtenka dviem žmonėm).

Oi vargo bus , nusiteikit , kad lengva nebus unsure.gif , bet vaizdas turėtų pasakiškas būti wub.gif
Ačiū už pagyras maniškiams aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 08 02, 12:40)
Ačiū visosms už pagyras mano tortukams

bigsmile.gif ojei kiek vargo, be uztat rezultatas atperka viska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 08 02, 12:40)

Oi vargo bus , nusiteikit , kad lengva nebus  unsure.gif , bet vaizdas turėtų pasakiškas būti  wub.gif
Ačiū už pagyras maniškiams aciuks.gif

Ačiū už atsakymą. Kaupiuosi tiems mažiems. Dar kartą ačių už palaikymą.
Gerų kepinių smile.gif
Atsakyti
Nu nepasidaviau siandien ir ketvirta karta bandziau ivaldyti beze biggrin.gif bet dariau su gliukoze vietoj cukraus.
[attachmentid=223904]
[attachmentid=223905]
gal gali zinoves pasakyti, ar cia skaitosi kad gavosi beze, ar ne? tie "dziubukai" gavosi, cia fotografuoto po 4 val nuo padarymo. bet nesigavo jokios gelytes. t.y. is to antgalio, kur "zvaigzdute" gavosi tik rutuliukai, ne zvaigzdutes. gal per skystas, gal per mazai gliukozes dejau (dejau apie 110 g)? ar mano antgaliai prasti (is maximos nebrangus)
Atsakyti
Laba merginos 4u.gif . Noreciau paklausti, ar yra sansu iskepti 2 aukstu torta, iki 3 kg svorio? Kokie tai galetu but tortukai rolleyes.gif ?
Atsakyti
reikalingas skubus atsakymas
AR PASTILIAZO LIPDYMUI TIKTU KUKURUZU KRAKMOLAS? Ten i sudeti ieina krakmolas.
Jau nereikalingas tongue.gif radau savo krakmolo sleptuve thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 02 rugpjūčio 2012 - 19:24
melynas dangus, manau negerai gavosi bezė...kiek per skysta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 02, 21:32)
melynas dangus, manau negerai gavosi bezė...kiek per skysta  4u.gif

aha, gali buti ax.gif
Atsakyti
man irgi beziukas pasirode kiek perskystas

keli mano lipdiniai biggrin.gif
vysninis karamelinis 2300gr