Kas puosiate tortus juros ,,gerybemis " ? Kur nusipirkti formeliu ? Kaip kriauklytes pasidaryti as skaiciau , o kaip tas zvaigzdutes ir kitas grozybes?
@adrij@ Tortai labai labai labai grazus .Kokius naudojat ispaudus vestuviniams tortams, kur su jaunaisiais pirmas ir paskutinis?( nuotraukos idetos 07 27d) Kur ju nusipirkti?
*Keila*Klasika sok. nata, grietinele Kaip papuosti taip torta , kiek ko i grietinele ideti ir kiek ja plakti? Ir koki angaliuka naudojat ? Man nesigauna , tai perplaku grietinele issiskiria vandenukas, tai ji man nedaplakta skystoka
erikiuxxx tortai nuostabus labai grazios spalvos , o zmogus voras statulele? ar nulibdytas ?
Tortai visu visu labai grazus
O skanaus pastilazo ir as lauksiu ir viska skaitysiu
vargstu as su beze siandien 3 kartus dariau ir 3 kartus neisejo pirmus du kartus tai viskas aisku - parudavo cukrus. o trecia tai nzn kas netaip buvo. Puciau burbulus (kaip kazkur radau patarima), pyliau srovele.. tiesa, ant puodo sieneliu liko susikristalizavusio cukraus gal del to? taip turi buti?
Ir dar gal galit issamiau apie ta saldyma salto vandens vonelej - istisai laikyti plakant, ar tik kas kazkiek minuciu?
Ir dar gal galit issamiau apie ta saldyma salto vandens vonelej - istisai laikyti plakant, ar tik kas kazkiek minuciu?
QUOTE(melynas dangus @ 2012 08 01, 17:04)
vargstu as su beze siandien 3 kartus dariau ir 3 kartus neisejo pirmus du kartus tai viskas aisku - parudavo cukrus. o trecia tai nzn kas netaip buvo. Puciau burbulus (kaip kazkur radau patarima), pyliau srovele.. tiesa, ant puodo sieneliu liko susikristalizavusio cukraus gal del to? taip turi buti?
Tai jus beze daret,kodel slapios nedarot?
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 31, 19:20)
@adrij@,, Bossi, Mingailiux, benomama, rasyte, ramune.v, Cosette, niukse, Olesta, O-RE-AR, Kausriukas, *Keila, astuftis, Nevute, Rasa_zyk, --- labai grazus jusu tortukai mergaites, o mini tortukai fantastiski
o rudos sp. kolekcija NEREALI
guziukas, -labai mielas tortukas
o rudos sp. kolekcija NEREALI
guziukas, -labai mielas tortukas
ACIU taviskiai irgi superiniai kaip juoda ir raudona isgavai taip ryskiai-ant virsaus?
ACIU visoms, kas pastebejo mano tortukus
Tiesiog kai dazai mase, dazus paskirstau su dantu krapstuku, smeigiu daug kartu skirtinguose vietose, ir minkiti nedaug, kelis kartus iskociuoju desrele, susuku virvele, ir su kocelu kocioju, ir iseina tokie dryziai
Labai grazu
As darau su slapia beze, labai lengvai padaroma
Aciukas
Voras pirktinis
Aciukas
juoda pirktine mase, o masinele daziau ant virsau, o kur su voru tortas, tai ten zelatina tirpinau kartu su ukrainetiskais dazais
QUOTE(svajotojaa @ 2012 07 31, 20:19)
norejau paklausti erikiuxxx , kaip padarei makvynui pastiliaza kur apacioje sviesiai rudos spalvos? labai grazu, nemoku taip padaryti
Tiesiog kai dazai mase, dazus paskirstau su dantu krapstuku, smeigiu daug kartu skirtinguose vietose, ir minkiti nedaug, kelis kartus iskociuoju desrele, susuku virvele, ir su kocelu kocioju, ir iseina tokie dryziai
QUOTE(Divia @ 2012 07 31, 20:32)
Labai grazu
QUOTE(zweika @ 2012 08 01, 12:27)
O tai geriausia is beze daryti. Man atrodo toks sunkokas paruosimas
Gal koki kita krema rekomenduosite?
Gal koki kita krema rekomenduosite?
As darau su slapia beze, labai lengvai padaroma
QUOTE(versaal @ 2012 08 01, 17:04)
erikiuxxx tortai nuostabus labai grazios spalvos , o zmogus voras statulele? ar nulibdytas ?
Aciukas
Voras pirktinis
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 01, 18:42)
ACIU taviskiai irgi superiniai kaip juoda ir raudona isgavai taip ryskiai-ant virsaus?
Aciukas
juoda pirktine mase, o masinele daziau ant virsau, o kur su voru tortas, tai ten zelatina tirpinau kartu su ukrainetiskais dazais
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 08 01, 18:10)
Tai jus beze daret,kodel slapios nedarot?
taigi noriu kuo mandriau ryt isbandysiu slapia beze. Ir saldainiu mase darysiu, bet tik dabar pastebejau, kad ten keli v.s. kokosu sirupo reikia deti (pagal Asseni). Gal nebutinas jis? Nebeturesiu galimybes iki parduotuves nuvaziuoti jau
QUOTE(melynas dangus @ 2012 08 01, 19:48)
taigi noriu kuo mandriau
[quote=erikiuxxx,2012 08 01, 19:16]
[b]ACIU visoms, kas pastebejo mano tortukus
Voras pirktinis
O kur pirkot ta vora ? Man reik undineles ,,Arieles" dukterecia svaigsta del jos ir juros ,,gerybiu" tam tortui rekia , nors jai tik 4 bus , bet as jau zinau, kad Ariele turi buti tobula , nes bus asaru libdyt ne rizikuosiu
o savaitgali irgi dariau zmogu vora, na ne toki tobula tortas kaip Jusu
ir dar keli
[b]ACIU visoms, kas pastebejo mano tortukus
Voras pirktinis
O kur pirkot ta vora ? Man reik undineles ,,Arieles" dukterecia svaigsta del jos ir juros ,,gerybiu" tam tortui rekia , nors jai tik 4 bus , bet as jau zinau, kad Ariele turi buti tobula , nes bus asaru libdyt ne rizikuosiu
ir dar keli
QUOTE(versaal @ 2012 08 01, 23:10)
grazus tortukai
QUOTE(versaal @ 2012 08 01, 22:10)
NUOSTABUS visi tortukai , bet jej butu padekliukai vienspalviai (arba ne tokie margi) tai tortukai atrodytu fantastiskai
Tavo voriukas nuostabus
O as vora pirkau zaislu pard., kai buvo akcija, reali jo kaina apie 50 lt., jis nemazas, gal apie 15 cm aukscio.
va cia yra mazu voriuku http://www.tastyfun....-voras_figurele
Zinant tavo sugebejimus, tai Ariele bus tobula pas tave
QUOTE(versaal @ 2012 08 01, 23:10)
du paskutiniai labai patiko, kiti irgi grazus, bet anie uzkabino
versaal, su ko darytos gelytes, paskutiniam tortuke ???
Papildyta:
ant juosteles, tos baltos, ir tokios pat, geltonam tortuke ?
Papildyta:
ant juosteles, tos baltos, ir tokios pat, geltonam tortuke ?