Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 31, 19:20)
@adrij@,, Bossi, Mingailiux, benomama, rasyte, ramune.v, Cosette, niukse, Olesta, O-RE-AR, Kausriukas, *Keila, astuftis, Nevute, Rasa_zyk, --- labai grazus jusu tortukai mergaites, o mini tortukai fantastiski  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Aciu uz nuoroda del laikikliu mirksiukas.gif

ERIKIUX,super tortukai,spalvu grozis,detaliu,super 4u.gif

DIVIA,grazi labai barbe ir tiesiai is kirpyklos bigsmile.gif palankynoms irgi super dovanele thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKOS PANOS,NORIU PAKLAUSTI JEI TORTAS 20CMX30CM, TAI KIEK MANOTE MASES SALDAINIU REIKETU UZDENGIMUI? NES NESINORI PERDAUG PRISIDARYTI VIENOS SPALVOS MASES,KADANGI DAR REIKES DAUGIAU DETALIU DARYTI. smile.gif
Atsakyti
Manau užteks vienos normos ir dar liks kitoms detalems, na nebent jei tu klausi kiek gramu tau reikes tam pirmam pagrindui tai čia priklauso nuo storio kaip kočiosi , nu bet max 500gr gal net mažaiu . Jei pasiemei mažiau kočiojant matysis koks maždaug dydis gaunasi .
Atsakyti
Merginos, noriu ant torto padaryti ta zolyte, sakykite ar is sviestinio kremo (kondensuotas pienas:sviestas) galima daryti? Ar butinai is beze?
Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2012 08 01, 13:19)
Merginos, noriu ant torto padaryti ta zolyte, sakykite ar is sviestinio kremo (kondensuotas pienas:sviestas) galima daryti? Ar butinai is beze?
Aciu  ax.gif

galma, tik man asmeniskai riebu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2012 08 01, 13:26)
galma, tik man asmeniskai riebu smile.gif

O tai geriausia is beze daryti. Man atrodo toks sunkokas paruosimas blush2.gif
Gal koki kita krema rekomenduosite?
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2012 08 01, 13:27)
O tai geriausia is beze daryti. Man atrodo toks sunkokas paruosimas  blush2.gif

esu darius ir Šarlot kremo
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2012 08 01, 11:27)
O tai geriausia is beze daryti. Man atrodo toks sunkokas paruosimas  blush2.gif

Labai lengvas,tik gerai isiskaitykit ir darykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 07 30, 22:50)
Mano dukrytės  wub.gif  krikštynų tortukas , oi apturėjau strioko su juo per tokį karštį  doh.gif
Juodas miškas ir šokoladinis
pyragėliai

už kepinėlius 4u.gif kokio skersmens pyragėlis? ar labai sunku dengti? Man reis vestuvėms, apie 60 vnt. Jūsų tokie gražūs, nu ir darbo įdėta, matosi, labai daug. O po apačia ką dėjote, padėkliuką kokį pyragėliams, ar nieko nedėjote?
Atleiskite, kad tiek daug klausinėju - nu labai aktualu.
Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 07 29, 22:35)

30 mazu tortuku, kazkas baisaus  doh.gif

įspūdingi mažieji torčiukai. Nepaliauju klausinėti, kadangi laukia tas pats. O kokio dydžio tie maieji? ir aukščio. Pagal nuotrauką lengva apsigauti. Na o įspūdis 4u.gif
be žado
Atsakyti
as irgi kazkada sviestiniu kremu puosiau torta-veee,riebybe! biggrin.gif
dabar visada tam reikalui naudoju tik slapia beze
Atsakyti