Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(elenka @ 2012 07 31, 18:04)
merginos padekite, labai noriu isigyti toki daikta per ebay, kur biskvitus pjaut su velutem, bet neisivaizduoju kaip jis angliskai vadinas iatrodo ten viskas kas susije su tortais perziurejau, gal kuri zino to daikto pavadinima? lietuvisku puslapiu nesiulykite ,zinau kur ji pirkt, bet ieskau pigiau

bet jis gi nebrangus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 07 31, 18:04)
merginos padekite, labai noriu isigyti toki daikta per ebay, kur biskvitus pjaut su velutem, bet neisivaizduoju kaip jis angliskai vadinas iatrodo ten viskas kas susije su tortais perziurejau, gal kuri zino to daikto pavadinima? lietuvisku puslapiu nesiulykite ,zinau kur ji pirkt, bet ieskau pigiau

Cake Cutting Wire 4u.gif
https://www.google.l...u...280&bih=685
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2012 07 31, 19:00)

o kaip su jo reiktu pjauti ??? kaskada turejau, tai nieko neisejo su jo pjauti verysad.gif gal video yra kur nors ?
Atsakyti
Man jis ir nieko gero nepjauna , pradžaiai įpjaut reikia kad iš vis į torta įlystu. Ne kirbes medučio neima , stovi trunija. jau geriau ilgas peilis .
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 07 31, 19:24)
Man jis ir nieko gero nepjauna , pradžaiai įpjaut reikia kad iš vis į torta įlystu. Ne kirbes medučio neima , stovi trunija. jau geriau ilgas peilis .

Man irgi nieko gero, as tik pasizymiu su juo auksti, kad lygus biskvitai butu supjaustyti, ir ilgu peiliu pjaunu... As tik vertima parasiau, kad zmogus rast galetu biggrin.gif
Gal, kad as ji Maximoje uz kelis litus pirkau, todel toks nekoks daiktas...
Atsakyti
norejau paklausti erikiuxxx , kaip padarei makvynui pastiliaza kur apacioje sviesiai rudos spalvos? labai grazu, nemoku taip padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 07 31, 20:24)

QUOTE(jurga11 @ 2012 07 31, 20:38)
Man irgi nieko gero, as tik pasizymiu su juo auksti, kad lygus biskvitai butu supjaustyti, ir ilgu peiliu pjaunu... As tik vertima parasiau, kad zmogus rast galetu  biggrin.gif

Vau blink.gif Aš tik su juo pjaustau.Ir jokių įpjovų daryt nereikia,biskvitai gražiai lygiai susipjausto,o su peiliu man būdavo vargo vakarienė-nė sykio lygiai nesu atpjovus blush2.gif
O pjaunasi visai paprastai:viena ranka prilaikau biskvitą,kita brūžuoju į šonus įrankiu-nieko sudėtingo ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms 4u.gif
Retai kada cia beuzsuku,bet kad dar esu gyva ir kada ne kada ka nuveikiu,prie visu jusu grozybiu idedu pora saviskiu ax.gif
Abu varskes (kazkaip patapo patys populiariausi..),puosti saldainiu mase,kuri labai visiems patinka bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 31 liepos 2012 - 20:40
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 31, 19:20)

QUOTE(Divia @ 2012 07 31, 21:32)

grazuoliai bigsmile.gif
Atsakyti
Oi, kiek groziu pas jus cia kiekviena diena prikelta wub.gif
ar dar klausimeli turiu: as kas nors puosiat tortus su kremu is sviesto ir kreminio surio (kaip issiaiskinau LT atitikmuo yra Philadelphia suris, gali buti Riccota/Mascarpone)? radau, kad jis tinkamas keksiukams puosti. Tai matyt ir tortams turetu buti tinkamas? per svirksta/kondeterini maiseli gal galima su juo kazka bandyti isspausti g.gif kazin kaip jis pasiduoda dazymui? g.gif
(atsiprasau jei kazkurioje temoje sis klausimas buvo aptartas - supraskit, dar nespejau visu peziureti, o kai iskyla konkretus klausimas tai ieskoti jo per tiek temu tai kaip adatos sieno kupetoj doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 31 liepos 2012 - 21:21
QUOTE(jurga11 @ 2012 07 31, 18:38)
Man irgi nieko gero, as tik pasizymiu su juo auksti, kad lygus biskvitai butu supjaustyti, ir ilgu peiliu pjaunu... As tik vertima parasiau, kad zmogus rast galetu  biggrin.gif

na aš no ji pirkau , ta kur aukštis reguliuojasi kojytese , bet man jis neprigijo g.gif sako su vielutem apjuosus ir sukryžiavus tempiant geriau nusipjauna . Pati dar nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 07 31, 20:21)
Oi, kiek groziu pas jus cia kiekviena diena prikelta wub.gif
ar dar klausimeli turiu: as kas nors puosiat tortus su kremu is sviesto ir kreminio surio (kaip issiaiskinau LT atitikmuo yra Philadelphia suris, gali buti  Riccota/Mascarpone)? radau, kad jis tinkamas keksiukams puosti. Tai matyt ir tortams turetu buti tinkamas? per svirksta/kondeterini maiseli gal galima su juo kazka bandyti isspausti g.gif kazin kaip jis pasiduoda dazymui? g.gif
(atsiprasau jei kazkurioje temoje sis klausimas buvo aptartas - supraskit, dar nespejau visu peziureti, o kai iskyla konkretus klausimas tai ieskoti jo per tiek temu tai kaip adatos sieno kupetoj  doh.gif )

patarčiau rinktis ricota arba kažka tokio kaip kremine liesesne varške. Ta lenkiška kremine tiks kuo puikiausiai, nes čia tokia naudoja arba philadelfia bekonia ant keksiuku ir morku pyrago pastoviai. Del dažymo nežinau tiksliai bet manau dažosi normaliai.
Atsakyti