Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2012 07 30, 23:01)
kaip vielą kišti į tortą? Tai reikia ne vielą kišti tortan, o turėti tokius plastikinius kaip kaištukus. Į jo vidurį subesti tiek vielučių, kiek norisi, kad iš vienos vietos išeitų, užtivrtint tas vielutes to kaištuko viduje, ir tada kišti patį kaištuką į tortą. Niekas nesivarto tada.

Va apie toki ale kaistuka nezinojau bigsmile.gif gal galit nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(lilan @ 2012 07 31, 08:45)
Sveikos,

koks grozis!
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 07 31, 10:36)
nu ant 24 numerio vielos kažin ar drugelis laikysis taip kaip norėtum :)gal kiek storesnės reikėtų, smulkieji taip, gal, bet didesniesiems reikėtų tvirtesnės...

NU man @drij@ ir erikiux patare tokias pirkt bet manau kad didesniu tai nelabai ir deciau ant vieluciu tie mazesni lengviau atrodo o dickiai tegu tiesiogiai tupi ant tortu tongue.gif
O jei ateiciai reiketu tai gal tada kokiu 20 tiktu jau?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 30, 21:09)
o kada jis pasmenga?
siaip,tortas turi susistoveti,tik tada galima ji dengti mase.jei permazai laiko praejo,o padenget,galejo kiek pasmegti.

Na, aš dariau Snickers'ą, jį sutepus padėjau stingti į šaldytuvą, tačiau kitą dieną ištraukus pastebėjau, kad jis man pasmego, bet visiškai neįsivaizduoju, kodėl. Nes niekad tokio dalyko su ligšiol keptais tortais dar nebuvo. O gal galėjo taip nutikti dėl per gausaus biskvitų sulaistymo? g.gif
QUOTE(Olesta @ 2012 07 30, 22:24)
tortai gali susmegti dėl nesubrandinimo, dėl svorio neatitikčių, dėl to, kad nesutvirtinti...

Olesta, gal galite man, žaliai, plačiau pakomentuoti jūsų paminėtas priežastis? blush2.gif
Atsakyti
Laba diena
na del nesubrandinimo tai manau kai sulaistymas siriasi manau , kai perdaug ir negerai, ištyžta viskas, svorio neatitikčiu manau kai darai su skirtingais biškvitais ir įpač keliu aukštu , o sutvirtinimui naudojami iš šiaudeliai ir tar kitua aukštu dedani padekliukai kartoniniai ar mediniai jišmeliai. Bent aš taip sprantu. Geiriausia butu suprasti jei foto įdetimete ir tada matytusi.

beje kas čia klause apie drugelius ant vielučiu tai pabandykit ta vielute į spirale susukti prieš tai ant kokio pieštuko ar ko panašaus tada gal pades lengvesniems papuošimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelinčiksa: 31 liepos 2012 - 13:16
dėl subrandinimo turėjau omeny tai, kad jei sutepėt tortą, nepulkit iš karto jo puošti, kol jis nesusistovėjo pilnai, uždėjus masę turėsite riziką, kad pasislėgs ir praras formą, pradės sunktis... tortas turi subręsti...

toliau, jei pirmas aukštas itin minkštas, nedėkite ant jo sunkesnio torto, rinkitės lengvesnės sudėties, arba tvirtinkite šiaudeliais ir padėkliukais, kaip įprasta...

apatiniam tortui visada stenkitės pasirinkti tvirtesnius tortus, tokius, kurie yra stabilūs, o į viršų visus lengvėjančia tvarka...
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 07 31, 11:09)
Va apie toki ale kaistuka nezinojau  bigsmile.gif gal galit nuoroda?

konkrecios nuorodos neturiu. Paieskokit googlej
su vaizdais, tarkim, wilton cake spikes.

Pamatysit, kaip nustebsit pamate ;-). Zinot tuos daiktus. Ju yra labai mazu, ir yra gan dideliu.
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 31, 08:19)
Lilan, koks grozis  wub.gif
O tos gelytes kaip padarytos? Jetus, kokios grazios  wub.gif

Aciu blush2.gif gelytes is pastilazo, o darytos tai pasizvalgius siame puslapyje mirksiukas.gif http://www.lovelytut...read.php?t=2440
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 31, 09:38)
koks grozis!

aciu blush2.gif gelemis likau patenkinta, tik vat tortas tai nelaimelis, del krasciu verysad.gif
Atsakyti
merginos padekite, labai noriu isigyti toki daikta per ebay, kur biskvitus pjaut su velutem, bet neisivaizduoju kaip jis angliskai vadinas iatrodo ten viskas kas susije su tortais perziurejau, gal kuri zino to daikto pavadinima? lietuvisku puslapiu nesiulykite ,zinau kur ji pirkt, bet ieskau pigiau
Atsakyti
@adrij@,, Bossi, Mingailiux, benomama, rasyte, ramune.v, Cosette, niukse, Olesta, O-RE-AR, Kausriukas, *Keila, astuftis, Nevute, Rasa_zyk, --- labai grazus jusu tortukai mergaites, o mini tortukai fantastiski wub.gif wub.gif wub.gif
o rudos sp. kolekcija NEREALI bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
guziukas, -labai mielas tortukas thumbup.gif wub.gif

QUOTE(niukse @ 2012 07 31, 10:46)
NU man @drij@ ir erikiux patare tokias pirkt bet manau kad didesniu tai nelabai ir deciau ant vieluciu tie mazesni lengviau atrodo o dickiai tegu tiesiogiai tupi ant tortu  tongue.gif
O jei ateiciai reiketu tai gal tada kokiu 20 tiktu jau?

O man del veluciu, patare Asseni ir kitos mergaites mirksiukas.gif smile.gif tai tokias ir as pirkau, ax.gif
Ir kai pirkau, pardaveja irgi patare tokias pirkti ax.gif

vakar dienos tortukas, JUODAS MISKAS 3,4kg. , pastilazas dengimui mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

=====================

ir keli mano tortukai, darytos su velutemis anksciau
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 31 liepos 2012 - 18:22
QUOTE(elenka @ 2012 07 31, 19:04)
, bet neisivaizduoju kaip jis angliskai vadinas

biscuit cutter nebandėt?
Atsakyti