Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Peržiūrėjau ir aš tortus, visi labai gražūs. Labiausiai įstrigoadrijos tas vestuvinis su susuktom rožėm. Tokios paprastos tos rožės, bet man taip gražiai atrodė...matyt grožis slypi paprastume tongue.gif Tik kaip jos ant šono laikėsi, nes atrodo turėjo nelengvos gautis.

vazonelis labai gražus.

mongailiux veidukai irgi užstrigo. nebuč pagalvojusi, kad moldus pačios pasidarote thumbup.gif

Drugelius as irgi lengvai padarau. Reikia tik leisti biški masei padžiūti, kad nekibtų ir viskas čiki gaunasi.

Gal turit minčių kaip pauošt tortą tėvui ir sūnui. Abieju vieną diena gimtadienis g.gif

ai, dar...mažieji torčiukai...aš be žado... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jumakavec: 30 liepos 2012 - 11:24
Keila, tavo klasikinis su rozem tai...kaip copy-paste jau tiek vienoddai tvarkingai viskas, fantastika smile.gif

o tas su drugeliais violetiniais baltas man labai labai..neprisimenu tik kieno smile.gif
Atsakyti
nu jus pavarot su tais mini tortukais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 30, 12:59)
nu jus pavarot su tais mini tortukais  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
labukas,gal galite patarti,kada sutepti Rafaelo torta,kad jis butu skaniausias,pries kiek dienu? ir dar jeigu dengsiu mase is saldainiu,tai ar reikia virsu irgi sutepti kremu ar galima tiesiog ant lakto virsutinio deti,ar prilips?
Atsakyti
Dar kart pasikartosiu

Tai kaip merginos darot tuos drugelius ir zvaigzdutes ant vieluciu kad nenukristu?
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 07 30, 14:55)
Dar kart pasikartosiu

Tai kaip merginos darot tuos drugelius ir zvaigzdutes  ant vieluciu kad nenukristu?

Aš esu dariusi tik bitutes , bet principas manau panašus, iš gėlių vietutės su žnyplytėmis padariau kilputę ( ties galu), ją aplipinau mase, išdžiovinau , o paskui jau bitę užtupdžiau.
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 07 30, 13:55)
Dar kart pasikartosiu

Tai kaip merginos darot tuos drugelius ir zvaigzdutes  ant vieluciu kad nenukristu?

Man ir idomu,nes dariau drugelius i ju viduriuka ikisdama vielute,issdziuvo kruopose,viskas gerai,tai kai ismeigiu,tai jie nulinksta kur jiem patogiau,o neskrenda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2012 07 30, 13:52)
labukas,gal galite patarti,kada sutepti Rafaelo torta,kad jis butu skaniausias,pries kiek dienu? ir dar jeigu dengsiu mase is saldainiu,tai ar reikia virsu irgi sutepti kremu ar galima tiesiog ant lakto virsutinio deti,ar prilips?

man jis skanus ir suteptas iš vakaro , ir jau gali valgyt kita diena. O kremas butinas ,kad mas priliptu , kokia ji bebutu. Ten tik kelios išimtis bet aš dedu visada ji. Vasara su pudra žiema gerai ir su kondencuotu.
Papildyta:
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 07 30, 14:45)
Man ir idomu,nes dariau drugelius i ju viduriuka ikisdama vielute,issdziuvo kruopose,viskas gerai,tai kai ismeigiu,tai jie nulinksta kur jiem patogiau,o neskrenda  doh.gif

tai arba persunku padarrete arba persilpna vielutė kaip pas mane. (arba labai ilga vielute g.gif )
Atsakyti
aciu evelincik:)
Atsakyti
Gal žinot dėl kokių priežasčių pasmenga tortas?
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2012 07 30, 19:51)
Gal žinot dėl kokių priežasčių pasmenga tortas?

o kada jis pasmenga?
siaip,tortas turi susistoveti,tik tada galima ji dengti mase.jei permazai laiko praejo,o padenget,galejo kiek pasmegti.
Atsakyti