Sveikos, na ir groziu prikurete
astuftis arkliukas koks mielas!
*Keila* koks kremas ant keksiuku? labai skaniai atrodo Papasakokit man kaip geriau tuos drugelius issimti, kur tokie juodose formelese yra, kur pas tave ant keksiukus?
Cosette nesvarbu, kad kreivokas, svarbiausia kad paciai labai mielas
niukse kas leido tikras basutes det ant torto?
Olesta super tortukai, tik zmogus voras kazkoks keistokas
Mingailiux man Jusu tortukai labai labai patinka
Tikrai sunku visas isvardinti, visu tortai verti 10 balu vien uz pastangas zinant kiek darbo reikia idet i tokiu groziu sukurima
Turiu pamineti @adrij@, nes nu nznau, atrodo zadejau tiek rasyt o likau vel be zado ir be zodziu man sitas su orandzinem orchidejom... oj...
Nelabai kas gero, bet ikelsiu ir as kelis
30 mazu tortuku, kazkas baisaus
QUOTE(Nevute @ 2012 07 29, 22:35)
Sveikos, na ir groziu prikurete
*Keila* koks kremas ant keksiuku? labai skaniai atrodo Papasakokit man kaip geriau tuos drugelius issimti, kur tokie juodose formelese yra, kur pas tave ant keksiukus?
Ant keksiuku grietinele, ganasas, beze
O drugeliai, ispaudziu juos kartais per plevele, kartais ne ir siek tiek palieku, kad padziutu, ir isimu graziai ir ant knygos. Kartais, peiliuku pasinaudoju, jei nelaukiu.
o nera didesnes foto tu tortuku? fantastiskai atrodo
"niukse kas leido tikras basutes det ant torto? "
, aciu vadinasi ir uzsakovam patiko
---------------------------------------------
Labai graziu merginos tortuku vel pridejot , labai istrigo keilos geliu vazonelis , nevutes jureiviskas
Sakykit prasau kaip jus darot tuos drugelius ant vieluciu? nes as norejau ant to su saulegrazom daryti tokius bet kad man nesigavo ju prie tu vieluciu prismeigt kaip jus tai darot? ir kokio storio tada mase kociojat tokiem drugeliam?
Labai graziu merginos tortuku vel pridejot , labai istrigo keilos geliu vazonelis , nevutes jureiviskas
Sakykit prasau kaip jus darot tuos drugelius ant vieluciu? nes as norejau ant to su saulegrazom daryti tokius bet kad man nesigavo ju prie tu vieluciu prismeigt kaip jus tai darot? ir kokio storio tada mase kociojat tokiem drugeliam?
QUOTE(niukse @ 2012 07 29, 22:33)
"niukse kas leido tikras basutes det ant torto? "
Labas rytas
nežinau kaip tiksliai bet yra šitas produktas ir jis padaro tokį pastorejina kur deti vielute http://www.amazon.co...e...02&sr=1-536 gal bus aiškiau , nors pati nesu dar ju darius , vielyte per skysta nusipirkau
Pabaigiau sianakt giganta,kokie 4-5kg turbut cia sesuo i darba neses
Medutis,o visa kita is saldainiu mases,rudas is sokoladines saldainiu mases,tik man pagal duota recepta cukraus pudros reikejo daugiau,dar biski ir krakmolo dejau
rozytes dariau pirma karta bet viskas labai tyzta,saldytuve aisku gerai
Medutis,o visa kita is saldainiu mases,rudas is sokoladines saldainiu mases,tik man pagal duota recepta cukraus pudros reikejo daugiau,dar biski ir krakmolo dejau
rozytes dariau pirma karta bet viskas labai tyzta,saldytuve aisku gerai
QUOTE(guziukas @ 2012 07 30, 09:13)
Pabaigiau sianakt giganta,kokie 4-5kg turbut cia sesuo i darba neses
Graziai atrodo tas gigantas
Tik nebuk tai jau vel groziu pilna gal kas atsakys i az sal2 ne siauliuose? ir dar kuri buvot minejus kad prir siauliu kartoninius padekliukus baltus gamina ir parduoda kaip tik butu galimybe foj pusej but aciu kas nepatinges parasyt.
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 07 30, 08:50)
Labas rytas
nežinau kaip tiksliai bet yra šitas produktas ir jis padaro tokį pastorejina kur deti vielute http://www.amazon.co...e...02&sr=1-536 gal bus aiškiau , nors pati nesu dar ju darius , vielyte per skysta nusipirkau
Aciu. aha macius as tokia lentele bet nepirkau kol geliu ant vieluciu nedarau, nes maniau kad cia daugiau ziedlapiam su vielutem o tai kas esat dare is merginu ar ant tokiu ir drugelius darot ar kaip kitaip? Labai prasau atsakymo nes taip noriu tokius ismokt daryt o gal ta vielutes gala reik uzlenkt kad geriau laikytusi?
Kaip isimti drugelius buvo prodyta nekomentuojamoje temoje. jokiu pleveliu nereikia. Jei jums limpa tiesiog pakocioje leiskit masei kiek padziuti, tada nelimpa. As naudoju ne krakmola, o cukraus pudra formles "pamirkymui" ir mases kociojimui. Kocioju plonai.
Sal2 man atrodo Kėdainiuose
QUOTE(Bossi @ 2012 07 30, 13:32)
Kaip isimti drugelius buvo prodyta nekomentuojamoje temoje. jokiu pleveliu nereikia. Jei jums limpa tiesiog pakocioje leiskit masei kiek padziuti, tada nelimpa. As naudoju ne krakmola, o cukraus pudra formles "pamirkymui" ir mases kociojimui. Kocioju plonai.
Del to tai viskas tvarkoj man nieks neprilimpa bet kaip tas vielutes istatyti? bandziau bet kol padejau dziuti iskrito ta vielute
Navutes pyragėliai , kokio svorio vienas gavosi, kaip sekėsi dengti juos , aš irgi tokius dariau , ale vargau baisiai , dengti sudėtinga buvo ir nežinau dėl karščio ar dėl to, kad jie mažiukai , bet taviškis rezultatas pasakiškas
Dar jūrinis tortukas puikus
Vazonėlis/kibirėlis
BMW , toks dailiai paprastas
ir visi kiti tortukai , visos šaunuolės
Dar jūrinis tortukas puikus
Vazonėlis/kibirėlis
BMW , toks dailiai paprastas
ir visi kiti tortukai , visos šaunuolės