
erikiuxxx, aš darau pastilažą visada, gal vertėtų mmg pamėginti... sako ji balta visai gaunasi..man irgi cake-deco labai patinka, kad ir mažesnis pasirinkimas, bet viskus klausimus operatyviai sureaguoja ir dar dovanų prideda

QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 04, 19:37)
erikiuxxx, aš darau pastilažą visada, gal vertėtų mmg pamėginti... sako ji balta visai gaunasi..man irgi cake-deco labai patinka, kad ir mažesnis pasirinkimas, bet viskus klausimus operatyviai sureaguoja ir dar dovanų prideda 

Labai noriu pabandyti MMG, bet vis neprisiruosiu

Diana S. tik ja nauduoja, sake , kad jokiu kitu nenuori

tai reikia isbandyti butinai

Man tai pakankamai balta mase gaunasi. Pasinaudojau SZ patarimu pilti ne alyvuogiu alieju, o rapsu. Tikrai didelis skirtumas, nes pries tai irgi buvo tokia pilksvai rusva.
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 04, 21:59)
Man tai pakankamai balta mase gaunasi. Pasinaudojau SZ patarimu pilti ne alyvuogiu alieju, o rapsu. Tikrai didelis skirtumas, nes pries tai irgi buvo tokia pilksvai rusva.
o aš visada natura aliejų pilu...jis pakankamai šviesus, bet matyt neužtenka to šviesumo..
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 04, 21:14)
o aš visada natura aliejų pilu...jis pakankamai šviesus, bet matyt neužtenka to šviesumo..
Bet juk stebuklu nebuna, reiskia kazkas dar skiriasi. Man tai pries tai tikrai pilka gaudavosi (su alyvuogiu aliejumi), nes su aisingu iszigzaguoant is karto skirtumas budavo, o dabar normaliai balta. Bet juk eina pudra, krakmolas, medus (as parduotuveje tik vieninteli dirbtini medu terandu) ir aliejus su rugstele. Nu visos tuos pacius produktus deda, kaip gali taip skirtis?

QUOTE(Bossi @ 2012 08 04, 17:56)
patiko su zmogum-voru
Aciu

QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 04, 20:18)
Zelatina buna balta ir geltona

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 04, 21:36)
pas mane Klingiu
QUOTE(Mingailiux @ 2012 08 04, 22:41)
pas mane Klingiu
o aš tą oetker naudoju, gal sakau reik pamėgint kitą želatina, nes kai į pudros ir krakmolo mišinį supilu tai ji būna tokia tamsi, ta ištirpus želatina...
QUOTE(tinulia84 @ 2012 08 04, 20:01)
o aš tą oetker naudoju, gal sakau reik pamėgint kitą želatina, nes kai į pudros ir krakmolo mišinį supilu tai ji būna tokia tamsi, ta ištirpus želatina...
Mano ir tokia zelatina,ir ne tik ji,bet ir medus


As naudoju tik Klingu zelatina, man pastilazas sakyciau baltas gaunasi
