Pusles uzdegimai, dirgli pusle ( visas rinkinukas) kamuoja jau kokie 4 metai..
Kiek ejau pas gydytojus, ginekologus, urologus ir t.t. paseliai buvo daryti.. nieko tokio kas padetu, pageri vaistukus ir vel nors nezymus persalimas ir atsinaujina ir vel pilvo apacia skauda, lakstau slapintis ir aisku dar labiau yra dirginama pusle tiek prisikentejau kai pakeliui ieskai kur pasysioti, kai vakarais pries uzmiegant sturmuoji Wc... paskui numoji ranka ir geri spanguoles, visas kitas arbatas, papildus zodziu ko tik nedaryta...
Va vel prisiruosiau si karta nukeliavau pas gyd. urologa Karveli ( Nortway)
procedura buvo ziauriai nemaloni kaip as sakau isprievartavo per visus galus...
kiso ziurejo, grizus net ir kraujuoja ir slapinantis skauda
na ir ka tie nuolatiniai uzdegimai privede iki to kad viene pusles sienele gerokai isstorejusi ( ta kuri lieciasi su gimda) todel jauciu skausmus mylintis tam tikra poza ( beje ta sakiau ir ginekologei bet ji nesuprato)... dabar laukia citologinis tyrimas skausmingas, o dar baisiau del to ka ten ras tiesiog mano nuosirdus patarimas lyskit i akis, darykites visus imanomus tyrimus jei matote kad negeraja.. nes man padare ekoskopija, kraujas nerodo, slapimas nerodo ir ka.. i pasirodo viduje darosi didele BEDA .... aplankiau isties neblogu gydytoju, bet niekas nesureiksmino sitos problemos man 26 jaunute, net baisu pagalvoti kas laukia... siuo metu teko ir vaikucio planavima atideti
Mergaites saugokite save, labai