Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštieji Tatrai (Slovakija)

QUOTE(stopkaime @ 2012 07 30, 09:15)
Bet juk tesinio nereikes vel savaites laukt? hihihi.gif

Nezinau, nenusprendziau dar... tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 07 30, 09:33)
pasikėlėm nuo Štrbske Pleso keltuvu iki trobelės, tada kopėm į kažkurią viršūnę (jau dabar nebeatsimenu jokių pavadinimų), nusileidom, papietavom, tada ėjom iki krioklio. O paskui gidas pasiūlė tiems, kas nori, lipti virš krioklio. Iš 40 grupės ėjom gal 15 žmonių smile.gif Ta kelionės atkarpa man įsiminė visam gyvenimui  wub.gif Turiu kažkur nuotrauką, kur visi užkopę nusifotografavome prie pat prarajos krašto smile.gif

Ta virsune - speju, Predne Solisko, man dar neteko jos sturmuot, laiko pritruko sikart smile.gif O uzkopti virs Skok krioklio - tikrai ispudinga, vien jau vaizdai ko verti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 07 30, 10:54)
Nezinau, nenusprendziau dar...  tongue.gif  biggrin.gif

Pasistenk, man nei 3 savaiciu neliko, labai idomu dirol.gif
Beje, savaitgali nusprendziau truputi pasiruost: pabegiot, raumenis pramankstint, kvepavima pasitikrint (+33C), tai vos nenumiriau.. karsta.gif Bet sunku pratybose, lengva kalnuose? assa.gif
Atsakyti
Skaitydama Jūsų reportažą įsijaučiu tarsi pati visame tame dalyvaučiau...kopėm drauge biggrin.gif friends.gif net įkaitau ... karsta.gif thumbup.gif ...jau taip noriu į kalnus.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2012 07 30, 14:31)
Skaitydama  Jūsų reportažą  įsijaučiu tarsi pati visame tame dalyvaučiau...kopėm drauge biggrin.gif  friends.gif net įkaitau ... karsta.gif  thumbup.gif ...jau taip noriu į kalnus.... wub.gif

Aciu! 4u.gif Smagu, kai reportazas taip itraukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 07 29, 17:31)
Ačiū  4u.gif Trasa tikrai verta pagarbos, ja perėjus jau drąsiai galima rimtu žygeiviu vadintis  mirksiukas.gif

Ok, taip dabar ir vadinsiuos mirksiukas.gif O jei rimtai, si trasa tokia ispudinga, kad dabar "einant" su tavim kartu atgija visi ispudziai. Tik Skok mums skendejo ruke ir oras nelepino iki tol, kol persiritom per sedlo.
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 07 29, 23:24)

Prieš Bystre sedlo – net vasarą neištirpstančio sniego ruožas:

Mums sio "gerio" buvo zenkliai daugiau doh.gif Pats sunkiausias etapas cia buvo, tiesiog galvojau, kad nuciuosim zemyn slaitu, nes eiti reikejo vienos pedos plocio takeliu sniege palei uolos krasta doh.gif
Atsakyti
Penktoji diena

Po vakarykščio Bystre sedlo šturmo buvome taip nusikalę, kad susitarėme šiandien miegoti, kiek lenda, ir tik prabudus sugalvoti, ką veiksime. Baigėsi tuo, kad neveikėme nieko, išskyrus kelionę į Tesco supermarketą Poprade papildyti maisto atsargas ax.gif Man nelabai patiko tas sprendimas nieko neveikti (na negaliu aš ramiai sėdėti visą dieną... blush2.gif), bet kadangi buvau viena prieš tris... na patys suprantate, šansai nekokie, tai ir nesiginčijau biggrin.gif

Oras vėl buvo permainingas (užbėgdama pati sau už akių, pasakysiu, kad per visą tą savaitę nebuvo nė vienos dienos be lietaus), keletą kartų nulijo, paskui vėl trumpam išlįsdavo saulė, ir tuoj pat vėl pasislėpdavo po debesų kamuoliais. Dangus virš kalnų ir virš lygumos tądien buvo labai įspūdingas ir dramatiškas. Pabandžiau šiek tiek tos dramos pagauti... ax.gif mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(Ingel @ 2012 07 30, 19:58)
Mums sio "gerio" buvo zenkliai daugiau doh.gif Pats sunkiausias etapas cia buvo, tiesiog galvojau, kad nuciuosim zemyn slaitu, nes eiti reikejo vienos pedos plocio takeliu sniege palei uolos krasta doh.gif

blink.gif Tai turbut irgi birželį buvot? Arba gal vasara šaltesnė pasitaikė? Aš, tiesą sakant, nustebau, kad tiek nedaug to sniego ten tebuvo, nes jau buvau prisiskaičiusi apie jį... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 30 liepos 2012 - 20:06
QUOTE(Jurzole @ 2012 07 30, 10:54)

Ta virsune - speju, Predne Solisko, man dar neteko jos sturmuot, laiko pritruko sikart smile.gif

Mes po tos trasos perejimo, dar uzlipom ir i sia virsune-tiesiog norejom prisibaigti ax.gif doh.gif O nusileidus, dar ir keltas zemyn baige darba, tai dar gavom pestute nusileisti iki automobilio, grizom beveik mire...
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 07 30, 21:05)

blink.gif Tai turbut irgi birželį buvot? Arba gal vasara šaltesnė pasitaikė? Aš, tiesą sakant, nustebau, kad tiek nedaug to sniego ten tebuvo, nes jau buvau prisiskaičiusi apie jį...  cool.gif

Buvom liepa, gerai nepamenu, bet atrodo labiau pirmoj pusej. Cia gal kaip kokiais metais su tuo sniegu g.gif
Dangus tikrai dramatiskas, o ir tie saules spinduliai pro piktus debesis ispudingi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2012 07 30, 20:12)
* Mes po tos trasos perejimo, dar uzlipom ir i sia virsune-tiesiog norejom prisibaigti ax.gif doh.gif  O nusileidus, dar ir keltas zemyn baige darba, tai dar gavom pestute nusileisti iki automobilio, grizom beveik mire...

** Dangus tikrai dramatiskas, o ir tie saules spinduliai pro piktus debesis ispudingi wub.gif

* blink.gif Na nieko sau... ištvermingi esat, jei šitiek nuėjot per vieną dieną blink.gif

** Ačiū 4u.gif Man labai jau gražus buvo tas audrotas dangus, tiesiog atsitraukt negalėjau, kas minutę keitėsi vaizdas... o kai daugiau neturi ką veikti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 07 30, 21:26)
Man labai jau gražus buvo tas audrotas dangus, tiesiog atsitraukt negalėjau, kas minutę keitėsi vaizdas... o kai daugiau neturi ką veikti  ax.gif  biggrin.gif

Tikrai, tiek kalnai vos ne virš lygumos iškilę, atrodo, visus orus ten reguliuoja - tik ir žiūrėk, kaip debesys apie juos sukasi wub.gif
Atsakyti
Juržole - kaip visada - nuotraukos superinės, ir informacijos daug - tau tik rašyt ir rašyt ir mus džiugint. na o manęs dar laukia šįmet viena kelionė žiemą- į Tatrus slidynėt, bet jeigu kojos neatsistatys, nežinau, ką reiks sumąstyt veikt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miramax: 31 liepos 2012 - 09:37
QUOTE(Miramax @ 2012 07 31, 09:37)
Juržole - kaip visada - nuotraukos superinės, ir informacijos daug - tau tik rašyt ir rašyt ir mus džiugint. na o manęs dar laukia šįmet viena kelionė žiemą- į Tatrus slidynėt, bet jeigu kojos neatsistatys, nežinau, ką reiks sumąstyt veikt.

Aciu 4u.gif Tikiuosi, pavyks paslidineti, o ir miesteliai ten grazus, kiek girdejau (nors pati nelabai ka tespejau pamatyti), tai veiklos neturetu pritrukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 07 31, 14:40)
Aciu  4u.gif Tikiuosi, pavyks paslidineti, o ir miesteliai ten grazus, kiek girdejau (nors pati nelabai ka tespejau pamatyti), tai veiklos neturetu pritrukti  ax.gif

Tikiuosi, kad Slovakija ir žiemą nenuvils, nes vasarą man ji labai patiko, nors praleidom gal tik 3 dienas, bet palikom ją skaudančiais kojų raumenimi doh.gif s
Atsakyti